reklama
 
ohodnotit

Opilý koráb

Drunkboat

Žánr:
Rok:
2010
Délka:
95 minut
„Někdy se lži bez našeho přičinění stávají pravdou.“

Celkové hodnocení filmu Opilý koráb

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.8.2014
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2012
Krupe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2011
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2011
casesik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7823minih7823Galantní slavnosti (1965) 
Les fêtes galantes n
minih108310minih108310Metusalem 2 (1997) 
Matusalem II: le dernier des Beauchesne n
minih13439minih13439Nádherný holky (1996) 
Beautiful Girls n
minih72492minih72492Klidný chaos (2008) 
Caos calmo n
minih13949minih13949Němá barikáda (1948) 
Němá barikáda n
minih45779minih45779Zrozen k vítězství (1971) 
Born to Win n
minih16438minih16438Portrét dámy (1996) 
The Portrait of a Lady n
minih25557minih25557Život je krásný (1997) 
La vita é bella n
minih48615minih48615Milenci (2008) 
Two Lovers n
minih7441minih7441Evo, vdej se! (1983) 
Evo, vdej se! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 % (7)
8   - curil
7   - Akana
6   - Krupe
6   - MysteryIll
6   - rosta12
9   - Johnny1
2   - casesik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151306
Osobností: 635404
Fotografií: 575953
Plakátů: 274004
Obsahů a biografií: 139074

Poslední komentáře

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
║Rozpočet   $19miliónov║Tržby USA   $93,182,579║Tržby   Celosvetovo $113,563,891▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 6 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
Na to, že to z první vypadá   jak pubertální filmová   slátanina, kterou budete   chtít po pár minutách   vypnout, kvůli přihlouplému   více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 7 / 10

To (2017)

To
Strachu musíte čelit,   protože pokud budete jen   utíkat, nakonec si vás   najde, nakonec si vás TO   najde. .. Stophen King je   úžasný více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 9 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Hodně těsné tři hvězdy   (ČSFD), protože tento   snímek je velká   fanouškovská vydíračka,   kde hlavním tahákem je   Dwayne Johnson. .. Ale více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 5 / 10

Diagnóza: Šampión (2015)

Diagnóza: Šampión
Film, který není ani tak o   NFL, nýbrž o CTE. A co to je   za sport, ten CTE? No to není   sport, ale poškození mozku,   které je nevratné a   více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.226/0.193