Duben
ohodnotit

Once

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
15.11.2007
„„Film Once mi dal inspiraci na celý rok dopředu“ Steven Spielberg“

Komentáře k filmu Once

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 38
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.11.2007
obyčejný příběh dvou   lidí, kteří mají spoustu   společného, ale není   jednoduché být spolu.   obyčejný je   nejvýstižnější slovo,   které mne napadlo -   obyčejný příběh,   obyčejní lidé, a obyčejná   kamera - žádná překvapení   a šílenosti.....a když tyto   obyčejnosti sečtete, vyjde   za rovnítkem velmi milý   film, co pohladí po duši, s   nádhernou hudbou...
právě v té obyčejnosti   je síla....s lidmi tam   hrajícími se můžete   ztotožnit - nemají moc   peněz, nemají jednoduchý   život, mají jen sny a   hudbu...
...trošku na   škodu je jistá   šablonovitost - prodavačka   květin, co se obléká ve   výprodeji....pouliční   muzikant....ale co, to se dá   odpustit

...možná s českými   titulky by byl film ještě   lepší...v originále jsem   přece jen občas tápala...
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.9.2009
Once
Ano, je to nízkorozpočtový   snímek, ale obsadit ho celý   neherci, nebyla dle mého   názoru nejlepší volba.   Sedmnáctiletá Irglová v   roli matky byla tak moooc   nepřesvědčivá, že kdybych   jí hrál já (přesto že   jsem chlapec), lidé by mi   věřili víc:-)
Takže   za film nemohu dát žádný   bod, ale jako fanda skupiny   The Frames přidávám aspoň   něco za vynikající hudbu (i   když hoooodně moc   ohrávanou).
Petra.Barbie
Hodnocení:
Přidáno: 23.6.2008
Hudba mi drásá uši.
Tento film nemohu bodovat, já   ho neviděla a zcela   upřímně - ani po tom   netoužím. Naprosto mi   stačilo mít puštěné   rádio a slyšet titulní   píseň alespoň pětkrát za   odpoledne. Nic proti Markétě   Irglové, ale zas tak skvělá   zpěvačka to není. O lidech,   kteří prošli Superstar či   X - Factorem, spousta kritiků   říká, že jsou   "rychlokvaškami",   bohužel já si toto troufám   říct u Markéty Irglové.   Její příznivci mne teď   hluboce nenávidí, ale za   svým názorem si stojím.   Před nazpíváním této   písně o ní nikdo nevěděl,   najednou sklízí Oscary. Ale   každému podle jeho vkusu, co   se nelíbí mně, druhý   obdivuje a já to respektuji.   Jen sledování filmu Once   rozhodně ve svém připadě   vynechám.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2008
Zajímavý a povedený   "malý" film, který   těží hlavně z krásných   písní. Velice se mi líbil   "reálný" konec.
Bara.40
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.5.2009
Přetrpěl jsem 80 minut   nezáživného natáčení   sladké Falling Slowly.   Ocenění Oscarem svědčí o   tom, jak upadá dnešní   filmová tvorba i muzika,   když jej získalo tohle   dílko. Alespoň mám   ponaučení. Když budu mít   chuť na hudební film, tak si   raději si pustím podesáté   Lennovo Imagine, které je   nesmrtelné, i když tu jeho   autor už přes dvacet let   není. Myslíte , že si   někdo vzpomene po 20 letech   na Ira a jeho „hit“?
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.2.2013
Nelíbilo. 1)chemie dvou   nehezkých lidí na plátně   nefunguje (a to ani v   případě, kdy víme, že   byli skutečným párem), ne   nadarmo si tvůrci pro   milostné příběhy   vybírají osoby pohledné,   nebo alespoň s kouzlem   osobnosti. 2)Irsko očima   Johna Carneye - toť země   duchů, kde se plouží   květinářky jak za první   republiky a zrovna jako duch z   jiné doby působí Irglová,   včetně neuvěřitelného   outfitu, do kterého ji   zabalili - to na nohách byly   onuce? 3)dříve, než se   pustili do hraní, měli   navštívit alespoň   dramatický kroužek, jasným   vítězem je pak matka   hrdinky, kterou snad nahonem   nabrali v Chocni na nádraží   - úděsný herecký výkon.   4)z hudební složky bych   vybrala dvě hezké skladby, z   nichž jedna je tou   ústřední a uznávám, že   scéna u klavíru v   hudebninách měla něco do   sebe, další pozitiva mě   však nenapadají...ááá,   počkat, možná, že nedošlo   na sex :-)
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2010
Neuvěřitelně příjemný   film o krátké životní   epizodě dvou lidí, kteří v   sobě najdou víc než jen   zalíbení, začnou   spolupracovat v hudební   skupině, ale osud jim   nakloněn není... Úžasné a   opravdu moc příjemné   písničky z filmu dělají   vlastně hudební film,   protože tvoří většinu   filmu. Pravdou na druhou   stranu je, že díky   příjemnému, ale strašně   jednoduchému příběhu   stačí poslouchat úžasný   soundtrack, vidět film znovu   už podle mě neni potřeba,   vše je totiž v těch   písničkách řečeno.
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Jasně, na co kupu peněz, na   co hollywoodské superstar?   Stačí tihle dva, pár   dalších neherců, trocha   nadšení a vznikne tohle.   Nemluvě o tom, že irský   temperament se prostě   nezapře... Vážně   nádherný, krásný,   úžasný... nevim, jak víc   to vychválit. Těšil jsem se   do kina a zklamání   nepřišlo ani náhodou.   Naopak. Celý film jsem si   nadmíru užil, hudba byla jak   jinak než krásná. Vážně   jednoduše nádhera...
Pardal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2008
První hodinu celkem nuda,   fakt sorry, ale ja se chci   dívat na film a ne na   nějakej profil zpěváka...   Ale konec v pohodě jako celek   to má smysl a je to celkem ze   života.
Tom_Hardy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.6.2008
<b>Pozor, spoilerovitý   komentář</b>:   Geniální soundtrack   prezentovaný homevideem, ve   kterém se setkají dva lidé,   kteří se předtím nikdy   neviděli, ale po jednom dni,   kdy si dvakrát zazpívají,   už se najednou milují,   přesto že ona je vdaná a on   miluje jinou. Vděčný chléb   pro lidi, kteří si ještě   neujasnili, jak vypadá pravá   láska. Osobně si nemyslím,   že by byla skryta v nulovém   poznání a jednom piánu.
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2007
Malé a jednoduché, ale velmi   opravdové a citlivé. Po   delší době jsem opět   cítil prostřednictvím   písní emoce. Glen Hansard je   schopný a emotivně   působivý herec, ve výkonu   Markéty Irglové jsou menší   chybky, ale zato je moc   hezká, a oba dva jsou   skutečně zdatní a   příjemní hudebníci,   kteří mi krásně zahráli a   zazpívali. Toto „domácí   video“ se mě dotklo víc   než většina drahých   muzikálů. Skutečně.
davidek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.6.2008
Čtyřikrát jsem se začal   dívat a třikrát jsem usnul   . . . . Po čtvrté jsem se   dodíval a moc se mi film   nelíbil. Takový hodně   průměrný film o životě,   ale fakt je ten, že muzika je   nádherná. 70% celkově
Out-Of-Way
Hodnocení:
Přidáno: 26.2.2010
Oskar??? A za co??? Za tu hroznou písničku???
Poprvé píšu komentář k   filmu, který jsem neviděl a   také nikdy neuvidím, nemám   sebemenší zájem, dost   velké utrpení bylo sledovat   jen ty dva trailery. Ani bych   si na tento film nevzpomněl,   kdyby zrovna dnes v rádiu   nehráli tu   "úžasnou"   písničku; bohužel to hrají   až příliš moc často.
Peykka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.8.2010
I nízkorozpočtový film   může být zajímavý a   dobrý. Tohle ale rozhodně   nepovažuji za dobrý film. Je   to nuda od začátku do konce,   vypadá to jako amatérské   záběry. Je to o ničem.   Nelíbilo se mi to.
Ela
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.2.2008
Přiznávám se bez   mučení:nemohla bych být   kritikem a pokládám tady   hlavu na špalek s tvrzením,   že tento všemi tak   opěvovaný film je naprostá   slabota.Je to asi tou   záplavou komerčních   hrůz,která zaplavuje naše   kina,že se pak nekomerčnímu   (ovšem pozor-nekomerční   neznamená dobrý) snímku   nevalné kvality dostane   neadekvátního uznání. Asi   bych měla odůvodnit svoji   kritiku. Hudba mě rozhodně   nezaujala,jsou to takové   prvoplánové cajdáčky, ale   uznávám, že to je otázka   vkusu.Ale pak scénář-ubohý   příběh (pardon, ale dívka,   která přijela z Čech za   obživou a prodává na ulici   květiny-to je opravdu   slabomyslné), nesmyslné   dialogy o ničem a herecké   výkony,které dle mého   názoru působí spíš   směšně. To všechno   způsobilo, že jsme se při   tomto snímku všichni   chechtali jak blázni. Je mi   líto,asi jsem ignorant,ale   Once mě fakt hodně zklamlo.
luongovae
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.12.2007
Pořad platí pravidlo, že v   jednoduchosti je síla.   Nizkorozpočtový film se dá   spackat velmi snadno,   nedostatek financi na   kvalitní stafáž a   nevýrazný děj to vše Once   bohužel zahrnuje...John   Carney není nijak zázračný   režisér, G. Hansard a M.   Ingová jsou poměrně   amatérští herci... I   přesto vše je Once   milý,skromný,opravdový a   nepřikrášlený příběh o   plnění snu, který se libil   nejen divákům ale i   kritikům...Pro tvůrce Once   to jistě znamená menší   vítezstní..Kam se hrabou   akční blockblustery
AcidBurn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.3.2008
Od filmu Once jsem nic   nečekal, proto jsem z kina   odcházel s pocitem, že to   nebylo špatné. Na začátku   jsem se děsil, co se z filmu   vyvine, ale nakonec to dopadlo   dobře. Once NENÍ o dějové   linii, byť závěr je dobrý.   Once je v podstatě   (atypický) muzikál, který   nutí diváka, aby si mnohé   domýšlel sám - to ovšem   neznamená, že je to plytké   a povrchní - byť chvílemi   připomíná Once příliš   dlouhý videoklip.
Díky svému zařazení je   nosná hudba - především   písnička When Your Minds   Made Up. Celkově 6 z 10.
Jiná volba - filmy od   Petra Zelenky popisující   skupiny Visací zámek,   Mňága - Happy end a   samozřejmě Rok Ďábla,   případně videoklipy   Coldplay...
BlackElvis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.12.2008
Skvělý film s výtečným   Hansardem a příjemnou   Irglovou. Výborná hudba s   Falling Slowly v čele.   Zasloužený Oscar.
sismik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.8.2008
Jako film nic moc...jako   muzikál, úžasné.   Neříkám, že se na to nedá   koukat, příběh je   zajímavý, romantický....jen   se nemůžu ubranit pocitu,   že celý film vypadá jako   oškubaná slepice.....je to   prostě slátanina, kterou   drží nad vodou   nááádherné písničky.   Výkony herců....k tomu se   raději nevyjadřovat..jde   vidět, že Glen a Markéta   jsou zpěváci, ne herci a   díky bohu za to. Úpravu by   zasloužil i scénář,   protože každá druhá scéna   mi přišla přinejmenším   podobná.Ale dost už kritiky   i přes to všechno je to   dojemný film, který ukazuje   že ne všechno musí mít   štastný konec a určitě si   udělejte čas, aby jste se na   něj podívali.
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.3.2008
Něco nového,originálního a   geniálního svou   jednoduchostí.K čemu   komerční a slavné   hollywoodské   hvězdy,nezpočet vizuálních   efektů za miliony.Stačí   prostý emotivní příběh ze   života,založený na   skutečných událostech,jedna   stará děravá kytara a   výsledek za málo   peněz,který dostal i   samotného Spielberga.Dostalo   to nejen   američany....perfektní   dílo.
Pauleta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.11.2007
Na to, že jde o nezávislý   nízkorozpočtový snímek, je   to fajn. Je sice pravda, že   ani jeden z hlavních   představitelů neumí   pořádně hrát, ale přece   jen vypadají velmi   přirozeně. Muzika taky není   špatná.
wawer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.12.2007
krásný film, kterému trochu   škodí mírná ledabilost,   nezávislost a také do jisté   míry nizkorozpočotovost.   Avšak přirozenost   představitelů (resp. jejich   vykony), vyborný příběh a   krásné písně to dosytosti   vynahrazují
Nenkyta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2009
Na film jsem šla,protože   mám rada skupinu The   Frames.Hudba báječná   právem Oskar, ale to věčné   ohrávání písničky dokola   mi leze na nervi. Herecké   výkony dobré a na málo   rozpočtový film toho   vydělal až až...
alus
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.3.2008
Glen a Markétka jsou   bezpochyby velmi příjemní a   talentovaní lidé . Tento ,   řekněme film ,je pro mě   pouze soubor videoklipů   poskládaných k sobě a   svázaných jemnou a něžnou   ,romantickou dějovou linkou.   Přesně to, co zřejmě autor   původně zamýšlel.Ale jet   do Irska za prací a živit se   tam jako pouliční   prodavačka květin a   časopisů ? To je pro mě   jako Češku poměrně   neuvěřitelné, stejně tak   jako se mi zdálo přitažené   za vlasy, aby tak mladinká   dívka měla již tak velkou   holčičku. Irům to ale asi   vůbec divné nepřipadá...  
PS: Hudba je to ale   opravdu dost pěkná ...
Brcko.GOS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.2.2008
skvěle
výborný film, bez   sebemenší chybičky, chytne   za srdíčko, i něco   zanechá...pro Ela...ano jsi   ignorant... a jestli jste se s   přáteli chechtali...pardon,   ale pro vás jsou v tom   případě snímky typu Klub   sráčů...ne toto.. a když   pan Spielberg řekne, že mu   tento film dal inspiraci na   další rok, není o čem   mluvit...nechápu některé   komentáře (ani ne u tohoto   filmu, ale obecně) typu:   "tento film ve vás nic   nezanechá" nebo   "tento film vás   nepobaví"...jak něco   takovýho někdo může   napsat, když neví, co je pro   ty ostatní...já za sebe   říkám....perfektní
Issabellkaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.3.2008
No čekala jsem sice víc, ale   i tak se mi to líbilo. Hudba   naprosto nádherná. Celková   zápletka nic moc, ale nevim   něco z toho filmu   vyzařovalo.
Rumenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2008
Dávám devět bodů z deseti   jenom kvůli závěru,   protože je naprosto   nedokončený, sedíte v   kině, čekáte nějaké   rozuzlení a místo toho   příjdou závěrečné   titulky. Žádný otevřený   konec - pouze jakoby někdo   usekl kousek filmu. Jinak je   film nádherně romantický a   to říká hardrockerka s   heart of steel :)
ane15
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2008
nád-her-ný film!!! je na   něm vidět, že nemusí být   všechno jenom komerce a že   všechno nemusí skončit tak,   jak si divák přeje...
hudba je báječná a   příběh zajímavě   propojuje. Je to vlastně film   o hudbě, ale jsou tu i   neobvyklé osudy lidí. My   Češi to asi vnímáme jinak   než Irové, to je pravda, ale   myslím, že ten film stojí   za to!
Mgb
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.12.2007
Komorní příběh se spoustou   krásných písní. V jednu   chvíli jsem měl trochu   pocit, že se koukám na   zfilmované album, ale   příběh se pomalinku   rozeběhne a už vás   nepustí. Příjemné   překvapení letošního roku.   Sice to pro mě není taková   bomba jako loni Little Miss   Sunshine, ale sountrack si   rozhodně stáhnu a několik   týdnů mi bude znít v   uších. P.S.: Asi po 14 dnech   po návštěvě kina jsem   nucen svoje hodnocení   zvýšit na plný počet.   Stále musím nad tím filmem   přemýšlet a při   poslouchání písní ho mám   stále před očima.
Maarti
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.6.2008
Film mi přišel trochu   prostinký, čekala jsem o   něco víc, ale jinak hudba   byla naprosto geniální...ta   mě opravdu dostala,   naštěstí tam není jen ta   dnes už dosti profláklá   oskarová píseň, ale i   další krásný..
až   na film budete koukat   zaměřte se hlavně na hudbu,   to ostatní nechte jen tak   volně, abyste od toho   nečekali příliš
Ajanka
Hodnocení:
Přidáno: 30.7.2009
Docela zajímavý film, něco   jako dokument, ale ne z jejich   osudu. Ale taky jak se rychle   objevili, tak taky rychle   zanikli.
Renuleee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Hodně zajímavý film, šlo   ale vidět, že je   nízkorozpočtový. U tak   komorního děje to nevadilo,   ale i když nejsou peníze,   tak se kamera nemusí   třepat..:) Písně byly   nádherné, emotivní,... Ale   chyběla mi hudba mimo scény,   kdy herci zpívali. Hudba v   pozadí... Film se mi ale i   přes tyto nedostatky hodně   líbil. Byl ze života,   skvělé dialogy, zajímavý   vztah. Podle mě by se tento   námět ale lépe zpracoval na   divadlní prkna.:)
lesumir
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.3.2008
Filmová podíváná za 150   tisic dolaru, kde prevazne   slysite hudbu, nez dialogy.   Coz je dobre, scenar je jak z   beckoveho pornofilmu a Marketa   Irglova tomu moc nepomaha,   jeji anglictina je silena a   ceske steky jeste horsi, navic   vykon je dost toporny, Gles je   obstojny herec, ale hlas ma   jako vyklestenej. Hodne muziky   za malo penez a to doslova!   Smekam za to, co uvarili z   vody, ale i tak mi to nestaci   k velkemu hodnoceni! 5/10
Pegas1632
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2008
Opravdu nevšední zážitek
Kdo neviděl Once o hodně moc   přišel - co se v   upoutávkách jeví jen jako   romantický film je ve   skutečnosti příběh, který   se vám vryje pod kůži svou   uvolněnosti a vtipnejma ač   relativně jednoduchejma   dialogama a hlavně krásnou   hudbou. Už jen to, že hudbu   složili a nazpívali hlavní   představitelé filmu, mi   tento kousek v mých očích   povyšuje a dává tomu ten   neotřelý punc něčeho   osobního co vás chytne a   nepustí.
Mackgyver
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Chytne
Jak to říct. Byl jsem na   něm v kině a docela mě   čekalo překvapení, sál byl   prázdný! Říkal jsem si to:   tady asi bude blbost a ono ne!   Když chvíli budete sledovat,   chytne vás. Je to jednoduchý   film bez akce a složitého   děje. Avšak hudba je   úžasná. A pokud jde o   příběh. Nejedná se o   klasickou lovestory, které se   dá těžko věřit. Tohle byl   život! Rozhodně největším   překvapením byl český   dialog. To bylo fakt dobré:)   to mě dokonale pobavilo. Fakt   úžasný film s nábojem.
morycze
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2008
Perfektní film. Snad jediná   věc která mi přišla divná   bylo jak se markéta ptá   mámy, jestli byli v parku, ta   odpoví že ano, ale šli hned   domů protože Ivanka byla   unavená.. Vzápětí de   markéty máma udělat   večeři a opět zazní   otázka jestli šli dnes do   parku. Tak to mi přišlo   trochu divné. Ale jinak   opravdu povedený film. Hudba   samozřejmě skvělá....
Hladas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2007
Nádherný a jednoduchý   příběh, ještě lepší   soundtrack... Co víc říct.   Snad jen "pustím si ho   znovu". Když jsem si   přečetl v novinách rozhovor   s Markétou Irglovou a v něm   stálo: "my nepoužili   ani stativ, protože kdybychom   ho postavili na dublinskou   ulici, museli bychom   zaplatit", musel jsem se   zasmát :-)
Strider...
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.3.2008
uff
Musím souhlasit s ELA...   zápletka může nadchnout tak   akorát diváka VKV nebo   Ulice... hudba se mi   nelíbila, ale to je   záležitost vkusu... ale ty   strohé dialogy a klepající   se kamera... nene... sečetno   podtrženo, s tím, že jsem   se po 8 minutách začal   dívat na hodinky s přáním,   ať to už skončí, dávám   body aspoň za to, že je to   nízkorozpočťák a za (sice   mně nelíbivé) zpěvy...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih44432minih44432Celestínské proroctví (2006) 
The Celestine Prophecy n
minih33359minih33359Dvě na jednoho (2001) 
You Stupid Man n
minih21633minih21633Ukradli torzo Jupitera (1980) 
On a volé la cuisse de Jupiter n
minih46713minih46713Barva kouzel (2008) [TV film] 
The Colour of Magic n
minih37094minih37094Jurský svět (2015) 
Jurassic World n
minih32226minih32226Bulšit (2001) 
Not Another Teen Movie n
minih29480minih29480Téměř dokonalý zločin (2000) 
The Gift n
minih26793minih26793Sňatky z rozumu (1968) [TV minisérie] 
Sňatky z rozumu n
minih28087minih28087Záhada Blair Witch 2 (2000) 
Book of Shadows: Blair Witch 2 n
minih24923minih24923Být či nebýt (1942) 
To Be Or Not To Be n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

11:55 - 12:25

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:20

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190541
Osobností: 697820
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178269

Poslední komentáře

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Dračí princ (2015)

70%? To jako vážně? :-D

Dračí princ
Po dlouhé době bude mé   hodnocení úplně jinde, než   u zbytku uživatelů. Cca 70%,   tedy nadprůměr, je opravdu   velký přestřel. Ruská   verze více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10