Duben
ohodnotit

Tenkrát v Hollywoodu

Once Upon a Time in Hollywood

Další název:
Vtedy v Hollywoode; Untitled Manson Family Project
Žánr:
Rok:
2019
Délka:
165 minut
Premiéra v ČR:
15.8.2019

Komentáře k filmu Tenkrát v Hollywoodu

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2020
Když se řekne ´Once Upon a   Time...´ každého filmového   fanouška okamžitě napadne,   jak v této větě pokračovat   dál, neboť se pod tím   schovává několik málo   skutečně slavných filmů.   Rozhodně tedy není náhoda,   že dávný videofanda Quentin   Tarantino pojal název svého   snímku, jako poctu   Hollywoodu, zcela stejně. A   je to pocta skutečně   ohromná. A to by samozřejmě   nebyl Tarantino, aby určité   věci nepojal, jako obvykle v   určitých kruzích, poněkud   kontroverzně. Jeho fantazie,   jak už víme, je naprosto   bezbřehá, a tak to celkově   vypadá tak, jak vypadá.   Natočil snímek svým   vlastním jedinečným   způsobem plný fikce, avšak   zakořeněné na   skutečnostech. Vlastně je to   pojato jako taková   nepatřičná satira a pokud   se někdo v jistých ohledech   cítí pohoršen, povedlo se.   Tarantinův rukopis je tedy   znát v každé scéně,   takže se divák opět dočká   uměle protahovaných scén a   dlouhých dialogů, při   kterých s napětím čeká,   co se z oné scény nakonec   překvapivě vyvrbí.   Nejslavnější scénou z   celého snímku asi zůstane   ta, kde vystupuje postava   Bruce Lee. Může tuto   kontroverzi něco překonat?   Bruce Lee je coby mistr v   bojovém umění znám a tak   situaci vyobrazeném v tomto   snímku si nedokázal   představit nikdo. Tarantino   však ano a po filmové   stránce se toho prostě   nebál. V podstatě je to   povedená fikce stejně jako s   Adolfem Hitlerem ve snímku   ´Hanebný parchanti´ (2009).   Ve filmu se fantazii meze   nekladou a Tarantino si toho   je plně vědom. Děj, plný   nejrůznější příběhů a   etud, také obsahuje nemalé   množství postav a vůbec se   v diváckém vnímání   nepletou, což už tento fakt   vykazuje profesionální   zručnost. Výprava snad už   lepší být ani nemohla.   Vizuální stránka konce   šedesátých let je tak   věrná, že by jeden i   věřil, že se všichni   posunuli v čase a v té době   skutečně natáčeli. K tomu   výborný soundtrack a   skvělá kameramanská práce,   díky čemuž je zachycena   veškerá podstata věci. Po   prvním shlédnutí se může   divák krapet tvářit kysele,   ale po druhém s určitým   odstupem už více uchopí tu   správnou podstatu. Tarantino,   právě jako videofanda, si   možná tohle natočil   především pro sebe, neboť   se baví nejrůznějšími   žánry. Svým způsobem se   tak obklopil vzpomínkami na   filmovou minulost. A nakonec,   proč ne. Snímek pro někoho   těžkopádný, ale jinak   mistrovské filmové dílo,   které musí, stejně jako   každý jiný film, teprve   uzrát.
beneva
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2021
Mistrovské...
Tarantino mě opět dostal. A   příjemně. O filmu jsem si   dopředu raději nic nečetla.   Pustila jsem to a nechala se   vtáhnout do děje. Od   chvíle, kdy jsem si   uvědomila, že se Cliff Booth   pohybuje mezi členy Mansonovy   rodiny, s napětím a obavami   jsem očekávala Cielo   Driveský masakr...
Leonardo dokonalý, jako   vždy, Brad neobvykle   zdrženlivý (až na chvíle   úderů pěstí)
Film   jako celek je typicky   Tarantinovský a to mám   ráda.
topipig
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.12.2019
Nevím, jestli na světě   existuje větší filmovej   fanoušek a větší srdcař,   než je Quentin Tarantino. Na   jeho filmech obdivuji, že ať   už se odehrávají v   jakékoliv době, iluze toho   okamžiku je dokonalá,   sebemenší detail vymazlený.   Tak jako tahle exkurze do   Hollywoodu z konce   šedesátých let, která je   tak opravdová, že po celou   dobu sledování jsem vrněl   blahem a slzy se mi smíchy,   štěstím a krásou draly do   očí. Tak jako u většiny   jeho filmů i přes delší   stopáž jsem si nepřál aby   skončil, ale trval dále,   dále a dále...Tohle už je   pro mě vždycky jistota, že   se jedná o výjimečné a   precizní dílo. Začlenění   Mansonových dětí a   Quentinova fikce je prostě   žrádlo, které jsem sežral   i s navijákem a při její   projekci mě spadla brada až   na zem. Miluju Tarantinovi   verze, ať třeba u Panchartů   jeho vize konce 2. světové   války, v Djangovi jak pojal   Ku-klux-klan nebo v tomto   případě pointa kolem kultu   Mansona. Zmiňovat vizuální   stránku, propojení hudby   nebo herecké výkony by bylo   zbytečným tlacháním, tohle   je vždycky klasa   největšího kalibru!!!   Takovouhle parádu si velice   rád zase brzy zopáknu.   Další geniální zářez ve   filmografii Quentina   Tarantina.
movie-freak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2019
Jako věrný Tarantinův fanda   musím řící, že jsem   velice spokojen. Nezklamal.   Výborný scénář, skvělé   herecké výkony, dobová   hudba. A závěr naprosto   luxusní, v kině jsem se   nemohl přestat smát.
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.8.2023
Hustý!
Tarantinův alternativní   pohled na historii prostě   musíte milovat a nebo ne.   Potom, co se rozhodl zabít   vrchního nácka, tak se v   tomto filmu, aniž bych   spoileroval, rozhodl naopak   zvrátit jinou smutnou   tragickou událost historie   Hollywoodu. Samozřejmě velmi   krvavě a velmi   spektakulárně.

Před nějakým časem   jsem si koupil pár   originálních filmů a   zatímco mě většina   zklamala, tak tohle mi to   kompletně vynahradilo. Ko má   rád Tarantinovky, musí   vidět.
Alix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2021
Taky mne Tarantino v tomto   filmu dostal. Napřed jsem   trochu zmateně zírala, co se   to děje, ale pak to začalo   do sebe zapadat a už jsem v   tom jela. A že to byla   jízda! Brad i Leonardo v   naprosto skvělé formě a   charisma z nich stříkalo jak   vodotrysk. Prostě jsem se do   obou znovu zamilovala. Stále   ledově klidný Brad, který   si v závěru zabrnká na   kudlu, kterou má zapíchnutou   v zadní části těla a ani   nehne brvou, mne úplně   odrovnal. Leonardo jako   upadající herec, který to   ale nevzdává, mne dostal   scénou s malou holčičkou a   pak s plamenometem. Krásná   Margot byla andělská   stejně, jako její předloha   a finále bylo k sežrání.   Chci vidět ještě jednou a   basta!
nerozhodnej
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2019
Dobře
Tak jsem si hned na nový film   Tarantina zašel. Je to   úplně jiný film, než   většina lidí očekávala.   Já byl nadšený. Úplně   něco jiného, ale to je   dobře. Pro mě   osvěžující, zajímavý a   svižně natočený snímek.   Jen si ještě musím   dostudovat příběh,   kterého se film dotýká....
ajavur
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2019
wow
scénář,kamera,herci   ,výprava,muzika,pro mě vše   super,co bych vytkla ? Vůbec   nic !!
Tarantino si   vše napíše a natočí.A   skvěle.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.1.2020
Neco pro filmove fanousky
Prvni dojem po shlednuti byl   hodne rozporuplny, ale jak   jsem si zacal postupne   dohledavat informace,, chapat   odkazy na filmy, sceny,   pouzite vozy, hudbu atd. zacal   jsem byt cindal vice nadsen co   za mozajku se Quentinovi   podarilo vytvorit a to vcelku   nenasilne a prijemne. Jsem rad   za odklon od historie s Manson   family a happy end, kde to   Clif poresil :) doporucuji
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2019
Quentin Tarantino ukázal, že   je velký režisér. Předvedl   poctivou filmařinu založenou   na kvalitních dialozích a   perfektním herectví dvou   machrů. Byla radost sledovat   Leonarda DiCapria a Brada   Pitta v úžasné procházce   po atmosféře konce   šedesátých roků. Na   závěr pak přece jenom   připomínka, že film točil   mistr krve a vraždy. Doufám,   že Tarantino bude v   natáčení filmů   pokračovat, přece jenom je   každý jeho film velká   událost.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.9.2019
Quentin Tarantino neztrácí   dech a jako postupně se   nadechující působil i   Tenkrát v Hollywoodu. Film   táhne skvělý scénář,   režie i herecké výkony   Brada Pitta a Leonarda   DiCapria (moc ho nemusim, ale   tady tedy klobouček). A   závěr? Prostě Tarantino.:)
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2019
Fakt bacha na trolly - je to   milá a zábavná čekačka na   báječné finále, o kterém   nechcete předem nic vědět.   Zábavná duem diváckých   miláčků, kteří si   delikátně užívají každou   scénu/gesto (Brad má nakonec   lepší roli než Leo), a   milá prostředím filmařiny   a vystižením barevně   pozitivních, bezstarostných   šedesátek v LA. Margot jako   Sharon Tate je ultimátní   blonďatý anděl, vyvážený   kontrast k vybraným   hipisáčkám z Mansonsova   gangu. Ty jsou naopak   vyobrazeny jako nejhorší   sebranka a adekvátně se k   nim přistupuje (bravo   Quentinovi za odvážný,   svěží vánek nekorektnosti   v této fucked up #MeeToo   době). V dialozích i   významu jednotlivých scén z   westernů Ricka Daltona (Leova   postava) v kontextu k filmu   jako celku ale působí   Tarantinova kreativita trochu   unaveně. Asi jako cameo   Franca Nera v Djangovi -   příjemmné svojí   přítomností, ale dialogově   bylo nejslabší, chce se   říct až bezpointovou   scénou filmu. Většina z   nás má za Tarantinovo   mistrovské dílo z poslední   dekády buď Bastardy, nebo   Djanga (můj případ). Tak   až takový majstrštyk od   Tenkrát v Hollywoodu   nečekejte. Kvalitativně je   to spíše Osm hrozných v   obrácené, božsky   odlehčené náladě. A s   BÁJEČNÝM finále. [Cannes]
sokeres777
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2019
Hollywoodská Tarantinovka
Příjemný odlehčený   atmosférický snímek s   hollywoodskou tématikou 60.   let. Film nemá žádný   určitý příběh, ale   hlavní postavy mistr   Tarantino vymyslel tak   skvěle, že film příběh   zas až tak moc nepostrádá.   Ve filmu se objevují   úžasné odkazy na klasické   filmy, Tarantinovo filmy,   filmové hvězdy a celkově   zde Tarantino dal najevo svou   nehynoucí lásku k filmům.   Pěkně zpracované   westernové scény také   navozují jistou   nezaměnitelnou atmosféru, no   ale "Django" to   zkrátka není. Celý film má   krásný dobový hudební   doprovod, který vám film   místy velmi zpříjemní. Co   se týče efektů, tak jich ve   filmu tak moc převratných   nenajdete. Film oplývá   jistou kontroverzí, takže   volně kritizuje různá   témata a až neuvěřitelně   se posmívá tehdejší   komunitě hippies. Celý film   vyvrcholí ve velmi napjatém   a nečekaném finále, kdy si   zkrátka řeknete "Jo, on   to je vlastně Tarantinovo   film.", víc tu k onu   finále psát nebudu. Film   celkově působí velmi   přívětivě a velmi   kvalitně, ale pořád to   nemá kvality Nespoutaného   Djanga nebo Hanebných   Panchartů, takže bych tento   snímek zařadil do těch   lehce nadprůměrných   Tarantinovek.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.8.2019
Tenkrát v Hollywoodu je film,   o kterém si troufám tvrdit,   že kdyby ho natočil Quentin   Tarantino z let 1991- 2005,   vypadal by docela jinak.   Nicméně taky v této podobě   od šestapadesátiletého   tvůrce, který se čerstvě   oženil, hodlá mít konečně   děti a před sebou má dost   možná poslední   celovečerní biják, se   vůbec nejedná o dílo,   které by nenaplnilo ta velká   očekávání. Určitě bude   nutné jej kvůli těm Easter   Eggům zhlédnout vícekrát   (nejméně diskutovaným jest   zatím ten, že na Spahnově   ranči se na koni vesele   projíždí Quentinova matka   Connie a jeho nevlastní otec   Curt, a také když jde Sharon   koupit Romanovi knihu Tess z   d'Ubervillů). Tahle recenze   byla možná zároveň   maličko více o faktech z   historie (kinematografie),   nicméně to zrovna u   „Šílence z   videopůjčovny“ nevadí. Co   tedy bude jeho posledním   projektem (pokud dříve   neoslaví šedesátku)? Bude   to další Star Trek? Bude to   Kill Bill 3? Budou to The Vega   Brothers (aka Double V Vega)?   Bude to gangsterka zasazená   do 30. let? Bude to další   adaptace knihy Elmora   Leonarda? Bude to pravdivý   příběh bojovníka proti   otroctví Johna Browna? Bude   to prequel k Hanebným   panchartům? Další western?   Komiksový spektákl? Nebo   horor ve stylu Vymítače   ďábla? Nebo něco úplně   jiného? Necháme se   překvapit! V každém   případě platí, že už po   Pulp Fiction byla jeho tvorba   výjimečná a jedinečná.
Svarcneger
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2019
Tarantino a jeho nenapodobitelny styl
O tom, ze je Tecko naprosty   original neni pochyb a tenhle   snimek je jeho hrickou.   Naprosto skvela mistrovska   prace, kamera, strih, herecke   vykony, ovsem nudil sem se,   bohuzel. Asi musi clovek   vyhulit to zluty cigaro, aby   to melo drive :))). Co me fakt   ovsem dostalo je napad s   Bruceem Lee a pak zaver, ten   byl famoooozni a takovey Tecko   je, jasnej podpis. Nehodnotim   nudnou story, ale praci mistra   v dnesnim rezireskem povlu.   Tecko ma styl a dobre tak, ze   nuhnul stranou, jeho vzdy   drsna skola se smyslem sokovat   me bavi, ne sice cely film,   ale i tak davam palec   nahoru... Ostatne Tecko netoci   vzdy jen "ackovy   filmy" dela to, co ho   bavi a tak je treba ho brat!   :)))
Endre-silentname
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.11.2019
Povieme si niečo o "Once   Upon A Time In   Hollywood". Myslím si,   že to bude treba povedať.   tomu, že som si sledovanie   filmu užil, nemôžem   povedať, že by film   nezápasil s určitými   problémami. O tom si niečo   povieme. V prvom rade je   potrebné akceptovať určité   veci. Máme tu skutočné   postavy, no nedočkajú sa   svojho skutočného osudu. A   miesto toho sa to všetko   trošku prevráti. A možno sa   dívame na Tarantinov film,   ktorý by nám chcel povedať   príbeh týchto hrdinov podľa   toho, ako by si prial aby sa   to stalo. A aby sme mohli   hrdinom fandiť namiesto toho,   aby ste čakali, kedy ich   konečne Mansonovci zabijú.   Myslím si, že je to   potrebné povedať. Lebo ak   čakáte, že vám film   ukáže vraždu Sharon Tate a   jej priateľov, tak toho sa tu   v realite nedočkáme. Dokonca   vrahovia, ktorí si   odpykávajú doživotné   tresty v tomto filme skončia   zlikvidovaní. Trošku   zvláštne. No v prípade, že   to akceptujete, myslím si,   že film ako taký to nijako   neničí. Takže históriu   nechajme bokom a hodnotiť   budem iba film ako taký. Ak   mám byť úprimný, neviem   prečo potrebujeme v tomto   filme prispieť skutočnými   postavami. Alebo ak chcel   Tarantino prispieť kultom   Masonovej rodiny, tak fajn.   Ale myslím si, že Sharon   Tate vôbec nemusela byť v   tomto filme. To čo bolo   najprv najväčšou   informáciou sa nakoniec   ukazuje ako scénky, ktoré tu   dokopy sú len navyše. A nič   toho moc nepridajú. Mohli sa   z filmu všetky vyhodiť a o   nič by ste dokopy neprišli.   Sú to zlé scénky? Nie. Sú   zaujímavé, dobre natočené   a skvele sa na ne pozerá. No   čo sa príbehu týka,   nepridávajú toho moc.   Myslím si, že ideálne by   bolo, keby to bol celkovo   fiktívny film s Bradom Pittom   a Lenardom DiCapriom. Obaja   sú totiž absolútne   perfektní v tomto filme.   Leonardo tu predvedie pár   skutočne brilantných   momentov, keď bude   predstavovať zloducha Caleba.   To sú perfektné scénky.   Okrem toho jeho dialógy s   tým malým dievčaťom sú   vynikajúce. Zabudol som meno,   no nevadí. Keď to uvidíte,   pochopíte koho myslím. Brad   Pitt je perfektný. Všetky   scénky s ním ma bavia a to   poriadne. Dáva tomu dobrú   akciu, vie byť nebezpečný,   no ten jeho absolútny pokoj   je fascinujúci. Keď sa   pustí do akcie, tak sa proste   nebráni ničomu. A funguje to   vynikajúco. Pre mňa osobne   najväčší pán filmu.   Vizuálne je to fascinujúce,   atmosféra 60-tych rokov je   dobre zacyhtená a ani raz som   sa pri filme nenudil. Film   utečie ako voda a neustále   som bol zaujatý tým, čo sa   bude diať ďalej. Možno to   nie je typický film pre   Tarantina. No rozhodne do neho   dal poriadnu dávku   atmosféry. Možno by som   chcel, aby to pôsobilo viac   skutočne a aby sme neboli len   v hollywoodskom filme, no   stále by som toto ohodnotil   ako vynikajúci film, ktorý   odporúčam vidieť. Verím   tomu, že si ako diváci v tom   niečo nájdete.
Pepan_64
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2020
velké rozpaky
Asi po hodině a půl jsem si   říkal, že tři hvězdy by   odpovídaly. Pár dobrých i   výborných momentů, ale   jinak hrozně táhnoucí se.   Naštěstí pak začal film   gradovat. Ten styl natáčení   mi připomínal Pulp fiction,   jen o hodně slabší. Kdyby   za snímkem nestála ta   slavná jména.... nevím....   nevím....
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.9.2019
Všichni vědí, že Quentin   je znalec, evidentně neměl   ve videopůjčovně co na   práci, když koukal na filmy.   A nakoukal jich dost. A kdo   nakoukal podobně jako on, ten   si film užije. Všechno co se   týkalo filmů, bylo skvělé,   hipísácká linie mi vadila a   konečného masakru jsem se   bála. Ale to by nebyl   Tarantino, aby si to   nepředělal po svém. Škoda,   že to tak neskončilo i v   reálu.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.8.2019
Tenkrát v Hollywoodu
Popravdě vůbec nevím co si   o filmu myslet. Nejprve jsem   se strašně těšil a hned   jak uvedli Tenkrát v   Hollywoodu do kin, neváhal   jsem a stál frontu na   lístek. Sál plný napjatých   fanoušků, každý chce   vidět nového Tarantina.   Zvláště když se v   hlavních rolí představí   Brad Pitt a Leonardo   DiCaprio.
Příběh   sám o sobě je zasazen do   Hollywoodu šedesátých let a   motá se kolem skutečných   událostí kolem Romana   Polanskiho, jeho krásné   ženy Sharon Tate (ztvárněna   přenádhernou Harley Quinn,   tedy Margot Robbie - a ta se   už ne jednou ukázala   odhalená, třeba zrovna   DiCapriovi ve "Vlku z   Wallstreet") a gangu   kolem Charlese Mansona.   Doporučuji si možná před   shlédnutím něco málo k   tomuto tématu přečist,   protože třeba já vůbec nic   nevěděl, jediné mně   známé jméno bylo Polanski,   takže mě toho dost   uniklo.
Suma sumárum   to asi nebyl úplně   nejlepší film od Tarantina,   tam je celá řádka lepšch   věcí, ale rozhodně to   nezklamalo. Stopáž trošku   delší, na druhou stranu   nestihne nudit. Pro milovníky   Tarantinovek je to nutnost...
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.8.2019
No
asi takhle.Jako příznivec   Tarantina jsem trochu   zklamaný, prostě to   "nebyl on". Jinak   umně natočené a oba borci v   hlavních rolích rozhodně   nezklamali...Jen mi chyběl   silnější příběh a   jasnější pointa.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2020
Takový typický Tarantino v   retro stylu 60. let, dlouhé   dialogy, hlášky a masakr   taky nechybí. Jeho   nejlepším filmem bych to ale   nenazval.
Ty skoro tři   hodiny se chvílemi nedaly   vydržet.
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2019
Občasná dieta
Tak prvně natěšení a   očekávání byly obrovské.   QT s dalším filmem, k tomu   mé super oblíbené filmové   star, dále styl vyprávění,   který už mi v minulosti   výborně sedl v Jackie Brown,   a neposlední řadě   pozitivní reakce mého   okolí. Ale realita je pro mě   aktuálně méně nadšená,   tentokrát to prostě za mě   Quentin s pomalostí,   nudností, natahovaností   filmu prostě už přehnal.   Ani sebelepší herci nemají   co hrát, a posledních cca 25   min klasického zakončení,   nezachrání předchozí   tvrdou dietu. Nelze nevidět   skvělou kameru a střih,   užasně dobově udělané   vše kolem dobového   Hollywoodu, ale zbytek je   prostě prázdný. Bolí mě   to, ale byl jsem zklamán, ba   co hůř nudil jsem se, snad s   výjimkou scén s úžasným   Bradem Pittem. 60%
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.7.2022
A není to málo, Quentine Tarantinoviči?
Tarantino a jeho ďalší   kus.Tentokrát z prostredia   Hollywoodu a v dobe   šokujúcich udalostí, ktoré   si upravil po   svojom.Atmosféra je   zachytená fantasticky,   plejáda známych hercov hrá   ako o život.Tak prečo sa mi   film nepáčil?Scenár je   strašne rozvláčny, prvých   90 minút sa prakticky nič   nedeje.Len presuny krásnych   áut z bodu A, do bodu   B.Nádherná Margot Robbie   ukazuje špinavé nohy a   DiCaprio vnútornú krízu,   ktorú mu neverím.Celý   snímok zachraňuje Brad   Pitt.Vyzerá fantasticky a   prirodzene.Jedine on a   záverečná brutálna scéna   držia všetko nad vodou a to   je na "Tarantinovku"   málo.
Film s   výhradami doporučujem.
Barney94
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.8.2019
Na film jsem čekal a těšil   se, nakonec přišlo trochu   zklamání. Vyloženě nudný   to nebylo, dobrý scény,   hlášky a hlavně dokonale   vystižené prostředí v té   době. Co ale ten konec? Od   Tarantina jsem to čekal   velkolepější, hlavně když   mělo jít o masakr podle   skutečné události.   Samozřejmě jsem počítal,   že si to Tarantino upraví   podle sebe, ale tímhle u mě   celý film docela shodil.
AtemuLukas
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.12.2019
Tarantino? Jako vážně?
Tak tu máme film, na který   jsem se dlouho těšil. Musím   však říct, že zklamání.   Ale vezmeme to popořadě.   Čekal jsem, že to nebude nic   akčního, ale spíše   komedie/drama. V tomhle ohledu   jsem spokojený. Velké plus   za Pitta a DiCapria, protože   tahle dvojka funguje. Co tu   dále funguje jsou kvalitní   dialogy a hudba, za to velké   plus. Ale teď co mi vadí.   Film láká na známá jména   a například Robibie Margot   mi ve filmu připadala docela   zbytečná. Ale mnohem víc mi   vadil fakt, že od začátku   filmu jsem čekal, co z toho   “vyleze” až najednou byl   konec, a já se musel na   snímek podívat znovu, abych   to nějak pochopil a udělal   si na něj názor. Pokud to   vezmu jako další film   Tarantina, tak si myslím, že   je nejslabší. Dal bych mu   tak 60% max.
PORTER
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.4.2023
Ten konec to   zachránil,jinak  jsem se   místy i nudil přišlo mi to   zbytečne dlouhé,některé   parodie scény třeba na   B.Leeho mi přišli spíš   trapný ,jsem si jist že   kdyby se setkal Pitt a Lee,   tak by si Pitt ani neškrtl,Di   Caprio toho moc nepředvedl   jen chlast a hulí jednu za   druhou.
Buckmister
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.1.2020
Hrůza
nuda a nuda po hodině jsem se   koukl na čas a opravdu skoro   polovina za mnou a nic co by   mne jen trochu chytilo . Body   jsou jen za herecké výkony ,   ale jinak ??? Velké   zklamání
Imo
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.3.2020
Čas je neúprosný i pro herce.
No, uplakaného Lea jsem   ještě nikdy neviděl, vůbec   mu to neslušelo, drsňákovi.   Ale Leo a Brad, to bylo   útulný. Oba už vyšlehání   americkým životem. Je to na   nich vidět. Párty se mi   hnusila, všude cigaretový   kouř, prosakoval až do mého   pokoje, fuj. Konzervy,   plechovky. Leo se mi zdál   být znuděný, nespokojený,   prokouřený, stále s   přetvářkou a málo   úspěšný herec s malým   handicapem. Ale i to je   umění zahrát. Brad zase   optimista, věčně   obletovaný ženským   pohlavím, ale správný   parťák. Cigareta ještě i   při opravě antény? Margot   stále pěkná. A Emile,   stále takový chlapeček.   Děj filmu byl chvílemi   nudný. Na takové hvězdní   obsazení to bylo ale málo   uklizené, postpubertální,   daleko, daleko od Tenkrát na   západě. Leo byl pro mě   zatím nejlepší v Titaniku,   případně i v Skryté   identitě. Brad byl nejlepší   zase ve filmu Trója.
Pipa.1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.9.2019
Tenkrát v Hollywoodu
Tak jsem šel na film s tím,   že nový film od Tarantina,   který navíc předcházejí   skvělé recenze bude bomba.   No a ...... dost zklamání.   Výborné obsazení a   interiéry, pár scének, ale   tím to končí. Co nezklamalo   byl závěr filmu. Ale jinak,   za mě nejslabší Tarantinovo   film. Jiné jeho filmy mám   rád a podívám se na ně i   opakovaně, ale tenhle asi   vyhledávat znovu nebudu.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.3.2020
Tak údajně poslední film   "pošuka z   videopůjčovny" mě   bohužel opět moc nenadchnul   a po filmu 8 ukecaných (2015)   je tady další žvanírna,   která je opět natahovaná,   celkem nudná a málo   zajímavá. Ano je zde pár   vtípků a COOL scének, herci   hrají slušně, retro nálada   je vychytaná, ale kdo nezná   filmy 50. - 70. let a herce z   té doby bude tomu hůře   rozumět, řada odkazů se   týká jak oné doby tak těch   filmů a prostředí   Hollywoodu. Kdyby Quentin   ubral těch 65 minut a   některé scény a vtípky   víc vypiloval, byl by to   jiný film myslím a víme že   jemu humor jde, hold zde se to   prostě zas moc nevyvedlo, ale   o něco lepší než 8   žvanilů - 40%.
twins
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.7.2020
Velké zklamání,trapné   scény,celkově   nuda,nuda,nuda....ani rádoby   hvězdné obsazení to nemělo   šanci zachránit...
hppp
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.2.2020
propadak
za mne teda hrozny propadak,   nebyla tam ani stopa po   Tarantinovi, krome kraticke   sceny na zaver, nebylo to   nicim nove a doba, ve ktere se   to odehravalo nezajimava a   nudna
Jerry77cz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.2.2021
Hrůza
odpadkový film, který se   hodí tak možná k uspání.   Plno přihlouplých   konverzací, nuda, nuda,   ...... v závěru pár minut   akce (v tu dobu už ale   většina diváků spí).

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih77262minih77262Rychlejší než vlastní stín (2009) 
Lucky Luke n
minih15138minih15138Osud jménem Kamila (1974) 
Osud jménem Kamila n
minih48509minih48509Jmenuji se Bruce (2007) 
My Name Is Bruce n
minih39561minih39561Ztraceni (2004) [TV seriál] 
Lost n
minih133172minih133172Švec (2014) 
The Cobbler n
minih159837minih159837The Giant Behemoth (1959) 
The Giant Behemoth n
minih144393minih144393Bite (2015) 
Bite n
minih74615minih74615Jedna mezi oči (2012) 
Bullet to the Head n
minih140805minih140805Invaze terordaktylů (2016) 
Terrordactyl n
minih13552minih13552Napříč Paříží (1956) 
La traversée de Paris n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10