reklama
 
ohodnotit

Okurkový hrdina

Žánr:
Rok:
1963
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
11.10.1963

Celkové hodnocení filmu Okurkový hrdina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.10.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.10.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2010
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22363minih22363Velký Waldo Pepper (1975) 
The Great Waldo Pepper n
minih29726minih29726Valentine (2001) 
Valentine n
minih50420minih50420Désiré Landru (2005) [TV film] 
Désiré Landru n
minih54722minih54722Džentlmen a frajer (2006) 
Bon Cop, Bad Cop n
minih40605minih40605Muž, o němž nic nevím (1963) 
Love with the Proper Stranger n
minih16314minih16314Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku (1986) 
Police Academy 3: Back in Training n
minih47395minih47395Zlá minuta (2005) [TV film] 
n
minih50225minih50225Modrý maskot (2007) 
Kabluey n
minih40496minih40496Pusinky (2007) 
n
minih13806minih13806Nebuď smutný! (1969) 
Ně goruj! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
3   - curil
7   - melakara
5   - nick4
6   - rosta12
6   - vecernice
7   - tvo

TV Program

ČT1 - Druhý dech (1988) [TV seriál]

12:30 - 13:45

12 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorika

12:40 - 13:05

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 12:55

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Siska: Smrt hráčky kostek (199...

12:10 - 13:25

32 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144977
Osobností: 617234
Fotografií: 542389
Plakátů: 259679
Obsahů a biografií: 132787

Poslední komentáře

Kráska v nesnázích (2006)

Kráska v nesnázích
Kráska v nesnázích je malá   přehlídka českých   charakterů ve výborné   režii a s kvalitním   hereckým obsazením.Ano, je   to hořký příběh a není v   něm skoro nic komediálního,   ale je to skvělý film.

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Anděl Exit (2000)

Anděl Exit
Občas jsem tomu moc   nerozuměl, asi mi něco   uteklo. Ale bylo to   vyprávěné vcelku dobře. Ty   filtry byly dosti zbytečné.   Dalo se na to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Bitva v Ardenách (1965)

Bitva v Ardenách
Jeden z nejlepších   válečných filmů, který   jsem viděl. Jeho přínos je   , že nedělá z Němců   pitomce a děj jenom trochu   přikrášluje ve prospěch ve   prospěch Američanů.

Autor: satyr | Hodnocení: 10 / 10

Bitva v Ardenách (1965)

Královský tygr vypadá jinak

Bitva v Ardenách
Odfláknutý film, ve filmu je   použita bojová technika,   která nedpovídá době 1944.   Jako německý tank   královský tygr byl použit   americký více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 3 / 10

A je to naše! (2017) [TV pořad]

A je to naše!
Mám rád takové to   soutěže, které zjistí, jak   jsi na tom se svými   vědomostmi, soutěžícím   přeji výhry, které si   zaslouží, jenom více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.493/0.458