reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Oktanový kult

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.8.2015
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.7.2007
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.9.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.9.2009
bobo336
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.11.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.11.2015
K3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.12.2006
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2015
palm18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.12.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.12.2016
karol.bitto.7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.1.2016
mishka.3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.9.2009
RobKon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2014
Eruannele
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.3.2008
Meloody
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13297minih13297Mzda strachu (1953) 
Le Salaire de la peur n
minih41300minih41300Frankenstein (2004) [TV minisérie] 
Frankenstein n
minih46720minih46720Na prahu temnot (1987) 
Near Dark n
minih15168minih15168Osudy dobrého vojáka Švejka I. - IX. (1986) 
n
minih27621minih27621Toy Story 2: Příběh hraček (1999) 
Toy Story 2 n
minih48518minih48518Terč (1985) 
Target n
minih32560minih32560Tom a Jerry: Kouzelný prsten (2002) [Video] 
Tom and Jerry: The Magic Ring n
minih40038minih40038Hněv duší (2004) 
Dead Birds n
minih41073minih41073O podezíravém králi (1989) [TV inscenace] 
O podezíravém králi n
minih15557minih15557Pavlínka (1974) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54 %
9   - martin.stu
6   - georginaa
6   - vojtam
4   - R.RICKIE
2   - bobo336
5   - Kycky
7   - K3
6   - kubik-duli
4   - palm18
7   - MysteryIll
5   - karol.bitt
2   - mishka.3
6   - RobKon
3   - Eruannele
9   - Meloody
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141614
Osobností: 606607
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostými,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.315/0.288