reklama
 
ohodnotit

Oko za oko

Noon-e-neun noon I-e-neun i

Další název:
Nuneneun nun, ieneun i; Eye for an Eye; 눈에는 눈 이에는 이
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
101 minut
„TYGR vs. PES“

Celkové hodnocení filmu Oko za oko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.9.2014
Phreaker
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.8.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2014
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.3.2014
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.3.2017
hrosik92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.10.2011
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57650minih57650Prckové (2009) 
Shorts n
minih155920minih155920Bez obojku (2016) 
Unleashed n
minih77629minih77629Paní Zázračná (2009) [TV film] 
Mrs. Miracle n
minih44225minih44225František je děvkař (2008) 
František je děvkař n
minih109152minih109152Krásná řeznice (2012) [TV film] 
Blue-Eyed Butcher n
minih21226minih21226Trable prcka Binka (1994) 
Baby's Day Out n
minih47933minih47933Repo: Genetická opera! (2008) 
Repo! The Genetic Opera n
minih15823minih15823Piraňa II - Létající zabijáci (1981) 
Piranha Part Two: The Spawning n
minih39572minih39572Chladna zrána (1982) [TV inscenace] 
Chladna zrána n
minih13155minih13155Muž se dvěma mozky (1983) 
The Man With Two Brains n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 % (7)
5   - martin.stu
5   - Phreaker
6   - Kycky
8   - peter22
4   - red.mann
3   - hrosik92
7   - miratskyl

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 06:00

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Osud č. A2026

05:30 - 05:59

24 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

03:55 - 06:20

119 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151315
Osobností: 635440
Fotografií: 576005
Plakátů: 274083
Obsahů a biografií: 139142

Poslední komentáře

Equalizer (2014) [2k digital]

super

Equalizer
Zajímavě a napínavě   natočený akční film s   Danzelem

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

PROCESOR!

Jurský svět: Zánik říše
Tak je mi to líto, ale i   další díl nepřekoná mé   poslední hodnocení této   série o velkých   ještěrkách. Je to vždy   vlastně stejný. Celkem více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Martinův den (1984)

Martinův den
Vězeň na útěku beroucí si   jako rukojmí malého kluka,   mezi nimiž postupně vznikne   přátelský vztah. Snímek,   který svým námětem   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

The Foreigner (2017)

PROCESOR!

The Foreigner
Tak film rozhodně nenudí. A   i když tam jsou politický   tlaky z IRA, není tam toho   politikaření tolik, aby se v   tom nedalo vyznat. Můžeme více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Invaze (1980)

Nemá ho niekto stiahnutý ?

Invaze
Mne sa veľmi páčil, videl   som ho jediný raz presne v   tento pondelok ,pred 28 rokmi,   20.8.1990, na to,že bol   natočený za veľmi   více >

Autor: alvin | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.174/0.135