Duben
ohodnotit

Oko dravce

Eagle Eye

Další název:
Eagle Eye: The IMAX Experience; Oko dravca (SK); Eagle Eye - Außer Kontrolle
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
2.10.2008
„Každý člověk se může stát smrtící zbraní v rukou šíleného počítače.“

Komentáře k filmu Oko dravce

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 36
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.9.2011
To byla zas jednou blbost!   Námět sice originální, ale   mnohá hollywoodská klišé   typu posedlý vyšetřovatel   pochopí pravdu a obětuje se   apod. ani nevím, proč jsem   to dokoukal do konce.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Velký bratr je všude
Zajímavý akční film,   hodně nápaditý, pár   nelogičností, což by se v   rámci žánru dalo odpustit.   Nemám ráda   B.B.Thorntona-tady se mi   vyloženě líbil a ač měly   být dvě hlavní postavy, on   na svém menším prostoru   vytvořil třetí a velmi   slušně, Shia LaBeouf   dokáže uhrát všechno, M.   Monaghan(ová) byla taková   nemastná, neslaná. Co jsem   jí celkem věřila, tak   strach o syna, ale jinak nic   moc.Co mi vyloženě vadilo,   tak rychlost, protože jsem   fakt všechno nestíhala a to   byla celkem   škoda.Připomínalo mi to   hodně Minority report.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Eagle Eye
Velký bratr vidí všechno,   to je myšlenka filmu a   řekněme si upřímně je to   jednoduchá zápletka, ale   pokud se dokáže skoro dvě   hodiny bavit, tak koho to   vlastně zajímá. D.J. Caruso   je mým oblíbeným   režisérem a k filmu   přistupuje jako ten správný   filmař, jenže v tomhle   případě chtělo ubrat   několik minut, ono nejde o   to, že by to bylo špatné,   to vůbec, jenže té akce je   tam už tak moc, že je to už   poměrně na škodu. Myšlenka   dobrá o tom žádná, jak moc   může být reálná? O to   přece v akčních filmech   nejde. Film má celkem   solidní scénář, jenže se   zdá jako by ta akce byla na   úkor toho aby se divák ani   vteřinu nenudil, což se   opravdu stane, jenže už je   to otravné. Shia a Michelle   jsou celkem slušné duo. To,   že je Shia vynikající herec   vím, ovšem ani ostatní   herci tady nezaostávají.   Všichni se doplňují a tak   by to být mělo. Myslím, že   Oko dravce si neudělalo   ostudu a rozhodně patří   mezi to nejlepší za   poslední roky co akční   žánr nabízí.
PROCESOR
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Tak akční jo. Pořád někam   zdrhaj. Napínavý celkem   taky, ale ten zbytek? Zlatá   koule co ovládá všechny   moderní technologie se urve   ze řetězu a snaží se o   změny ve vládě? Mimochodem   má sexy hlas. To, že se   jednou moderní technologie   vzbouří proti člověku je   jasný, ale nebude to žádnej   konflikt. Je to prostě   další vývojový stupeň v   evoluci. Už dnes jsou mnohé   mobilní telefony chytřejší   než jejich majitelé....
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2012
OKO DRAVCE

Velice dobrá akční   podívaná. Dejte strojům   moc, naprogramujte jim obecné   zásady a připravte se na to,   že počítače nezatížené   city a emocemi se jimi budou   do puntíku přesně řídit.   A padni komu padni, chceš na   původním programu něco   změnit? Proč asi? Jaký   můžeš mít důvod –   jedině nějaký špatný –   zamítá se. A počítač se   postará, aby se přesně   vykonal původní příkaz.   Kdo poruší zákon, bude   potrestán a to se nedá   libovolně podle potřeby   změnit. Šílený nápad -   počítač, který pasuje sám   sebe do role soudce i   vykonavatele. Úžasná   myšlenka. Bohužel v dnešní   době, kdy téměř všichni   lidé jsou na počítačové   síti více či méně   závislí, kdy máme mobily,   karty do bankomatů a další   a další vymoženosti, je   podobný scénář docela   možný, uvěřitelný a   časem možná i   pravděpodobný. Trochu mi to   připomnělo starší film   Síť, kde byla rovněž   ukázka toho, jak by šlo   zneužít nejrůznějších   dat, která o nás existují   na internetu.

Oko dravce byl film,   kterému nechybělo napětí,   akce, slušné herecké   výkony. Určitě patří k   tomu lepšímu, co akční   žánr nabízí. I když je   pravda, že na konci jsem byla   vyčerpaná, jako bych běhala   spolu s hlavními hrdiny i   já. Možná toho bylo   zbytečně moc. Samozřejmě u   těchto filmů se z principu   nepřemýšlí! Jinak mně   vždy napadne, jak může   někdo poručit hrdinovi ať   skočí z výšky dolů, do   kolejiště metra a přesně   ví, že se mu nic nestane,   nic si nezlomí a vesele bude   dál pokračovat v plánované   cestě. Jak má opravdu   všechno do puntíku   naplánováno a absolutně   nepočítá se žádnými   náhodami a mimořádnými   faktory, včetně toho   lidského. Když se nad tyto   drobnosti poplatné žánru   povznesete, jistě se vám   bude film líbit. Doporučuji.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.2.2009
Takový kříženec Uprchlíka   a Nepřítele státu.Začátek   filmu si plyne pozvolna a   později přeřadí na   vyšší stupně a dávkuje   vyšší napětí až do   samotného konce filmu.Hlavní   "padouch" ovládá   všechny dostupné technické   prostředky a posouvá   ústřední dvojici jako   figurky na šachovnici.Snímek   ukazuje, jak snadno lze   pomocí (zneužití) techniky   vstoupit do soukromí mnoha   lidí a získat všechny   podrobné informace stejně,   jak to předvedl Scottův   Nepřítel státu.I když   Tonyho film mám radši, tak   Oko dravce rozhodně   nezavrhuji.Herci hrají   věrohodně a akce šlape   slušně.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2009
Svižný a napínavý akční   thriller směle kopírující   Scottova "Nepřítele   státu". Caruso se opět   spojil s čím dál   hvězdnějším LaBeoufem a   přináší nám další   thriller o normálním   člověku v těžko   představitelné situaci. V   80% filmu se pořád něco   děje a divák ani nemá moc   času hledat ve filmu logické   trhliny, kterých je plný.   Celý děj šlape jak dobře   seřízené hodinky a je   doprovázen dobře padnoucí   hudbou a překvapivě   kvalitními akčními   scénami, které sice okatě   kopírují akční trháky   "Mission: Impossible   3", "Smrtonosnou   past 4" nebo   "Bourneovo   ultimátum" ale na druhou   stranu se na ně dobře kouká   a nurazí. Shia se zde trochu   krotí s kadencí fórků ale   rozhodně nehraje špatně,   což se však nedá říct o   trochu zbytečné Michelle   Monaghan, které zoufalou   matku neuvěříte ani v   podnapilém stavu. S Carusa se   stává slušný řemeslník,   který sice nikdy nepřinese   nic nového ale vše   mnohokrát viděné dokáže   krásně spojit do zábavné   podívané.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.10.2011
Film mě neskutečně zaujal   svou myšlenkou provázanosti   sítě, která je v podstatě   bezrozměrná. Spoustu   technických vychytávek a   perfektních myšlenkových   pochodů a možností   využití sítí proti jejich   mejitelům. Negativum bylo v   přehnanosti mnoha scén a   akcí, které dokázala sama   umělá inteligence využit   (odepnutí elektrického   vedení,nachystání aut   apod.) Tyto nedokonalosti   celkem rapidně snižovaly   genialitu nápadu a   provázanosti děje.
goranchorvat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.9.2009
Velká Jízda
Já jsem byl maximálně   spokojen,musím sice souhlasit   s tím že originality film   moc nepobral ale jinak je to   jízda na horské dráze,při   které se ani na chvilku   nenudíte.akce střídá   akci,prostě jeden z   nejlepších popcornů co jsem   viděl.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Další příběh o tom, jak   to dopadne, když počítač   začne sám přemejšlet a   analyzovat, co by asi tak bylo   podle něj nejlepší...   Prvních pár minut trošku   zmatený děj, ale po chvilce   se to fakt rozjede a je to   mazec! Takovej další   "Nepřítel státu".   :-)
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.12.2017
Sci-fi nemusi byt sci-fi...
To,co sa zdalo v r.2008 ako   sci-fi znie v r.2017 /ked som   videl film/ pomerne   realne.Nechcem spoilovat,tak   viac nepoviem.Scenar   pritiahnuty za vlasy,ale za 10   rokov ktovie?Herecke vykony   velmi solidne hlavne LaBeouf   je vyborny a velka skoda,ze mu   v poslednej dobe trochu   "harasi" a mrha   svojim talentom.Monaghan   zdatne sekunduje a k tomu je   to nadherna zena /trochu mi   pripomina
Liv   Tyler/.Atmosfera graduje a   dokaze udrzat v napati cely   cas.Zaver je trochu slabsi,a   preto 7/10.
Kazdopadne   film jednoznacne doporucujem.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2018
Film je jedna velká jízda.   Slušně nadupaná akce od   počátku až do konce, ale na   Nepřítele státu zdaleka   nemá.
Cash89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.11.2008
Oko dravce je neskutečně   rychlý film, hravě předčí   i letošní hit   Wanted...Honičky v dálkově   ovládaném autě skoro jako z   Transformers, honičky po   nádraží a městě jako z   Nepřítele státu...Oko   dravce je klasická   vykrádačka snad všech   filmů které mají podobnou   tematku...Ze začátku filmu   jsem nemohl uvěřit co je ta   za pecku, opravdu jsem seděl   v křesle a ani nedutal,   škoda že ve stejném tempu   se snímek nedrží těch   slabích 100 minut...Velkým   plus je pro film vynikající   výkon Shii LaBeoufa který se   konečně dočkal vlastního   filmu kde hraje hlavní roli (   v Trasnformesr jsem si   všímal spíše robotů než   jeho talentu )...Docela mě   zklamal scénář, tento   postrádal ten pravý šmrc   ktrerý u podobných filmů   má být...Film má bohužel   zásadní nevýhodu v gradaci,   protože rozjezd je naprosto   skvělý a při poslední   třetině už vše mírně   upadá až k slabému konci,   což je opravdu velká   škoda...Není to ale takové,   že by to naprosto zkazilo   výsledný   dojem...Několikrát jsem   seděl jako přibitý k   sedačce a opravdu prožíval,   co se děje na monitoru...Moc   příjemná, bohužel kvůli   poslední třetině trochu   popcornová, podívaná!!!
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2009
Slušnej akční thriller ze   současný ameriky,   nepostrádá jistou   originalitu a zkouknout ho je   docela zábava, i když je   jasný, jak to asi   dopadne…To ale rozhodně   neznamená, že nemá čim   příjemně překvapit.Je to   vlastně o tom, jak se   supervýkonnej počítač   rozhodne, že má vlastně   víc rozumu než jeho   stvořitelé, tak se rozhodne   jednat…A to skrze dva, na   první pohled vůplně   bezvýznamný lidi, kteří   sou fšak důležitější,   než se zdá, obzvlášť   drzej mladík Jerry Shaw.Že   by to bylo tim, že poslední   obsluha Oka dravce byl jeho   mrtvej bratr Ethan?
Charlie35
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.6.2011
Lehce nadprůměrný film.   Příliš vykonstruaovaný   scénář zachraňuje svižné   tempo o dobré zpracování.   Stravitelná filmová   přesnídávka spíše na   jedno zkouknutí.
mikee007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.3.2012
Nebudu polemizovat o tom,jak   moc je zápletka filmu   reálná,nicméně nápad je   uchopen velmi řemeslně.   Snímek začíná   svižně,pokračuje   zvyšujícím se tempem a   končí až skoro brutálním   akčním nářezem.
Shia LaBeof vkročil do   mého podvědomí,jako   napomádovaný hejsek v   Indiana Jones IV,ale od té   doby si už vydobyl můj   respekt a vždycky ho rád   vidím. Michelle Monaghan se   sice tváří celý film   stejně (udiveně),ale moc jí   to přitom sluší.
Oko   dravce není oskarový film   ,ale zabaví. A to je přece   jejich účel. Nebo neee ? :-)
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2012
Asi už miliontá varianta na   vzbouřený počítač, ale   pomineme-li určité   nesmyslnosti, jedná se o   velmi kvalitně natočený   akční film a nelze i   pominout zajímavý politický   podtext. Tento film se   zkrátka v rámci žánru   docela povedl.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.9.2012
Oko dravca
Dobri akcny krimi triler zo   zaujmavim zaciatkom,akcnym   sterom,a happy endom.koniec by   som urobil zaujmavejsie.akcne   sceny super.a ten hlas to mal   skvele naplanovane
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.10.2015
Oko orla
Další film, ve kterým   skynet přebírá vládu nad   světem a snaživej hrdina,   kterej ho chce zachránit.   Stejně šablonovitá a nudná   byla i hudba, herci a všechno   ostatní. Bezva film pro   akční konzervy.
Phreaker
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.8.2010
Příběh již milionkrát   viděný, ale naštěstí   slušně zpracovaný. Ve filmu   se sice vyskytují menší či   větší nelogičnosti, ale to   se dá odpustit. Jako   největší problém filmu sem   viděl to, že téměř od   začátku je jasné, kdo je ta   "tajemná"   volající na druhém konci   telefonu. Jako velké plus pro   mě byla přítomnost mé   oblíbené Rosario Dawson, i   když zde jako agentka Zoe   Perezová působila extrémně   "sterilně".

Pokud hledáte   film, který po celou dobu   svého trvání odsýpá tak,   jak by pravý akční film   měl, potom je Eagle Eye film   právě pro vás.
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.10.2010
Hodně povedený film plný   zvratů a nečekaných   situací. Rozhodně bych to   nechtěla zažít na vlastní   kůži! :-D Když si   představíte, že jste   ovládáni počítačem...   dost dobrý film
m.king
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.10.2009
Slušně zpracované   upozornění na svět   ovládaný počítači. Jen   nechápu proč v každém US   filmu musí zachránit   presidenta.
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.1.2011
Honička od začátku do   konce, problém je ale v tom,   že mě to po chvíli už   přestalo bavit. Začátek   dobrý, pak když začaly   zvonit mobily všem v jednom   vagónu metra, stala se z toho   pitomost. Buď to musí být   fantazie od začátku do   konce, nebo realita od   začátku do konce. Jinak z   toho vyleze tohle.
ValaMalDoran
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.12.2008
Tak to dopadne, až budou   počítače ovládat úplně   všechno a všechny. Technicky   je možné vše a tento film   je toho důkazem. U filmu se   rozhodně nudit nebudete.   Občas jsem kroutila hlavou,   na co se dá ještě ve   filmech přijít, ale Shia je   můj oblíbenec, tak jsem na   to vydržela koukat. Kdo má   rád honičky v autech,   přestřelky a nebezpečné   akční scény, tak at se na   to podívá, zklamaný určite   nebude.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2008
Další variace na téma   vzpoury umělé inteligence   vůči svému stvořiteli   vykrádající některé   starší filmy , ale na druhou   stranu ženoucí diváka   kupředu velmi rychlým tempem   a podpořená několika velmi   dobrými akčními scénami   (ta s letadlem v tunelu je   vynikající) a mající v   čele tahouna Shiu LaBeoufa ,   kterému to jde zatraceně   dobře. Ke konci film začne   trochu ztrácet dech , kupí   jedno klišé za druhým a dle   mého se jedná o nejslabší   článek celé mozaiky ,   která se jinak režisérovi   D.J. Carusovi vyvedla. Při   představě , že moje   soukromí a každý můj krok   někdo sleduje a určuje co   musím udělat mě mrazí v   zádech.
Naomi21
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.11.2008
Mnoooo... co bych k tomu   řekla. Není to nejhorší,   ale ani nejlepší.   Klipovitost celého snímku je   jistě atraktivní a udrží   diváka pevně v sedačce.   Režie je vcelku dobře   odvedená. Shia podává   sympatický výkon, i když je   to spíše jeho charisma a   obyčejný klukovský kukuč,   bez kterého by byl film   poloviční. Pohled na   Michelle je vcelku taky   příjemný (ale to spíš   posoudí mužská část   populace, takže tohle   hodnocení nechám na jiných   odbornících). Dále mě ale   především zaujal Billy Bob   Thornton. Nevím, jak to ten   chlap dělá, ale když je na   plátně, strhává veškerou   pozornost na sebe a je jako   vždy skvělý.
Když   to vezmu z druhé strany,   snímku ubírá na kráse   mnoho nelogičností, ne-li   přímo blbostí, které se do   filmu vloudily, bohužel je   jich více než je zdrávo.   (Viděli jste už něky drát,   který na centimetry přesně   zasáhne cíl? Hrdina je   prošpikován kulkama, ale   nakonec ve jménu happy-endu   šťastně přežije...)
Pokud ale odhlédnu od   těchhle chybiček, pak musím   přiznat, že na Eagle Eye je   pěkné pokoukání.
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Sympatičtí herci (Shia   LaBeouf, Michelle Monaghan)   bohužel nijak nevynikli a jen   se plácali v honičkách a   akčních scénách, v   kterých jsem se cítil   otráven (bylo to   nezajímavé) přesto   strávitelné. Vzhledem k tomu   jaký byl D. J. Caruso   seriálový nadšenec a teď s   jakými herci pracuje, tak si   myslím že ho to neomlouvá a   má se rozhodně o co opřít.   Co si budeme povídat   Disturbia byl kvalitní   filmek.
ZuzikD
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Zase jeden s filmů, který   nám ukazuje, co se může   stát když bude náš svět   řídit počítač, jaké to   může mít následky a jak   parta hrdinů, tento svět   zachránila. Nic nového, pár   dobrých záběrů, ale   možná z tohoto filmů šlo   vymáčnout víc a trochu ho   rozvést.
Nymeria
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.11.2011
ten kto mal rád Enemy of the   State, tak sa mu bude páčiť   aj tento filmík :) stavia na   rovnakých základoch... :)
anetaaneta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.8.2010
Podle mě tenhle film nemá na   Disturbia a Zloděj životů.   Proti nim je tohle vyloženě   kravina a narozdíl od nich   jsem tomuhle filmu nevěřila   nic, díky tomu ovládnutí   počítače. Ale akčně   docela dobrý.
Otek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.11.2009
Od tohoto filmu jsem si dost   sliboval. Nakonec jsem byl tak   trochu zklamán.   Přechytračelý, vševidoucí   superpočítač je trochu   moc. Ale bez toho by nevznikl   tento film. Něco si vzal z   filmu Já, robot. A to podobu   WIKI. Nějak se však   zapomělo na 3. robotické   zákony. Doufám, že lidstvo   nepůjde podobnou cestou.
fandaaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2014
Film se mi líbil hodně, ale   samotný zavěrečný   teroristický útok, resp.   jeho zastavení v poslední   vteřině byl velkým   filmovým klišé. Musím   však hodně vyzdvihnout   skvělou hudbu.
Radek71
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.2.2009
Popkorn se vším   všudy.Svěží tempo a   moderní téma z tohoto filmu   dělá určitě solidní   akční podívanou.Prvky   sci-fi,ikdyž kdoví co   ještě dnes nevíme.Místy   trochu nepřehledné akční   scény,které příliš   připomínají videoklip a   otřepaná zápletka,to bych   tomu to filmu vytknul.A ať se   na mně fynynky nezlobí,ale   zatím jsem nepřišel na   chuť panu LaBeouf.Působí   příliš chlapecky pro tento   druh role.Bohužel mám   pocit,že si Spielberg   umínil,že z něho hvězdu   udělá a tak se mu to asi   povede.Na film stojí za to   kouknout,ale do historie   akčních filmů asi   nevstoupí,není totiž   ničím vyjímečný.
p.lavrik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2009
Dobrý film
Jedná sa o film ktorý ma   zaujal a pri ktorom si človek   uvedomí čoho je schopná   dnešná moderná technika a   čo sa dá s ňou všetko   dokázať.
Jamal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Oko dravce je zatraceně   rychlej film, hravě předčí   i letošní Wanted. Občas ale   je až moc naspeedovanej,   honičky v dálkově   ovládaném autě skoro jako z   Transformers, honičky po   nádraží a městě jako z   Nepřítele státu. S   podobným dobrým i trochu   naspeedovaným pocitem jsem   odcházel z posledního   Bournova ultimáta.   Každopádně nápad dobrej,   jen některé scény   nepochopitelné, třeba jako   dálkově ovladané dráty   elektrického vedení???? Tomu   jsem se trošku zasmál,   stejně jako střelama   přeplněné průzkumné   letadlo. No nic stalo se a to   se nezmění. Shia zahrál   skvěle a nejlepší byl jak   si nasadil policejní kvádro,   to byla bomba, Michelle byla   taky fajn, Billy Bob mě po   dlouhé době příjemně   překvapil. Hudba Brian Tyler   (Rambo 4, Strings).
WHMMD
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.10.2009
D. J. Caruso a Shia LaBeouf   spojili svoje sily pri   Disturbii a toto je dalsi   vydareny kusok. Akcna jazda,   ktora nedava priestor, na   kladenie si otazok nad logikou   deja. Prave preto je to take   skvele.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih52803minih52803Dům loutek (2009) [TV seriál] 
Dollhouse n
minih46248minih46248Startovací kolo (2006) 
Starter For 10 n
minih27634minih27634Mission: Impossible II (2000) 
Mission: Impossible II n
minih34299minih34299Přízrak univerzity (2001) 
Tuno negro n
minih16989minih16989Probuzení mumie (1980) 
Awakening n
minih50663minih50663Jezdci Apokalypsy (2009) 
The Horsemen n
minih16963minih16963Princezna ze mlejna 2 (2000) 
Princezna ze mlejna 2 n
minih53983minih53983Dračí příběh (2008) [TV film] 
Fire & Ice n
minih94476minih94476Tři sestry - 20 let naživu (2005) [DVD] 
Tři sestry - 20 let naživu n
minih15461minih15461Parta hic (1976) 
Parta hic n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann