reklama
 
ohodnotit

Okamžik záblesku

Flashpoint

Rok:
1984
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1987
„Série vražd, kterou zapříčinil nález vraku.“

Celkové hodnocení filmu Okamžik záblesku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2008
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2009
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.7.2013
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.8.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.2.2009
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.2.2010
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.7.2010
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.3.2008
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.2.2010
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2013
GeorgeB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.5.2009
hrdyivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
milestr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49286minih49286Smrtící úder (2009) 
Killshot n
minih99957minih99957Picassova parta (2012) 
La banda Picasso n
minih4980minih4980Causa Wardových (1991) 
Class Action n
minih43403minih43403Tajnosti (2007) 
Tajnosti n
minih135109minih135109Jsem voják (2015) 
Je suis un soldat n
minih41119minih41119Lolinka a knírač (1998) [TV inscenace] 
Lolinka a knírač n
minih21253minih21253Transformers (2007) 
Transformers n
minih103067minih103067Warcraft: První střet (2016) 
Warcraft n
minih25736minih25736Bio (1996) 
Dome n
minih13809minih13809Něco divokého (1986) 
Something Wild n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 %
8   - curil
7   - clara.bow
7   - FLA
7   - M.A.G.
4   - Agostino
10 - BinLADIN
5   - rankinfitc
8   - Charlie35
7   - R.RICKIE
3   - ponorka.ba
5   - ELEONORA
7   - Blanche21
9   - oulisna
6   - rockwoman
6   - GeorgeB
8   - Johnny1
6   - Zdenek13
7   - hrdyivan
6   - milestr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.492/0.453