reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ohnivá past

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.12.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.5.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.11.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.6.2011
Steve997
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.6.2011
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.7.2010
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.5.2013
strelec51
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2014
Muscha130
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2010
superman27
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.5.2010
jarka2202
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47420minih47420Modrý kosatec (1983) [TV inscenace] 
Modrý kosatec n
minih90247minih90247Kon-Tiki (2012) 
Kon-Tiki n
minih48041minih48041Den, kdy se zastavila Země (2008) 
The Day the Earth Stood Still n
minih38212minih38212Živí a mrtví (1963) 
Živyje i mjortvyje n
minih19595minih19595Stará panna (1972) 
La Vieille fille n
minih40339minih40339Happy Feet (2006) 
Happy Feet n
minih45852minih45852Paranoia (2000) 
Paranoid n
minih52954minih52954Dračí past (2008) 
Dragon Hunter n
minih39341minih39341Drazí zatracení přátelé (1994) 
Cari fottutissimi amici n
minih12720minih12720Modlitba za umírající (1987) 
A Prayer for the Dying n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 %
3   - curil
6   - Bara.40
5   - satyr
3   - R.RICKIE
5   - Kycky
4   - Steve997
6   - oulisna
8   - rosta12
3   - miroslav22
9   - dep
8   - Stallone56
7   - strelec51
6   - Muscha130
10 - superman27
10 - jarka2202

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

11:05 - 12:00

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Konec červené a zlaté růže

10:55 - 11:30

31 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

11:15 - 11:45

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - A najednou to byla láska (2006...

10:20 - 12:15

66 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147459
Osobností: 624971
Fotografií: 558413
Plakátů: 265319
Obsahů a biografií: 135294

Poslední komentáře

Vlčí bouda (1987)

Vlčí bouda
Řekl bych, že námět je z   knihy bratrů Strugackých   "Hotel u mrtvého alpinisty".   Na Chytilovou docela slušný   film, i když herci klasicky   přehrávají...ale ona to   prostě jinak neumí.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Film jsem souknul v rámci   snahy: od svého oblíbeného   režiséra vidět všechno.   Moc jsem od něj ale nečekal,   protože jsem věděl, že je   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Stud (1995) [TV epizoda]

Stud
V tomto dílu to emočně   docela vře. José a Lola jsou   znechuceni Lindou, která   sotva pár dnů po Helenině   dopisu začala svádět   Mikuláše, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

My ostatní (2016)

My ostatní
Snímků o životních   těžkostech jednotlivců   není nikdy dost. Hlavní   postavou příběhu je   tentokrát gay brouzdající   se životem jak jen to více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Na rohu kousek od metra (1977) [...

Na rohu kousek od metra
Komedie moc nepotěší, ale   ani nenaštve. Reminiscence na   dobu vzdálenou čtyřicet let   s příjemnými herci   (Brodský, Slunéčková). V   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.629/0.589