Odpouštím Ti (2008) [TV film]

Odpouštím Ti (Io ti assolvo)
85 %
 
 

Io ti assolvo

Další název: I acquit to You

    Žánr: krimi
    Země: Itálie
    Délka: 102 min.
„Byl povolán do svého rodného města, aby nahradil zavražděného faráře. Ve městě řádí sériový vrah, a tak kromě duší bude zachraňovat i životy.“
V kraji je zavražděno několik prostitutek a kněz, otec Raul. Ten byl známý svým postojem k potřebným a lidem na okraji společnosti, jimž pomáhal. Je snad tohle pojítko a stopa vedoucí k pachateli? Místem činu je kostel, odkud se ztratí srdce osazené rubíny, dar místní bohaté rodiny – Zuninových – pátrání nabírá nový směr. Šéf vyšetřovacího týmu, komisař Lariano, je přesvědčený, že vrah a zloděj onoho srdce jsou jedna a táž osoba. Do farnosti je poslán nový kněz – Francesco – ten se vrací do svého rodiště - návrat je o to bolestný, protože před lety – ještě jako laik – řídil pod vlivem drog a zabil svou spolujezdkyni a lásku, dívku Carlu. Minulost má svou ozvěnu v přítomnosti, na scéně se objevuje Carlina mladší sestra Matylda. Je nucena k prostituci a má se stát další obětí šíleného vraha. To ale Francesco nepřipustí a příběh spěje k dramatickému finále.Zpovědní tajemství nedovoluje Otci Francescovi promluvit a tak zkouší sám vyřešit záhadu.

Zdroj: TV Barrandov

režie:
Monica Vullo
 
 
hraje:
Gabriel Garko (Francesco), Alessandro Adriano, Gerardo Amato (Padre Raul), Sergio Arcuri, Toni Bertorelli (Renato Zunin), Cosima Coppola (Matilde Viscianová), Sara D'Amario (Eleonora Zuninová), Valentina Demy, Daniela Fazzolari, Andrea Ferréol (Veronica Zuninová), Guia Jelo (Matilde), Gianluca Grecchi, Lorenzo Flaherty (komisař Lariano), Alberto Molinari (Enrico Pieroboni), Roberto Nobile, Sergio Romano, Stefania Sandrelli (Mirella Pensottiová)
 
 
námět:
Teodosio Losito (příběh)
 
 
scénář:
George Eastman, Franco Ferrini
 
 
kamera:
Carlo Montuori
 
 
hudba:
Maurizio Abeni
 
 
střih:
Christophe Danilo
 
 
producent:
Luigi Forlai, Alberto Tarallo
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.