reklama
 
ohodnotit

Odhalenie Alžbety Báthoryčky

Žánr:
Rok:
1965
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1965

Celkové hodnocení filmu Odhalenie Alžbety Báthoryčky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.9.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.5.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2014
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.8.2008
Ferdus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih103650minih103650Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015) 
Paranormal Activity: The Ghost Dimension n
minih137208minih137208Nemilosrdní (2015) 
Antigang n
minih59017minih59017Anarchistova žena (2008) 
The Anarchist's Wife n
minih52895minih52895Umlčeni (2008) 
Hush n
minih90393minih90393Evelyn (2012) 
Evelyn n
minih120437minih120437Ptáci a lidé (2014) 
Bird People n
minih44148minih44148Dobrá čtvrť II (2006) [TV seriál] 
Dobrá čtvrť II n
minih35887minih35887Klaním se, měsíci (1988) [TV inscenace] 
Klaním se, měsíci n
minih80599minih80599O perníkové chaloupce (2007) [TV film] 
O perníkové chaloupce n
minih45451minih45451Hokej je hra (1978) 
Hokej je hra n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.3 %
5   - cicis
5   - curil
4   - Erkul
10 - dederon
10 - Gremmie
4   - jambroz58
1   - Kloby
6   - Ferdus

TV Program

ČT1 - Velká sázka o malé pivo (1981)...

16:25 - 18:00

75 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Kypr - Česko

17:20 - 20:00

20 minut již uběhlo
140 minut zbývá do konce

NOVA - Ochránce (2005)

17:35 - 19:30

5 minut již uběhlo
110 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

16:50 - 18:55

50 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615138
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.499/0.464