reklama
 
ohodnotit

Odhalenie Alžbety Báthoryčky

Žánr:
Rok:
1965
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1965

Celkové hodnocení filmu Odhalenie Alžbety Báthoryčky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.9.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.5.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2014
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.8.2008
Ferdus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53365minih53365Jak šlo vejce na vandr (1968) 
Jak šlo vejce na vandr n
minih102212minih102212Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana (2014) [2k digital] 
Mr. Peabody & Sherman n
minih31577minih31577Yamakasi / Yamakasi: Sedm samurajů 21.století (2001) 
Yamakasi - Les samouraïs des temps modernes n
minih80559minih80559(Bez názvu) (2009) 
(Untitled) n
minih42449minih42449Vedlejší role (1989) 
Speaking Parts n
minih55735minih55735Czechoslovakia 1968 (1969) 
Czechoslovakia 1918 - 1968 n
minih33189minih33189Najatý klaun (1980) [TV film] 
Najatý klaun n
minih132491minih132491Cesta za pokladem (2012) 
Janosch: Komm, wir finden einen Schatz n
minih32691minih32691Doba ledová (2002) 
Ice Age n
minih53340minih53340Vesmírná exploze (2008) [TV film] 
Impact n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.3 %
5   - cicis
5   - curil
4   - Erkul
10 - dederon
10 - Gremmie
4   - jambroz58
1   - Kloby
6   - Ferdus
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146740
Osobností: 622412
Fotografií: 554829
Plakátů: 263390
Obsahů a biografií: 134582

Poslední komentáře

Oči pro pláč (1983)

Oči pro pláč
Námět tohoto snímku je   údajně zpracovaný z   ´Bakalářské´ povídky a   tak je tím vysvětleno, proč   je ten příběh v   celovečerní stopáži tak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Faunovo velmi pozdní odpoledne (...

Faunovo velmi pozdní odpoledne
Věra Chytilová a její   adaptace povídky Jiřího   Brdečky o chlípníkovi   středního věku a jeho   erotické touze. Rukopis této   jedinečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

DDR (2010) [TV film]

DDR
Nejvydařenější díl z   celého seriálu, kterého   jsem zatím viděl dvě   třetiny. Do tohoto   pokračování v tom   nejlepším zasáhla otravná více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Polda na melouchu (1995) [Video]

Polda na melouchu
Podprůměrná americká   kriminálka zahalená do   erotického hávu. Chris je   poměrně sympatický maník,   hezounek, který podlehne   černošce více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.578/0.54