reklama
 
ohodnotit

Oddechový čas

Další název:
Modré cesty
Rok:
1977
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1978

Celkové hodnocení filmu Oddechový čas

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.8.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2015
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.6.2016
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.12.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2015
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.5.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4040minih4040Bílé slunce pouště (1969) 
Beloje solnce pustyni n
minih16990minih16990Proces (1962) 
Le procès n
minih15114minih15114Ostrov pokladů (1985) 
Treasure Island n
minih135889minih135889Žhavá láska III. (2014) [Video] 
Burning Love 3: Burning Down the House n
minih11873minih11873Malí ďáblové (1993) 
Little Devils: The Birth n
minih72244minih72244Jmenuji se Oliver Tate (2010) 
Submarine n
minih31877minih31877Krycí jméno: Smaragd (1985) 
Code name: Emerald n
minih10954minih10954Křížová trojka (1948) 
Křížová trojka n
minih8685minih8685Hráč (1992) 
The Player n
minih58202minih58202Ultimate Avengers II: konečná pomsta II (2006) [Video] 
Ultimate Avengers II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 % (9)
3   - curil
9   - martin.stu
4   - melakara
3   - ponorka.ba
8   - miroslav22
6   - rosta12
7   - tvo
10 - mary.charl
5   - Xell
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150717
Osobností: 634146
Fotografií: 574752
Plakátů: 273105
Obsahů a biografií: 138458

Poslední komentáře

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Velká slabota. Nemůžu si   pomoct, ale jak dají   protivníka hrdiny asiata, tak   je to propadák. Na první a   druhý díl to nemá ani   náhodou.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dámský klub (2018)

phs

Dámský klub
divat se na fakt starce s   protezama, jak se libaji se mi   moc nelibilo, ale krome   tohohle jsem se moc hezky   pobavila :-)

Autor: phs | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.304/0.266