Duben
ohodnotit

Ochránce

The Pacifier

Další název:
Dudlikátor; Cumlíkátor (SK); Der Babynator
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
9.6.2005
„Patřil k elitní vojenské jednotce. Teď se musí stát elitním hlídačem děti.“

Komentáře k filmu Ochránce

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 25
Katullinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Objevuje se zde Vin Diesel v   trochu jiné roli než jsme   zvyklí, ale akční scény   zde nehybí. Ale role chůvy   Vinovi docela sedla, ale   akční věci mu sedí lépe.   U tohoto filmu se zaručeně   zasmnějete.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Skvělá komedie a Diesel ano   jdeto jsem dosti překvapen a   proto můžu snad doporučit   jeto pecka a překvapení
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Riddick a Xander v   domacnosti.?. to neni ono... i   kdyz par vtipnych momentu mi   muj oblibenec dokazal   pripravit.. je to ale spis   takove koukanicko pro mamku   nez pro me
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.9.2010
Shane Wolfe svojí práci   miluje – celý svůj   dospělý život je elitní   voják a má za sebou mnoho   nebezpečných, ovšem   úspěšných akcí. Ta   poslední však nedopadla   podle jeho představ a vědec   stojící za důležitým   objevem tzv. „Ducha“ je   mrtev. A onen tajný program   je kdoví kde. Možná v   trezoru jedné banky, od   které dostala vdova po onom   vědci klíč. Jenže ta je   daleko od městečka kde žije   i se svou početnou rodinou. A   někdo se o ty děti postarat   musí, vždyť jsou v   nebezpečí. A kdo jiný to   může zvládnout lépe než   profík Shane. To ještě   netuší že to bude   nejtěžší úkol jeho   života. Ony děti totiž   netuší co je to   poslouchání rozkazů,   kázeň a podobné důležité   vlastnosti každého   správného vojáka…
Příjemná nenáročná   komedie, kde se akční hrdina   Vin Diesel objevuje v trochu   netypické roli –   drsňák/chůva Shane Wolfe.   Tahle filmová kárka se ze   začátku kodrcá hodně   mizerně, každou chvíli to   vypadá že jí snad upadnou   kolečka, ovšem poté, co   Shane začne děti zvládat je   to povedená, i když docela   předvídatelná zábava,   která nenudí ani opakovaně,   na čemž má zásluhu   rovněž povedené herecké   obsazení dětských rolí,   stejně jako správné   dávkování zábavy a těch   nezbytných morálních   poselství, který však   nejsou nijak otravný a   naštěstí jich ani není   moc. Potěšila taky krásná   Lauren Graham, škoda že   její role je tak vedlejší.   Ale tak jako tak jsem se   pobavil velmi slušně.   Jediný k čemu mám tudíž   výtky, kromě pomalejšího   rozjezdu je otravnej přízvuk   bankéře a Miss   Československa z roku 1978   (Amíci asi nevědí že máme   nejkrásnější holky na   světě).
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.5.2009
Vin Diesel me překvapil svou   rolí.Tentokrát voják   ochráncem malých i trochu   vetších detí.Pekne ho budou   provokovat,no on vydrží.Kdo   má rád rodinné komédie,tak   tohle mu doporučuji.
bombyste
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.8.2009
Vin Diesel v rodinne komedie,   jak jsem o tom uslisel hned   jsem to chtel videt, film se   mi libil ale radsi ho uvidim v   nakym akcnim filmu
michaeljameson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2007
Tuto komedii jsem viděl pouze   jednou, ale rozhodně stojí   za to, podívat se znovu. Vin   Diesel hraje většinou   drsňáky v akčních filmech,   ale dokázal, že i v komedii   zastává jméno dobrého   herce a dokonce se na konci   dočkáme i jeho neobvyklého   úsměvu :-)
petr99999
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Takže jsem spíše z duvodu   osahavani divcich vnadu zasel   na tento film, prohlaseny za   komedii...
Z prvu jsem   si rikal, ze to bude asi   dobry, protoze banda 4 typku s   velenim Vina Diesela   zachranila jakehosi vedce z   drzeni Srbu za pomoci   vselijakych hracek vypujcenych   asi od J.Bonda...Pritom si   rikali cervena jednicka,   cervena dvojka , trojka atd a   rvali na sebe z metrove   vzdalenosti hlasky typu   "ano, pane, rozumim pane,   rozkaz pane":)) Rikal   jsem si, ze to bude asi jakasi   parodie na akcni filmy.. o co   vic me prekvapilo, kdyz ani ne   po skonceni mise toho   "zachraneneho" vedce   stejne nekdo zastrelil a Vin   Diesel to taky schytal... Po   propusteni se dozvi, ze vedec   vynalezl nejaky desne dulezity   kodovaci program a ze je   sance, ze jej ukryl doma.   Takze V.D. dostane druhou   sanci v podobe mise, kdy ma   davat pozor na sirotky vedce a   zaroven se pokusit nalezt   tento program... to asi k   zacatku filmu.

Od ted se divak musi   obrnit, protoze jedine, co ho   ceka je 5 spratku, ktere se   budou snazit delat vse pro to,   aby se divakovi otvirala kudla   v kapse. Jenze velky V.D. to   nevzda a tak behem dvou tydnu   z techto spratku udela   milujici se rodinku a jeste   dokaze naucit nejstarsiho   potomka ridit auto, s mladsim   potomkem nazkousi divadelni   predstaveni a doda mu odvahy,   ze se uz nemusi stydet, ze je   zženštilej a profesorovi,   ktery ho chtel zocelit da v   telocvičně nakladačku,   mladsi divenku (vlastne cely   jeji divci skautsky oddil)   nauci bojova umeni aby   preprali skauty, ktery jim   rozdupavaji susenky, ktere   jako řádne svetlusky maji   prodavat pred obchodnim domem.   Taky se nauci prebalovat   detske plinky a udelat ze sebe   idiota, kdyz tancuje a zpiva,   aby uspal nejmladsi z   hlidanych deti. Z teto akcni   komedie bylo akcni asi jen to,   kdyz behem prvnim 5ti minut   osvobozovali vedce, potom v   puli filmu kdyz svetlusky   bojovali se skautama a kdyz   behem poslednich 5ti minut   V.D. zachranil rodinku pred   asijskyma bojovnikama, kteri   prisli hledat program k nim   domu. Komedialni mi z tohoto   filmu neprislo nic a zaroven   vsechno...nutno podotknout, ze   mi bylo k smichu naprosto neco   jineho nez bylo asi zamerem   teto "komedie".
Hodnoceni ode me je tedy   rozhodne "palec   dolu".
donatella
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.11.2006
Je to dobrý rodinný film, u   kterého nechybí akce ani   komediální scény.Vin Diesel   je můj oblíbený herec a   byla sem překvapena, že se   objevil i v jiném druhu   filmů, než jsou   akčňáky.Chvílemi ale   působil trapně a tak bych   byla rači, kdyby zůstal u   akčních filmů, kde mu to   sedí.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.12.2011
Slusna komedie o agentovi   ktery musi hlidat par   sourozencu. Originalni napad   to neni ale Vin tomu dava to   prave
leva2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2008
Co na to říct, typický   rodinný film, naprosto   stejný, jako všechny filmy s   touhle tématikou. Když se   hodně nudíte nebo nechcete   přemýšlet, tak proč ne.
Verik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2006
je to milý film,který vám   dokáže,že ne vždy jsou   děti hodné.Ale za velký   trhák bych to určitě   nepovažovala.Ani bych tento   film nemusela vidět   vícekrát.Ale taková   rodinná komedie pro pobavení   není špatná.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.5.2017
Kopie nesčetněkrát   viděného, trochu vtipu   založeného na dětské   rivalitě a spolupráci   zároveň, trochu od   teenagerů, trochu od mimin, v   některých chvílích mi   připadal Vin Diesel jako že   je docela malý a přitom dle   imdb má 182 cm, tak nevím.   Na dlouhé zimní večery se   to dá.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Začátek filmu vypadal jako   typický akčí film ve stylu   Vina Diesela, pak už ne.
Že by Vin Diesel   napodoboval hvězdy akčních   filmů 90. let Arnolda a   Slyho, kteří šli taky do   komedií? Vypadá to tak.
Nebyl to zas tak špatný   pokus.Je to celkem milá   komedie pro celou rodinu.
Jsou tu také celkem   dobré fórky a hlavně ten   kačer Gary :-).
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.9.2018
║Rozpočet   $56miliónov║Tržby USA   $113,086,868║Tržby   Celosvetovo $198,636,868║   Tak mal som to možnosť   vidieť v kine a musím   povedať že vo svojom rámci   si to u mňa splnilo účel a   koľko-toľko ma to pobavilo,   trošku aj pripomenulo môjho   moc obľúbeného Policajta zo   škôlky(90%), tak že to   beriem ako taký priemer, čo   ma ani pri ďalších   pozretiach neodradí aj vďaka   prim opatrovateľovi detí Vin   Diselovi. A režisér Adam   Shankman práve tu už   naznačuje, že v ňom viazol   nejaký potenciál a ten aj   zúročil v neskoršom   Hairspray. "Miestamy   celkom stráviteľná zábavka   a občas príde aj na akciu aj   keď len takú skôr pre tie   deti aby sa moc nebáli."
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.11.2012
O originalitě se sice mluvit   nedá, ale vzhledem k   občasnému ucházejícímu   humoru a na konci ne až   přehnaně trapné snaze   dojímat jde o i víckrát   koukatelnou podívanou.   "Merninátor" (nebo   jak) je dobře trhlá a   zahraná postava; mohl mít   víc prostoru. Ta původní   chůva je od pohledu divná;   ze začátku jsem podezíral   ji.
green-tea
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.7.2021
Vin Diesel je tady ještě kus   pohledného muskulaturního   chlapa, jemuž sluší akční   scény a ne pobryndaná   zástěra. Svoji ulítlou roli   "Dudlíkátora" (no   to je taky slovo...) sice   vcelku ustál, ale že by tím   filmu nějak výrazně pomohl,   se říct nedá. Je to prostě   další průměrná   americká komedie na jedno   (pro děti i na několikeré)   zhlédnutí. Pár místeček   pro pobavení se tam přece   jenom najde.
Koimisto
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.2.2007
Slušný filmek, který   určitě nikomu   neublíží!Velmi vtipné   scény a chvílemi aj pro VINa   DIESELa typické akční   scény (ne ovšem takové na   které jsme zvyklí), jsou   stavebním kamenem tohoto   filmu.Líbí se mi pokus   DIESELa o vymanění se ze   škatulky čistě   likvidátorských rolí v   regulérních akčňácích a   myslím si, že se mu to   celkem podařilo ... :@)
Takže tato akční   komedie pobaví každého,   určitě!!! :@)
mrejca
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.3.2020
Sice pitomost, ale docela   zábavná. Místy jsem se I   zasmála nahlas. Trochu mi to   připomínalo Policajta ve   školce s Arnoldem.
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.6.2011
Ochránce
Jak tenhle snímek mů že   mít skoro 75% to je mi   záhadou. Dobré kvalitní   snímky se hodnotí hůře jak   tenhle, což já nechápu. Vin   Diesel tentokrát ne v roli   drsňáka, ale v roli   ochránce jedné rodiny,   která je v ohrožení. Na   tomhle je celkem povedené   herecké obsazení, dobrý   soudtrack ale děj..no ták,   to už tady bylo mnohokrát.   Tenhle film stačí vidět   jednou a musí to stačit.
Roux
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.3.2011
Tak tohle si Diesel mohl   odpustit. Komedie tohoto typu   vůbec nemám ráda a   vždycky, když něco   takového vidím v názoru se   utvrdím.
yakub
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Takže jsem spíše z duvodu   osahavani divcich vnadu zasel   na tento film, prohlaseny za   komedii...
Z prvu jsem   si rikal, ze to bude asi   dobry, protoze banda 4 typku s   velenim Vina Diesela   zachranila jakehosi vedce z   drzeni Srbu za pomoci   vselijakych hracek vypujcenych   asi od J.Bonda...Pritom si   rikali cervena jednicka,   cervena dvojka , trojka atd a   rvali na sebe z metrove   vzdalenosti hlasky typu   "ano, pane, rozumim pane,   rozkaz pane":)) Rikal   jsem si, ze to bude asi jakasi   parodie na akcni filmy.. o co   vic me prekvapilo, kdyz ani ne   po skonceni mise toho   "zachraneneho" vedce   stejne nekdo zastrelil a Vin   Diesel to taky schytal... Po   propusteni se dozvi, ze vedec   vynalezl nejaky desne dulezity   kodovaci program a ze je   sance, ze jej ukryl doma.   Takze V.D. dostane druhou   sanci v podobe mise, kdy ma   davat pozor na sirotky vedce a   zaroven se pokusit nalezt   tento program... to asi k   zacatku filmu.

Od ted se divak musi   obrnit, protoze jedine, co ho   ceka je 5 spratku, ktere se   budou snazit delat vse pro to,   aby se divakovi otvirala kudla   v kapse. Jenze velky V.D. to   nevzda a tak behem dvou tydnu   z techto spratku udela   milujici se rodinku a jeste   dokaze naucit nejstarsiho   potomka ridit auto, s mladsim   potomkem nazkousi divadelni   predstaveni a doda mu odvahy,   ze se uz nemusi stydet, ze je   zženštilej a profesorovi,   ktery ho chtel zocelit da v   telocvičně nakladačku,   mladsi divenku (vlastne cely   jeji divci skautsky oddil)   nauci bojova umeni aby   preprali skauty, ktery jim   rozdupavaji susenky, ktere   jako řádne svetlusky maji   prodavat pred obchodnim domem.   Taky se nauci prebalovat   detske plinky a udelat ze sebe   idiota, kdyz tancuje a zpiva,   aby uspal nejmladsi z   hlidanych deti. Z teto akcni   komedie bylo akcni asi jen to,   kdyz behem prvnim 5ti minut   osvobozovali vedce, potom v   puli filmu kdyz svetlusky   bojovali se skautama a kdyz   behem poslednich 5ti minut   V.D. zachranil rodinku pred   asijskyma bojovnikama, kteri   prisli hledat program k nim   domu. Komedialni mi z tohoto   filmu neprislo nic a zaroven   vsechno...nutno podotknout, ze   mi bylo k smichu naprosto neco   jineho nez bylo asi zamerem   teto "komedie".
Hodnoceni ode me je tedy   rozhodne "palec   dolu".
hvezdyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.11.2010
Co může být např. ještě   horší než bezduchý   americký akční film?   Roztomilá americká komedie s   dětičkama. Ona tato jako   bezduchý americký film   začíná, a pak přecházo v   to komediálono. Hlídání   dědiček hlavním hrdinou   jsem vydržel jen čtvrt   hodiny. To nemám nic proti   dětičkám. Mám ale hodně   proti rádoby roztomilý   americkým filmům s   dětičkama.
PORTER
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Ježiši cos to Diesele vzal   za roli.Vrať se zase zpátky   do akčních filmů a sci-fi   snímků jako byl   Riddick.Tohle už nedělej na   to se nedá koukat.
Chrustyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Vin Diesel se celkem proslavil   jako drsný akční hrdina   podobně jako ve své době   Arnie. Arnie se však snažil   občas z této škatulky   vymanit a natočil pár   komedií. K tomuto filmu by   asi nejlépe seděla jedna z   těch lepších   Arnieho(neakčních)komedií a   tou je Policajt ze školky.   Vin si řekl, že by to taky   mohl zkusit s komedií a   nechal se naverbovat do týhle   těžký sra.... Takže bych   mu poradil ať radši zůstane   u svých drsňáků.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih39112minih39112Přežili jsme Ardeny (2003) 
Saints and Soldiers n
minih53867minih53867Kniha přežití (2009) 
The Book of Eli n
minih39156minih39156Polární expres (2004) 
The Polar Express n
minih38022minih38022Italské prázdniny (2003) 
The Lizzie McGuire Movie n
minih4968minih4968Casino (1995) 
Casino n
minih29766minih29766Battle Royale (2000) 
Batoru Rowaiaru n
minih36928minih36928Starsky a Hutch (2004) 
Starsky & Hutch n
minih29917minih29917Dům hrůzy (1999) 
House on Haunted Hill n
minih55961minih55961Robin Hood (2010) 
Robin Hood n
minih42459minih42459Ztroskotaná láska (2005) 
Love wrecked n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Chůva v akci (2010)

 Chůva v akci (2010)
Chůva v akci n
The Spy Next Door
Žánr: akční / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Levant

(jiná verze filmu)

Pan Chůva neboli osobní strážce (1992)

 Pan Chůva neboli osobní strážce (1992)
Pan Chůva neboli osobní strážce n
Mr. Nanny
Žánr: akční / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Gottlieb

(jiná verze filmu)

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

12:00 - 12:50

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

2 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190555
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376581
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10