reklama
 
ohodnotit

Ocas ještěrky

Další název:
Josefova cesta; Wingless
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
22.1.2009
„O vysvobození z nástrah zla a hříchu.“

Celkové hodnocení filmu Ocas ještěrky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.5.2015
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.7.2012
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2013
smrkac
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2009
Radoso1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.6.2015
antonio.veljanoski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.12.2012
DeAd
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.6.2009
Dikke
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.5.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14508minih14508Nová strašidla (1978) 
I nuovi mostri n
minih24964minih24964Sběratel polibků (1997) 
Kiss the Girls n
minih53897minih53897Černá řada (1979) 
Série noire n
minih25690minih25690Dr. Dolittle (1998) 
Dr. Dolittle n
minih28324minih28324Blair Witch: 20 let poté (2016) 
Blair Witch n
minih2642minih2642Ach Egon! (1961) 
Ach Egon! n
minih44184minih44184Čti mi ze rtů (2001) 
Sur mes lèvres n
minih20551minih20551Takový je byznys (1990) 
Taking Care of Business n
minih58120minih58120Nezapomeň na mě (2010) 
Remember Me n
minih43049minih43049Poslední skotský král (2006) 
The Last King of Scotland n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.5 % (8)
5   - curil
1   - teisan
4   - Moutain
4   - smrkac
5   - Radoso1973
10 - antonio.ve
3   - DeAd
10 - Dikke

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

17 minut již uběhlo
133 minut zbývá do konce

ČT2 - Co vidí, kdo nevidí

02:10 - 02:40

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

02:20 - 03:15

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

01:50 - 02:40

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150697
Osobností: 634059
Fotografií: 574688
Plakátů: 273054
Obsahů a biografií: 138421

Poslední komentáře

Vrať se mi (2000)

Vrať se mi
Krásný, jednoduchý a velice   půvabný romantický snímek,   kde není nouze ani o city a   slzy. Takřka dvouhodinová   stopáž sice budí rozpaky, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Volání (2014)

Volání
Detektivní příběh o   sériových vraždách   opírající se o určitý   druh manipulace spojené s   biblí. Scénář by se hodil   i na obyčejný více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Šílená matka (2015)

A Nihilo Nihil

Šílená matka
Tento film nie je akože zlý,   je prázdny. Je priam až   neuveriteľné, ako sa dá   natočiť tak nezmyselný a   hlavne prázdny film. Fakt   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 2 / 10

Red Dog (2011)

Red Dog
TAKTO sa majú rozprávať   príbehy kámo!
..........................   ..............................   ......

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Kupé (1994) [TV pořad]

Pohoda a legrace

Kupé
Přestože cestování vlakem   ČD leckdy nebývá legrace,   zpodění výluky atd. Tenhle   vlak byl plný pohody a   smíchu, prostě realax   podívaná a poslýchaná. :-)

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.278/0.235