reklama
 
ohodnotit

Obléhání základny Gloria

The Siege of Firebase Gloria

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Obléhání základny Gloria

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2012
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2009
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.7.2015
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2009
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.9.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2009
frankleone
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.7.2011
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21534minih21534Twister (1996) 
Twister n
minih5702minih5702Čtyři pokoje (1995) 
Four Rooms n
minih11794minih11794Magnum Force (1973) 
Magnum Force n
minih14649minih14649Obklíčení slony (1971) 
An Elephant Called Slowly n
minih52327minih52327Melrose Place (1992) [TV seriál] 
Melrose Place n
minih37536minih37536Malý pitaval z velkého města (1982) [TV seriál] 
Malý pitaval z velkého města n
minih130953minih130953Cesta na Měsíc (2014) 
Atrapa la bandera n
minih5034minih5034Cesta do pravěku (1955) 
Cesta do pravěku n
minih8612minih8612House Party 3 (1993) 
House Party 3 n
minih53992minih53992Pod dohledem (1991) 
Under Surveillance n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
5   - FLA
8   - ajaajena
6   - R.RICKIE
7   - lejtenant
8   - radegaster
8   - miratskyl
8   - Zdenek13
8   - kreator23
8   - tvo
8   - rika-ml
6   - frankleone
7   - moramp

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední lovci v Mongolsku

17:20 - 18:15

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144316
Osobností: 615091
Fotografií: 539203
Plakátů: 258033
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.243/0.203