reklama
 
ohodnotit

O půlnoci sklapne past

Um Null Uhr schnappt die Falle zu

Další název:
Pasca sklapne o polnoci
Žánr:
Země:
Rok:
1966
Délka:
85 minut
„Jerry Cotton tentokrát pátrá po ukradeném šperku a zmizelé trhavině.“

Celkové hodnocení filmu O půlnoci sklapne past

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2014
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.11.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.1.2018
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.7.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.11.2007
baldachin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.11.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32655minih32655Poslední loupež (2001) 
Heist n
minih41719minih41719Záchranáři (2006) 
The Guardian n
minih21217minih21217Touha Veroniky Vossové (1982) 
Die Sehnsucht der Veronika Voss n
minih2523minih2523Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1993) 
Ace Ventura: Pet Detective n
minih25267minih25267Rozpoutané peklo (1997) 
Dante's Peak n
minih8004minih8004Gung Ho (1986) 
Gung Ho n
minih14993minih14993Operace Corned Beef (1991) 
L´Opération Corned Beef n
minih24402minih24402Život je pes (1933) 
Život je pes n
minih60032minih60032M*A*S*H: Nashledanou, sbohem a amen (1983) [TV film] 
M*A*S*H: Goodbye, Farewell and Amen n
minih24399minih24399Život je krásný (1940) 
Život je krásný n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 % (8)
6   - argenson
9   - cicis
7   - jarda53
8   - martin.stu
8   - Johnny1
8   - tvo
6   - banik
10 - baldachin

TV Program

ČT1 - Silnice (1972) [TV film]

14:15 - 15:05

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

13:55 - 14:25

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:15 - 15:10

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:30 - 14:30

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152351
Osobností: 636496
Fotografií: 578387
Plakátů: 275659
Obsahů a biografií: 139823

Poslední komentáře

Zeťák (1993)

Zeťák
Tak to je fakt velká   trapárna! Crawl pořád   fňuká, vtipy chybí zcela.   Tváří se jak bukvice,   vypadá jak bukvice a asi to i   bukvice bude.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.169/0.13