reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 22.2.2017 a svátek má Petr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

O Palečkovi

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu O Palečkovi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
JuuJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19169minih19169Smrt ve třech taktech (1986) 
n
minih36055minih36055Pavoučí síť (2001) 
Spider's Web n
minih24955minih24955Tajemství loňského léta (1997) 
I Know What You Did Last Summer n
minih5624minih5624Čínská čtvrť (1974) 
Chinatown n
minih37162minih37162Muž, který zabil (2002) 
Levity n
minih36655minih36655Švindlíři (2003) 
Matchstick Men n
minih49240minih49240Přestřelka v Palermu (2008) 
Palermo Shooting n
minih40205minih40205Nemůžeme čekat (1971) 
Нам некогда ждать n
minih3754minih3754Běloruské nádraží (1970) 
Belorusskij vokzal n
minih41222minih41222Láska a jiné průšvihy (2004) 
The Truth About Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
6   - R.RICKIE
7   - tvo
7   - PetrB.
4   - kata18
6   - arysto
8   - JuuJ

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

20 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa dnes

14:05 - 14:25

15 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:05

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

60 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141441
Osobností: 605951
Fotografií: 526301
Plakátů: 253810
Obsahů a biografií: 130223

Poslední komentáře

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Na mne je ten film moc temný   a moc podivný, ale mladší   generaci se asi bude líbit,   hlavně s tím množstvím   záhad a příšer, kterými   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Mechanoskopie (1991) [TV epizoda...

Mechanoskopie
Tenhle díl mám hodně rád,   zde se sešla skvělá   herecká parta a celej díl je   pojatej spíše odlechčeně,   takže nechybí laskavý   humor, dobré hlášky a   celkově je atmosféra   pohodová a příjemná.

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Vymítač ďábla (1973)

Vymítač ďábla
Nejdřív jsem nechápal, jak   mohl film udělat v době   premiéry takový rozruch, ale   po shlédnutí jsem to   pochopil. Filmové masky a   triky více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Lincoln (2012)

Lincoln
Tenhle film je vhodný pro   nějaké historiky nebo   fanoušky Lincolna, ale pro   mě byl docela nudný. Mám   taky rád historii, proto jsem   se více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 4 / 10

Miloš Forman: Co tě nezabije... ...

Miloš Forman: Co tě nezabije...
Kvalita, která nepotřebuje   chválu, ale musím sem   naklepet potřebný počet   znaků a každé slovo chvály   navíc je zbytečné...tak asi   tak :-)

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.353/0.329