reklama
 
ohodnotit

O babě hladové [TV inscenace]

Další název:
O bábě hladové
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
33 minut
„Groteskní i sebeironická úvaha o posledních věcech člověka a o tom, jak i ty si musí člověk odpracovat... Dagmar Veškrnová a Boleslav Polívka v pohádce pro dospělé.“

Celkové hodnocení filmu O babě hladové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.5.2008
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.11.2012
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.6.2008
mmaat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.6.2007
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.3.2010
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.9.2008
Lucelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.8.2010
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
HanesMJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.10.2007
rosta22.-
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2009
havry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44307minih44307Mafie (2006) 
Arrivederci amore, ciao n
minih56947minih56947Přenašeči (2009) 
Carriers n
minih54224minih54224Země ledních medvědů (2007) 
Duggholufólkið n
minih110887minih110887Joe (2013) [2k digital] 
Joe n
minih67024minih67024Dáma v jezeře (1970) [TV inscenace] 
Dáma v jezeře n
minih9850minih9850Kachna na pomerančích (1975) 
L'Anatra all'arancia n
minih82736minih82736Táta na týden (2011) 
Jeg reiser alene n
minih145327minih145327Mařenka, přemožitelka čarodějnic (2012) [TV film] 
Witchslayer Gretl n
minih70645minih70645Okamžik vyzrazení (1974) 
The Black Windmill n
minih54776minih54776Osudný den (2006) 
Day on Fire n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 %
7   - curil
8   - Faye
6   - melakara
6   - Kycky
9   - Milicent
7   - mrakoslap
3   - Area
9   - mmaat
3   - pajdalan
10 - michaela11
8   - Lucelka
6   - opl
5   - kata18
5   - mirisek
2   - Collie
10 - HanesMJ
10 - rosta22.-
4   - havry
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146348
Osobností: 621516
Fotografií: 550925
Plakátů: 262464
Obsahů a biografií: 134188

Poslední komentáře

Na kolejích čeká vrah (1970)

Na kolejích čeká vrah
Pan Sovák dává postavě sto   krát více než pan   Hrušínský. Ten jeho   monotónní hlas mne uspával.   Občasné hlášky páně   Sovákovy byly také více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Král Lear (2003) [TV divadelní p...

Král Lear
Vydržel jsem se dívat v   televizi jen na půlku, herci   excelovali, ale tato hra mě   nic neříkala, jistěže   vidět ji online u hradu je   více >

Autor: jarda53

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.556/0.517