Duben
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Nous irons à Deauville
POZOR SPOILER

Na dokonale ucpané silnici se začnou hádat dva řidiči. Jeden je Ludovic Lamberjacques (Louis de Funés) a ten druhý Je to Lucien Moreau (Michel Serrault). A ten pak pomáhá Ludovicovi se zavazadly.
Lucien dorazí do vily, kterousi pronajal na dovolenou. Není sám, je tu jeho žena Monique a dívka, kterou mají na prázdninách. Vila je v hrozném stavu. Pak sem přijíždí další muž. Je to Maurice Dubois (Claude Brasseur). Ten má s sebou také manželku Jacqueline. Všichni jsou vlastně přátelé.
Lucien zajde s manželkou Moniquou do obchodu kde mu prodají všechno možné. Pak se vrací do vily a sem po něm přichází pan Simeon Patetour, opravář. Moc nepracuje, zato se cpe a vysedává s dámami. Takže si elektřinu muži opraví sami, ovšem ne moc dobře. Proto si večer užívají tmu. No, užívají…
Druhý den jsou na pláži u moře, kde Lucien narazí na svého šéfa, pana Merciera.
Následuje zábava v baru. Maurice mezitím v opravně aut půjčí peníze neznámé dámě, která se pak představí jako Spinozová. Po další barové zábavě se Maurice opět setkává s Ludovicem Lamberjacquesem. Následuje jejich jízda na skútru a také následná bouračka.
Na zahradu pronajaté vily se nastěhuje šéf Mercier s celou rodinou. A když začne pršet, ocitnou se vevnitř. A do toho všeho přichází paní Spinozová.
Ovšem tím zmatky v žádném případě nekončí...


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Nous irons à Deauville
Na dovolenou do přímořského letoviska Deauville v Normandii přijíždí dva přátelé - Lucien Moreau a Maurice Dubois se svými manželkami a Lucienovou neteří Sophií. Místo příjemné vily, kde si předplatili pobyt, naleznou neudržovaný dům se spoustou závad. Než si mohou začít užívat dovolenou, musí se pustit do oprav. Navíc zavazadla, která si nechali poslat vlakem, zatím nedorazila.

Další potíže vznikají při setkáních s jedním z dovolenkářů - panem Lambersacem a místními řemeslníky. Na pláži potká Lucien svého šéfa pana Merciera, který si stěžuje na ubytování v kempu. Nabídne šéfovi, aby si stan postavil na trávníku u jejich domu. Večer při bouřce se Mercier i se svou rodinou nastěhuje do domu, kde navíc probíhá oslava narozenin Sophie s jejími přáteli. Aby měli chvilku klidu, odejdou přátelé ráno s manželkami na pronajatou jachtu. Že se zmýlili, zjistí, když z podpalubí vykoukne hlava zlostného Lambersaca.


Autor: curil

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Hrabě Monte Christo (1980) [TV...

14:35 - 16:00

33 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

14:25 - 15:20

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:30

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

38 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376372
Obsahů a biografií: 178203

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10