Duben
ohodnotit

Norbit

Rok:
2007
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
12.4.2007
„Už jste někdy udělali opravdu velkou chybu?“

Komentáře k filmu Norbit

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 19
SvoKar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.11.2010
Jak může někdo dát na   takovou prasečinu 60 mil. USD   - to nepochopím. Jestli jsem   se díval 20 minut, tak to je   moc.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.3.2011
Pár dobrých gagů   nezachrání celý film.   Nevím, proč se Eddie Murphy   stylizuje do komedií, ve   kterých vytváří několik   rolí. Je to škoda, jeho   poslední filmy nejsou moc   vtipné. Zřejmě nemůže   narazit na dobrý scénář,   proto náměty dodává sám,   takže tohle je pak výsledek.
FLA
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.7.2013
Ze začátku možná ještě   do půlky bych dal 40-50% ale   po čase už jsem šel s   hodnocením dolů. Několik   seků, vtipů a scének bylo   dobrých a vtipných, ale   zabíjely to vtipy trapné,   různé pitvoření a   chvilkama i bezradnost a nuda.   Jedno shlédnutí bohatě   stačilo.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.1.2010
No tak tady musím pochválit   E.Murphyho.za ten nápad to   napsat.Docela jsem se   pobavil.Hlavně ty scény se   suprtlustou Raspušou   (E.Murphy) byly fakt dost   dobré,hlavně ta na tom   toboganu-to byla síla :-)
PORTER
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.7.2013
Průměrná komedie s pár   dobrými scénami,díky   převleku tlustý Rasputie v   roli E.Murphyho.I když film   celkově je kravina těch pár   komických scén to trochu   zachránilo jako byli jízda   na skluzavce,mluvící pes   atd.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.9.2008
Eddie Murphy se opět vrací   ve víceroli v nové   nepovedené komedii. Všude   jsem četl, že film je   s*ačka ale i tak jsem si   řekl, že to zkusím. No,   čekal jsem peklo ale   párkrát jsem se pousmál.   Největší zásluhu na tom   má právě Eddie Murphy,   který se sice neuvěřitelně   pitvoří ale především v   roli obtloustlé manželky hl.   hrdiny je občas opravdu   vtipný. Pokud považujete   "Zamilovaného   profesora" za geniální   komedii bude se vám líbit i   tohle.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2010
Norbit
To byla ale celkem dobrá   komedie, jež nabídla řadu   srandovních situací, které   mě dokázaly pořádně   rozesmát a parádně pobavit.   Rozhodně jsem ale fandil   Norbitovi, jemuž jeho   přetloustlá, protivná a   zlá manželka hrozně   komplikovala život. Film   nepředvede nijak úchvatný   děj, ale rozhodně se nedá   říct, že děj byl o ničem.   No a happyend na konci je tady   samozřejmostí.
FrankieOndatra
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.1.2015
Pokiaľ je najlepším   televíznym programom   silvestrovského večera   komédia, kde Eddie Murphy   hrá naraz vyziabnutého   "podpapučového"   lúzra a aj jeho hašterivú   nadrozmernú manželku, tak je   to alarmujúci signál. Film   však aj napriek tuctovej   zápletka odsýpa a Murphyho   talent má silný potenciál   udržať nás, nešťastných   divákov, aspoň ako tak v   štádiu bdelosti. Niektoré   vtipy sú uchádzajúce, iné   zasa odrádzajúce, no v   globále sa jedná aspoň o   také lichotivé pošteklenie   našich bránic. Smutné je   to, že jediné fakt zábavné   gagy majú typický   záchodový charakter. Ako   keby situačná dialógová   komika nemala už v súčasnej   americkej tvorbe alternatívny   rozmer. Murphy má podľa mňa   ešte stále naviac.
mildaaxe
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Norbit vyrůstal v sirotčinci   s dívkou Kate. Společně   trávili veškerý volný čas   a nikdo je od sebe nemohl   odloučit. Až dokud se Kate   nedočkala adopce. Norbit se   pak dostal do spárů Rasputie   – ženské, sirény a   stodoly v jedné osobě,   kterou si posléze i vzal…A   pak se najednou po všech   těch letech objevila Kate.
Dosud jsem nemohl říci o   Eddiem Murphym nic špatného.   Jeho novější filmy mě   nějak minuly a u věcí jako   byla Cesta do Ameriky či   série Policajt v Beverly   Hills jsem se kdysi skvěle   bavil. K Norbitovi jsem díky   mnoha poplašným zprávám   přistupoval velmi opatrně a   bez jakéhokoliv   očekávání. Skutečnost   byla ale tak strašná, že   mě na ní žádné výstrahy   nemohly dostatečně   připravit. Scénář prý   psal Eddie Murphy se svým,   „v poslední době   scénáristicky velmi   úspěšným bratrem.“ Toto   tvrzení mě zaujalo –   musím zjistit kteréže   úspěšné scénáře má   také na svědomí, abych se   jim mohl obloukem vyhnout.   Nebo je vážně možné, že   mu to takhle hrozně zkazil   Eddie? Ve filmu se totiž   neobjevuje jediná vtipná   scéna. Dokonce ani jediná   nudná scéna. Celý je to   nacvaknutý trapností až po   okraj. Eddie Murphy se opravdu   překonává – hraje tři   role a ve dvou z nich je   opravdu k nepoznání. Ale co   je to platný když je to   celý tak hrůzostrašně   trapný:-( Jeho Norbit je   retardovanej ušláplej   pošuk, tank v podobě   Rasputie je nekonečně   trapnej. No musim uznat že   alespoň ten Wong mě tolik   netočil…Nechápu pak, že   Thandie Newton či Cuba   Gooding Jr. mohli do něčeho   takovýho jít….Eddie   Griffin je sice spíše   béčkový herec, ale snad ani   on nemá zapotřebí hrát v   něčem takvým. Nejsem sice   rasista, ale tohle je druhej   mnou vidělnej film, kde se to   hemží převážně   černochama a stejně jako   Nevyhrožuj je to opravdová   hrůza. Přesto jsem se   párkrát zasmál – ale bylo   to jenom z čirého   zoufalství, častěji jsem se   bál že se spíše   rozbrečím při sledování   tý úděsný bídy, která se   mi odehrávala před očima   téměř nekonečných a   stěží uvěřitelných 97   minut. Už hodně dlouho jsem   tak zoufale nepočítal   každou vteřinu…Jak jen   jsem litoval, že jsem se   před asi dvěma lety zařekl,   že dokoukám jakýkoliv   film…Nakonec jsem to tedy   přežil…Už nikdy víc.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.2.2008
Tak od tohoto filmu jsem   nečekal nic závratného,   příšerný děj, žalostné   herecké výkony, prostě   taková komediální   volovinka. A v tomto směru   mě snímek s Eddie Murphym   vůbec nezklamal.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.12.2015
Dalsi odpad
Eddie se vraci v dalsi   zpackane   "hnusokomedii" a   opet v nekolika rolich a opet   se na to neda koukat. Zda se,   ze definitivne dohral.
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.2.2011
Eddie Murphy a jeho vícero   rolí v jednom filmu no nevím   masky nejsou špatné ale už   je toho nějak moc.Celkový   příběha komické scény   nejsou až zas tak dobré aby   se člověk smál celý   film.Považuji to za jeden ze   slapších snímků Murphyho.
Sanchez
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.9.2007
Co je moc, to je moc .. a   nevím proč jinak vcelku   solidní herec E. Murphy   strkal nos do této   připitomělé blbůstky a aby   to nebylo málo, rovnou v   trojroli. Vždyť je to víc   zpackany než humorny,   nehledě na opravdu   nezáživný a trapný děj.   Celý film se snaží být   velice vtipný, ale hodně   falešně a především na   úkor kvality. Této snahy je   přehnaně moc, ale   přiznávám, že jsem se   parkrát pousmál .. častěji   jsem spíš vrtěl hlavou, jak   je tohle vlastně možné.   Oceňuji snahu Norbita a   bláznivé Rasputie, ale tohle   je až moc prdnuty.
Phreaker
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.3.2011
Po shlédnutí filmu, jsem   zůstal koukat na televizi s   otevřenou pusou asi tak 10   minut. Ne, že bych byl tak   dojat. To opravdu ne. Bylo to   prostě proto, že jsem neměl   slov a nemohl jsem uvěřit   tomu, co se odehrávalo na   televizní obrazovce tu hodinu   a půl, co film trval.

V celém filmu se   dají považovat za mírně   vtipné pouze 2 věci:

1) Hláška   "Trapas co?" kterou   pronese farář s opravdu   blbým výrazem na tváři.
2) Bába z   květinářství, co vyběhne   s květináči roztočenými   kolem hlavy.

Nechtěl bych vypadat jako   prasák a ať se na mě Brian   Robbins a Eddie Murphy   nezlobí, ale v celém filmu   se dalo koukat na jedinou   věc: zadek Thandie   Newtonové. Musím zde ale na   závěr konstatovat, že ani   její pěkný zadek nemá na   to, aby utáhl stopáž 102   minut (leda v žánru na 5   písmen začínajícím na   "po" a končícím   na "no", což ovšem   není tento případ).
hlavsa5
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.1.2013
Jedna z dalších   převlekových komedií   E.Murphyo - ovšem taky   další jeho film, který je   nic moc. Je to hodně slabá   komedie.
vorenus
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Tomuto filmu je potřeba se   vyhnout velikým obloukem.Kdo   ho neviděl,tak opravdu o nic   nepřišel.Lepší zábava je   se dívat z okna.Zaručeně   nejhorší film Eddieho a   možná i všech dob.
Panzerfaust
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.11.2011
...
debilina poriadna!
trapas totalny, nic vtipne   na tom nieje, to ze tlsta   raspusha beha po meste mi moc   vtipne nepride. Ked komediu,   tak nieco od leslieho nilsena,   tam je aspon nieco nacom sa da   zasmiat
Teila
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.2.2010
jojo
tohle je bezva film celkem   dobrá komedie a nejlepší je   že všechny(skoro   všechny)hrál Edie Murphy a   mimochodem už od začátku   jsem se musela uplně   brutálně řehnit :-)
michael75
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2012
Bezva komedie
Ja nevim co se zde mnohym   nelibi na tomto filmu.
Me bavil uz od zacatku.
Bezva hlasky. Musim dat   deset uz jen kvuli zdejsim   mrzoutum.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih64263minih64263Přitažlivost (1987) 
L'attrazione n
minih15530minih15530Páté oddělení (1960) 
Páté oddělení n
minih125994minih125994Slídil (2014) 
Nightcrawler n
minih64859minih64859Právě včas (1997) 
Just in Time n
minih44843minih44843Tlustý Albert (2004) 
Fat Albert n
minih10933minih10933Křik černých vlků (1972) 
Der Schrei der schwarzen Wölfe n
minih143299minih143299Hraniční kontrola (2016) 
Transpecos n
minih4846minih4846Byl jsem při tom (1979) 
Being There n
minih69396minih69396Monte Carlo (2011) 
Monte Carlo n
minih46640minih46640Drak z chrámu Šaolin 1: Bojovníci ze Šaolinu (1978) 
She hao ba bu n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - 3 + 1 s Miroslavem Donutilem (...

21:50 - 23:04

51 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky lidského génia

21:55 - 22:50

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Survivor Česko & Slovensko (20...

21:40 - 23:40

61 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

21:40 - 22:50

61 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697838
Fotografií: 763966
Plakátů: 376547
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10