reklama
 
ohodnotit

Noční vlak

Night Train

Země:
Rok:
1999
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Noční vlak

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.9.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2014
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.9.2009
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2011
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih83386minih83386Noc lukostřelce (1994) 
Night of The Archer n
minih21994minih21994V zajetí temnot (1993) 
In the Company of Darkness n
minih38276minih38276Americký Macbeth (2001) 
Scotland, P.A. n
minih21150minih21150Tobogan (1989) 
n
minih68572minih68572Noc hrůzy (2011) 
Fright Night n
minih7622minih7622Feťáci (1987) 
Less Than Zero n
minih57371minih57371Misa a vlk (2003) 
Misa mi n
minih6973minih6973Dům na předměstí (1933) 
n
minih70914minih70914Cesta do věku petrolejových lamp (1961) 
n
minih10855minih10855Krvavá pěst (1989) 
Bloodfist n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 % (9)
9   - curil
7   - hvezdyn
7   - Justik66
8   - satyr
7   - Kycky
7   - rosta12
9   - Johnny1
6   - dals
6   - Sandruska
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150708
Osobností: 634120
Fotografií: 574743
Plakátů: 273084
Obsahů a biografií: 138433

Poslední komentáře

Benga v záloze (2010)

Benga v záloze
Will Farrell...ten chlap snad   nikdy v ničem normálním   nehrál. Tenhle film není   výjimka. Vtipnost nula,   trapnost 150%...proč třeba   ty více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

The Wall (2017)

PROCESOR!

The Wall
Běží poslední dny války v   Iráku a na své misi je   odstřelovač s pozorovatelem.   Někdo postřílel dělníky   při stavbě potrubí. Po   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Mamma Mia: Here We Go Again (201...

Mamma Mia: Here We Go Again
Sladkobolné, slzopudné,   vzpomínající, s minimem   humoru a hravosti, když už   jde o humor, obstarává ho   „stará“ garda, včetně   nováčka v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Sousedi 2 (2016)

Sousedi 2

Sousedi 2
Byl jsem tímto   pokračováním poněkud   zklamán. Holt, holky   nedokázaly udělat takový   bordel, nebyly tak vtipné a   nápadité jako kluci v více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 6 / 10

Rande naslepo (2017)

Rande naslepo

Rande naslepo
Hodně vydařená komedie,   která přináší příběh   kluka, jemuž ani podstatná   vada zraku nezabránila jít   si za svým snem. Je nejspíš   více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.308/0.27