reklama
 
ohodnotit

Noční hrůzy

Night Terrors

Další název:
Kult hrůzy
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Noční hrůzy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 32.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.8.2013
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.1.2010
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.10.2014
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.9.2009
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2010
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.8.2011
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2012
Mackgyver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.10.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44905minih44905Mutant (2006) 
Gwoemul n
minih104947minih104947Return to Boggy Creek (1977) 
Return to Boggy Creek n
minih5710minih5710Čtyři svatby a jeden pohřeb (1993) 
Four Weddings and a Funeral n
minih56485minih56485Zločin (2006) 
A Crime n
minih60336minih60336Smrtící vůně (1969) 
Smrtící vůně n
minih25484minih25484Pobřeží moskytů (1986) 
The Mosquito Coast n
minih13819minih13819Neděle ve všední den (1962) 
n
minih44396minih44396Říkejte mi pane Tibbsi (1970) 
They Call Me Mister Tibbs! n
minih137770minih137770Ochránce (2015) 
Keeper n
minih27835minih27835Malý velký muž (1970) 
Little Big Man n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

32.5 % (12)
4   - hvezdyn
1   - gabikazava
2   - Robinson
2   - catamount
4   - satyr
5   - R.RICKIE
1   - radegaster
4   - marci22
6   - Faustka
1   - miroslav22
8   - zazrakpave
1   - Mackgyver

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:45 - 10:40

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

09:20 - 10:15

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:45 - 10:55

25 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

09:15 - 10:20

55 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150680
Osobností: 633984
Fotografií: 574559
Plakátů: 273001
Obsahů a biografií: 138376

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.596/0.557