reklama
 
ohodnotit

Noční hrůzy

Night Terrors

Další název:
Kult hrůzy
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Noční hrůzy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 32.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.8.2013
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.1.2010
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.10.2014
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.2.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2010
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.8.2011
Mackgyver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.10.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih140602minih140602Ash vs Evil Dead (2015) [TV seriál] 
Ash vs Evil Dead n
minih43699minih43699V jako vítězství (1984) [TV seriál] 
"V" n
minih46956minih46956Hádankář Vojta (1969) [TV inscenace] 
Hádankář Vojta n
minih128963minih128963V/H/S: Viral (2014) 
V/H/S: Viral n
minih40939minih40939Dvě Cecilky (1970) [TV inscenace] 
Dvě Cecilky n
minih7761minih7761Příliš mladí na lásku (1980) [TV inscenace] 
Příliš mladí na lásku n
minih3521minih3521Baltazarova hostina aneb Noc se Stalinem (1989) 
Piry Valtasara ili Noč so Stalinom n
minih29451minih29451Hartova válka (2002) 
Hart's War n
minih49649minih49649Válka policajtů (1979) 
Guerre des polices, La n
minih43707minih43707Poslední tanec (2003) 
One Last Dance n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

32.5 %
4   - hvezdyn
1   - gabikazava
2   - Robinson
2   - catamount
5   - R.RICKIE
4   - satyr
4   - marci22
1   - radegaster
6   - Faustka
8   - zazrakpave
1   - miroslav22
1   - Mackgyver
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144953
Osobností: 617154
Fotografií: 542310
Plakátů: 259485
Obsahů a biografií: 132761

Poslední komentáře

Pan Wolodyjowski (1968)

Pan Wolodyjowski
Ve své době u nás   historická pecka. Při   dnešním pohledu přece jenom   vyniknou nějaké drobné   nedostatky. Osobně jsem měl   radši seriál, více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Zajatci Ďáblova chřtánu (2006)

Slušný

Zajatci Ďáblova chřtánu
Námět je dobrej, ale je to   nedotažený, chtělo by to   víc rozehrát. Víc   dějových linek, víc   zápletek, takhle je to jen   taková letní epizodka ...

Autor: New | Hodnocení: 8 / 10

Zrození národa (2016)

Zrození národa
Všechny filmy na téma   otrokářství a rasismu jsou   na chlup stejné v tom, že   bílej je zlej zasranej   vykořisťovatel a černej je   hodnej a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Jupiter vychází (2015)

Jupiter vychází
Nic moc sliboval jsem si podle   obsazení lepší film.   Nejlepší byl závěr, když   došlo k výbuchu a demolici   města.

Autor: satyr | Hodnocení: 5 / 10

Karel a já (1942)

Karel a já
Nejhorší film pana Plachty,   vůbec to neměl brát.   Neustálé hašteření mi   lezlo na nervy, a stále mi to   něčím připomínalo paní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.202/0.165