reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Noční anděl

Night Angel

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
90 minut
„Starověké zlo probudil chtíč“

Celkové hodnocení filmu Noční anděl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2011
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.8.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.7.2015
Slamáček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40712minih40712Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) 
Band Camp n
minih41561minih41561Král, kejklíř a hvězdář (1971) [TV inscenace] 
n
minih27319minih2731920 000 mil pod mořem (1997) 
20 000 Leagues Under the Sea n
minih11770minih11770Madla zpívá Evropě (1940) 
n
minih36405minih36405Cesta do Úbic (1991) [TV film] 
n
minih43373minih4337388 minut (2007) 
88 Minutes n
minih28706minih28706Aféra s náhrdelníkem (2001) 
The Affair of The Necklace n
minih38060minih38060Erupce hory Svaté Heleny - IMAX (1980) 
The Eruption of Mount St. Helens n
minih44129minih44129P.S. Miluji Tě (2007) 
P.S. I Love You n
minih122517minih122517Annabelle (2014) [2k digital] 
Annabelle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 %
5   - satyr
3   - marci22
8   - oulisna
7   - dederon
1   - miroslav22
10 - Gremmie
5   - Slamáček

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

20:00 - 20:55

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

32 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

37 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602790
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.425/0.4