Duben
ohodnotit

Noc v muzeu 2

Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian

Další název:
Another Night; Night at the Museum 2; Night at the Museum 2: Escape from the Smithsonian; Noc v múzeu 2 (SK); Nachts im Museum 2
Rok:
2009
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
21.5.2009
„Světla zhasla, dobrodružství začíná.“

Komentáře k filmu Noc v muzeu 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 28
bud.spencer1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.5.2009
Ben Stiller opět šokuje
1 byla skvělá, k zasmání a   když jsem slyšel o dvojce   myslel jsem si že už to   prostě nebude ono. Ale pak   jakoby explodovala bomba a   vtip se na mne spustil kudy to   jen šlo. Myslím si dokonce,   že se tato komedie se   starými dobrými herci z   jedničky i s novými opravdu   zdařila.
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.9.2010
Tak první část byla   určitě lepší, připadá   mi, že v pokračování jsou   už jednotlivé gagy   nastavovány, moment   překvapení a seznámení s   historickými postavami je   pryč. Jinak dobře obsazeno,   zábavné, vždy lepší než   zamilované slaďáky o   frustrovaných babách.
leunka592
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.12.2009
Moc pěkný film. Nejlepší   ten závěr s Motorolou.   První díl byl přece jenom   lepší, ale v tomto byla   větší akce.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.8.2009
Pokračování Noci v muzeu   mě velice příjemně   překvapilo...
tento   typ filmu patří k takovým,   kdy dvojka je natáčena jen k   vytřískání pár dolarů   navíc a skoro nikdy druhý   díl nestojí ani za zmínku   ..
nicméně tato   dvojka se velmi povedla jak po   příběhové stránce tak po   stránce zpracování ...
jen se obávám že   tvůrci již vyplýtvali   všechny nápady a třetí   pokračování buď nebude   nebo bude stát za houny jak   se říká :-)
ane15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2009
zábavná komedie, která   navíc zabrouzdá tak trochu   do historie a přírodních   věd, a tak se můžeme i   něco nového   dozvědět:-)nejlepší jsou   samozřejmě bláznivé scény   a bláznivý herci:-)
renefer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2010
Dvojka
Dobrá rodinná oddychovka,   řekla bych, že lepší než   díl první. Začátek byl   sice trochu rozvláčný, ale   pak to mělo grády,   nechyběly efekty ani vtip,   děti se super pobavily,   takže doporučuji.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.8.2021
Druhý díl muzeálních   dobrodružství nočního   hlídače Bena Stillera se od   toho prvního moc neliší,   jenom výprava triky jsou o   fous vymakanější.   Vizuálně pestrá, svižná a   pohodová komedie s pořádně   ulítlým námětem a   roztomile romantickou linkou   Larryho a Amélie.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.6.2009
Opět komedie pro celou rodinu   a další dvojka , která je   kopii prvního úspěšného   filmu o hlídači v muzeu nic   nového nenabízí jen pár   jiných hlášek a více   digitálních efektů. Jen asi   díky Benu Stillerovi jsem se   opět bavil , ale ani to mě   nepřesvědčilo dát lepší   hodnocení než u prvního   dílu…
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.6.2015
Noc v muzeu 2
Poměrně dobré   pokračování fantasy   komedie, jejiž kostra je   postavena na myšlence   prvního filmu, takže v mnoha   ohledech moc nepřekvapí. Co   se mi na filmu ale líbilo je,   že děj odsýpá pěkně ve   svižném tempu a kromě   několika vtipných scén a   vydařených triků nabídne i   dobrodružný příběh.   Plusové body dávám za sexy   Amy Adams v roli Amelie   Earhartové.
kali.4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Je to pořád děsně   povrchní, ale už mi to   nepřišlo tak trapné jako   první díl. Avšak - a to si   řekněme na rovinu – tři   čtvrtiny zábavy tu dělají   všichni ti slavní herci, z   nichž nejlahodnější   třešinkou na dortu je Amy   Adams. Hank Azaria a Bill   Hader tu nádherně osobitě   parodují jim svěřené   postavy (obzvlášť Hader si   svého Custera zahrál s   chutí a otiskl do něho něco   děsně osobitě   tragikomického) a vtipná   dvojka Owen Wilson / Steve   Coogan přináší do   pokračování to nejlepší z   předchozího dílu – tedy   sebe sama. Jinak mne obrovsky   zklamala povrchnost, s jakou   se tvůrci opřeli   především do trojky   bídáků (Napoleon, Ivan   Hrozný a Al Capone), ale i   dalších slavných figur,   přičemž to není tak blbé,   aby se tomu člověk smál, je   to prostě jen nevtipné a   trapné. Na romantickou linku   se tu tlačí tak brutálně,   že jsem jenom kroutil hlavou   (hlavně ti všudypřítomní   kupidi byli občas   napřesdržku), a nebýt Amy,   která mne vzala za srdce   prakticky kdykoli se objevila   na plátně, asi bych to   nevydržel.
Některé   fóry jsou pořád trapné a   na zápletce asi   spolupracovala banda děcek,   ale díky těm slavným   hercům, kteří si své role   parádně užívají,   několika povedeným   situačním vtípkům a   všudypřítomným   digitálním orgiím jsem se   určitě bavil víc než   minule. Navíc, a můžete mě   mít za romantického   kýčaře a blázna, mě i to   romantické finále dostalo (i   když mi bylo jasné, že se   něco takového na konci   stane).
J-CoB
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.12.2009
Před začátkem jsem neměl   veliké očekávání. Čekal   jsem oddychový rodinný film   což se vyplnilo. Ač nemám   rád srovnávání myslím,   že II pokračovní bylo   malinko lepší než první   díl. Určitě stojí za   podívání
sionn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.10.2009
Souhlasím s tím,že dvojka   nedosahuje takové kvality   jako jednička,přesto super   rodinná   podívaná,doufám,že   neplánují trojku :-)
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.12.2010
Ano větší, ano   bláznivější, ano   slabší.
Pořád   dobrý potenciál pro rodinnou   komedii, hodně vtipný,   nicméně míra splašenosti   byla trošku větší než   bych snesla a je to škoda,   protože první díl se mi   docela líbil. Ale pořád   slušný průměr.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.10.2009
Night at the Museum 2
Po třech letech se vrací   hrdinové z muzea a za nimi v   závěsu Larry Daley. Není   pochyb o tom, že když se v   roce 2009 objevil první díl,   byl to velký úspěch a   navíc to bylo originální.   Shawn Levy se drží spíše   na té komediální vlně, ale   na svém kontě má i   akčnák, poté co měl první   díl úspěch se Levy rozhodl   oživit muzeum znovu, jenže   ono to už tak dobře   nefunguje a to protože se tu   vlastně nic moc nového   nekoná. Bylo jasné, že se   bude muset obnovit příběh,   jenže ta finální podoba   působí jako zoufalá snaha   vymyslet důvod proč je znovu   přivést k životu. A tak se   dostáváme do jiného muzea,   kde můžeme vidět to co už   známe a jen několik málo   inovací - například   oživlé obrazy nebo   debatící památník Abrahama   Lincolna . Nic víc nic míň.   Do děje se nám zamíchala   romantická vložka, kterou   přinesla Amelia Earhart v   podání Amy Adams, která mi   místy přišla poměrně   otravná. Noc v muzeu 2   bohužel nepřináší nic   nového i když dětské   publikum bude jistě   potěšeno, já jsem trošku   náročnější a zopakování   toho stejného motivu akorát   v jiném prostředí bohužel   neshledávám dobrým   tahem.
Dala bych   průměr, ale dost to   osvěžil a zachránil Hank   Azaria.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.6.2012
Otázka zní, jestli to   tvůrci nenatočili jenom   kvůli penězům, když jim ta   jednička tolik vydělala.Je   to samozřejmě dobrá komedie   pro celou rodinu, ale už nás   to tolik nepřekvapí jako   první film.
Co byla   ale od tvůrců dobrá volba,   tak to že , obsadili do role   Napoleona Alaina Chabata - to   byl opravdu dobrý nápad.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2014
Noc v muzeu 2
Dvojka nestráca na   nápaditosti ale prehráva   hlavne v humore,ktorý je   suchý a jediné scénky   na,ktorých som sa zasmial   boli tie s Wilsonom a s tým   malým opičiakom.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.8.2014
Jednička byla pěkná reklama   na přírodopisný muzea,   kdežto dvojka už byla jenom   typická americká   megalomanská estráda pro   děti, kde se celou dobu jenom   někdo s někým rve a furt   chce někdo někoho   zamordovat. Takových filmů   je milión.
Steve997
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.5.2010
Pokračování příjemné   oddychové komedie s   oživlými muzejními   exempláři už nemá tak   originální námět jako   jednička, je to takové celé   přeplácané a chvílema už   mě to začínalo docela   nudit. Naštěstí se to ve   druhé půlce poměrně   slušně rozjelo, bylo tam   pár opravdu kouzelných scén   a mělo to ten správný   švih. I když to bylo pořád   celkem zábavné, je to oproti   jedničce samozřejmě   slabší, a to hlavně   dějově.
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Tak jak jsou druhé díly ve   většině případů kámenem   úrazu, tak Noc muzeu 2 není   výjimkou, ale je nutno   podotknout, že zábava to je   stále kvalitní. Většina si   myslí, že už nám nebude   více nabídnuto, ale jste na   omylu. Otevírá se nám   totiž další dobrodružná   jízda ve Washingtonu, kde i   socha Abrahama Lincolna vstala   ze svého křesla a Albert   Einstein opět nažhavil   všechny mozkové závity a   aby toho nebylo málo tak se   nám ukázal i Darth Vader.   Larry Daley v podání Bena   Stilera šel opět vstříc   svému osudu. :))
Alix
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.4.2018
Jasně, že už to nebylo   takové překvápko, jako   jednička, ale špatné to   není. I tady jsem se bavila a   můj favorit je jednoznačně   Hank Azaria jako faraon a taky   Napoleon. Ti dva mne bavili   nejvíc.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.12.2012
I když trochu jinak než v 1,   film se zase motá kolem desky   - v tomhle mohli být   originálnější. Triky už   snad dál ani posunout nejde.   Custer byl poněkud trapný.   Dobrá byla pointa s   Motorolou.
Problém   dabéra Kahmunraha se   sykavkami mi občas rval uši,   jinak dobrý a zaplaťpánbu,   že alespoň některé postavy   z minula dabovali titíž.
Duri86
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.4.2012
je to spíše taková pohádka   pro děti ,trochu ve stylu Toy   story :-DDD ne je to něco   jiného. jako malého by mě   to asi bavilo víc
rankinfitch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.10.2009
Jak už to bývá,   pokračování jakéhokoliv   filmu nebývá už takové,   jaké člověk očekává.   Pár vyjímek sice existuje   (Vetřelci, Terminátor), ale   Noc v muzeu tím filmem   rozhodně neni. Ne, že by to   bylo nekoukatelný, ale odvar   od jedničky to určitě je.   Děj je víceméně   slátanina, ale ty vizuelní   efekty jsou i tady   důležitým bodem, PROČ ten   film vůbec dokoukat. :-)
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.10.2009
Strmy pad
Slabucke pokracovanie prveho   dielu,ktore postrada akukolvek   invenciu a jeho jedinym plusom   je vzbudenie zaujmu deti o   historiu.Na druhu stranu   idealizovanie vsetkeho co je   vo filme americke posobi   miestami az smiesne-napr.z   generala Custera tu nakoniec   urobia pomaly hrdinu :)))   Tragicke vykony hercov vcetne   hviezdneho tria   Stiller,Wilson,Williams su do   oci bijuce.Situaciu zachranuje   sviezi vykon Amy Adams a   minirola Rickyho   Gervaisa,ktory by si zasluzil   dostat vacsi priestor.Film   doporucujem len detskemu   publiku.
Krupe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.9.2010
Obrovské zklamání po   jedničce, kromě pár triků   ( doslova pár ), nic, co by   stálo za shlédnutí. To co   se nejvíc vytratilo, je   humor. Bohužel.
Otek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Film volně navazuje na   předchozí film. Bohužel   velice slabý motiv, mnohdy   hodně slov. Je to zklamání.   Děti to musí občas nudit a   starší to nezaujme.
aribary
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.10.2009
Klasická nastavované   kaše.Jednička byla   zajímavá námětem,ten   zbytek už byl slabší,ale   tady se opět námět   opakuje,tak že zůstalo už   jen to slabší.Jenom   doufám,že se nepočítá s   dalším dílem ,protože by   mi bylo líto koukat na   bezradného Bena.Kdeže jsou   časy Rabína ,kněze a   krásné blondýnky???
T2
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.8.2018
║Rozpočet   $150miliónov║Tržby USA   $177,243,721║Tržby   Celosvetovo $413,106,170▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $11,674,546 //počet   predaných kusov 585,023║   Tržby za predaj DVD v USA   $51,481,903 //počet   predaných kusov 4,083,829║   Nehorázne vatový príbeh,   ktorý z 3/4 fakt nemá čo   ponúknuť, dej pravežne   otravuje, zábavnosť skoro   žiadna a iba záver ako tak   uspokojí, jedna z mála vecí   čo poteší je sympatická   Amy Adams a malý trasúci sa   Einstein, ináč veľký   priešvih. /30%/

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih3649minih3649Barvy (1988) 
Colors n
minih3861minih3861Bez okolků (1967) 
Point Blank n
minih50525minih50525První sníh v Mnichově (1984) 
Rani snijeg u Münchenu n
minih167668minih167668Lola (2019) 
Lola vers la mer n
minih34313minih34313Zase bude fajn (2001) 
Get Well Soon n
minih156302minih156302Zpěvák a komik (2016) 
Folk Hero & Funny Guy n
minih168050minih168050Smrtící odhalení (2017) [TV film] 
Running Away n
minih151376minih151376Fanny Hill (1983) 
Fanny Hill n
minih159011minih159011Boj na smrt (1981) 
Chong po gong fu cheng n
minih25185minih25185Toto leto doma (1980) 
n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Noc v muzeu: Tajemství hrobky (2014) [2k digital]

 Noc v muzeu: Tajemství hrobky (2014) [2k digital]
Noc v muzeu: Tajemství hrobky n
Night at the Museum: Secret of the Tomb
Žánr: dobrodružný / komedie / rodinný / fantasy
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Shawn Levy

(pokračování)

Noc v muzeu (2006)

 Noc v muzeu (2006)
Noc v muzeu n
Night at the Museum
Žánr: akční / komedie / rodinný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Shawn Levy

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

7 minut již uběhlo
83 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

12:00 - 12:50

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

17 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190557
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376584
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10