reklama
 
ohodnotit

Nitti - Neústupný [TV film]

Frank Nitti: The Enforcer

Další název:
Nitti-Vykonavatel / Nitti: The Enforcer
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Nitti - Neústupný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2015
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2015
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.2.2012
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48583minih48583Hotel pro psy (2008) 
Hotel for Dogs n
minih7689minih7689Florenc 13,30 (1957) 
Florenc 13,30 n
minih22100minih22100Vánoční prázdniny (1989) 
Christmas Vacation n
minih120149minih120149Jimmyho tančírna (2014) 
Jimmy's Hall n
minih4260minih4260Bláznivá mise 4: Nikdo neumírá dvakrát (1986) 
Zui jia pai dang 4: Qian li jiu chai po n
minih71386minih71386Prometheus (2012) 
Prometheus n
minih17933minih17933Rodinná věc (1996) 
A Family Thing n
minih18023minih18023Rošáda (1991) 
Rochade n
minih41669minih41669O králi, hvězdáři, kejklíři a třech muzikantech (1996) [TV inscenace] 
n
minih50927minih50927Obraz Doriana Graye (2004) 
Picture of Dorian Gray n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (7)
8   - curil
8   - cicis
8   - martin.stu
8   - R.RICKIE
8   - Kycky
7   - rosta12
9   - michaldoko
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150717
Osobností: 634146
Fotografií: 574752
Plakátů: 273105
Obsahů a biografií: 138458

Poslední komentáře

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Velká slabota. Nemůžu si   pomoct, ale jak dají   protivníka hrdiny asiata, tak   je to propadák. Na první a   druhý díl to nemá ani   náhodou.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dámský klub (2018)

phs

Dámský klub
divat se na fakt starce s   protezama, jak se libaji se mi   moc nelibilo, ale krome   tohohle jsem se moc hezky   pobavila :-)

Autor: phs | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.291/0.252