Duben
ohodnotit

Nikdy to nevzdávej

Never Back Down

Další název:
Get Some; Bitkári (SK); Nikdy to nevzdávaj (SK)
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
110 minut
„Cesta za odvetou je zdlouhavá.“

Komentáře k filmu Nikdy to nevzdávej

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.2.2014
Američtí boháči, chudý   synek a rvačky = film pro   náctileté. Kupodivu jsem to   dokoukal, zbytečné scény   přeskákal, takže to zas tak   pitomé nebylo. Těch 20   procent se dá dát. Něco   jako Rocky 10.   2013020410156/10831
řepešínský
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.12.2012
ač od počátečních   záběrů a vývoje bude   většina diváků moc dobře   vědět, kam a jak se film   nikdy to nevzdávej bude   ubírat, rozhodně patří   mezi nejlepší díla   střední třídy dějin   světové kinematografie. má   možná místy až moc   klišé, frází a   předvídatelnost okamžiků,   přesto si zachoval svou   atmosféru, rytmus, dynamiku,   jednotný styl či správnou   hudební složku. navíc   dialogy mezi hlavním   představitelem jakem a jeho   novou holkou bajou, než to   dají dohromady, mají na   americky jasný film nikdy to   nevzdávej naprosto netypický   až moc kvalitní dialogy   nesoucí vtipnost okamžiku   včetně vypointování, což   se v tomto žánrovém   zařazení jen tak nevidí.   nikdy to nevzdávej lze také   vřele doporučit všem   potenciálním adeptům o   formování figury a fyzičky   nebo těm, co plánují   angažovat svého osobního   trenéra, protože pokud jsou   stále na rozpacích, zda to   má smysl, mohl by tento film   být ideálním vodítkem či   přímo pomocnou rukou.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Drsné pouliční zápasy mezi   teenagery na střední? Zní   to podivně, ale tento snímek   je právě o tom. Řekl bych,   že s realitou to má pramálo   společného. Mladíci se   poperou a všem je to zcela   jedno. Nikdo se tím   nezabývá, nikdo to   nevyšetřuje. Jako zábavný   biják však vše funguje po   všech směrech dobře.   Scénář je zpracován do   detailů a dějství probíhá   plynule bez sebemenšího   zažkobrtnutí. Námět je   podle známé šablony. Je tu   drsňák, který si myslí,   že je snad nepřemožitelný   a nad každým se povyšuje.   Zmlátí kluka, který začne   trénovat a v zápase se   pomstí. Finále mi trochu   připomnělo závěrečnou   zápasnickou scénu ze snímku   'Rocky V '. Jinak vše   probíhalo dle klasických   počinů s Jeanem Claudem Van   Dammem. Ze začátku nic moc a   když už to vypadalo že   zápas prohraje, najednou se   vzchopí, podnikne několik   dobře mířených úderů a   je vítěz. Pochopitelně tu   nesmí chybět ani děvče a   zamilovanost. Takže nic   nového, nic originálního.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2012
Návrat k 90.
Film připomíná akční ,   bojové klasiky typu Lví   srdce, Kickboxer ,Karate tiger   apod. Snímek o pouličních a   školních rvačkách se   zajímavým příběhem, není   to jen bezduchá mydlírna
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2008
Ukázka tohoto filmu je pro   kluky, co se flákají jen   tak, dost poučná. Jak se   vybít v tělocvičně a pak   nemyslet na kraviny. I když v   tomto filmu to mělo jiný   podtext než   "flákání" tady   opravdu šlo o čest a   vyrovnání se se životem.   Tento snímek se fakt povedl.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.6.2014
Teenagerská podívaná o   modernějším bojovém   umění,spíše napodobenina   starších filmů s van   Dammem.Pro mě osobně   přehlédnutelný film s   obehraným příběhem   mladého frajera který   dostane na budku a začne   trénovat aby se pomstil.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.7.2013
Tak tohle mě dostalo. Opravdu   jsem takovou pecku nečekal.   Skvělé herecké obsazení,   výkony a děj, který vás   chytne za rozkrok a nepustí   do konce filmu. Naprosto   skvěle jsem se bavil a do   filmu neuvěřitelně vžil.   Dobrá práce celého   filmového štábu. Jeden z   nejlepších filmů, které   jsem v poslední době viděl!
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.1.2009
Další naivní báchorka o   tom jak mladý nesympatický   blbeček dostane na čumák od   namyšlenýho debila a chce mu   to vrátit. Film kráčí   přesně vyšlapanou   cestičkou od jiných   žánrově stejných filmů a   ani se nepokouší z této   cesty sejít. Takže je tu   mladík, kterýho prochází   tvrdým tréninkem, postupně   se seznamuje s trenérem,   který jako by mu nahrazoval   jeho zesnulého otce, během   toho si stihne nabalit   bejvalku týpka, který mu na   začátku rozbil čumák a do   toho má čas od času   nějakou tu krizi. Celý se to   odehrává v prostředí   mladých, krásných a   namakaných lidí takže to   celé vypadá jak akčnější   Beverly Hills ale na druhou   stranu zápasů zde moc není   a rozhodně nemají co   nabídnout. Zvlášť ne v   době, kdy jsou akčními   krály Jet Li a Tony Jaa.   Možná, že mladší generace   uvěří, že to takhle v USA   chodí a bude se jim to   líbit.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.3.2021
Film má na tak jednoduchou   zápletku opravdu poutavý   děj a není tam žádná   nudná pasáž. Docela mě   překvapil výkon Seana   Farise, kterého jsem doteď   nikde neviděl. Cam Gigandet   je trošku něco jinýho, ten   mi zatim neseděl nikde. S   Amber Heard taky první film a   musím říct, že je fakt   hooooodně sexy. Já se bavil   80%
thejduk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.6.2014
Od filmů Karate Kid nedošlo   k podstatnému zlepšení   úrovně těchto filmů, jen   jde o bojová umění a   dějově na tyto filmy   nestačí a to mi připadá   dost smutné. Prostě tady moc   digitální triky a kamera   nepomohou. Průměr, ale na   film se dívat dá.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.4.2013
Rozhodně jeden z lepších   akčňáků s bojovým   uměním. Chvílemi trochu   přitažené za vlasy ale   celkový příběh a výběr   herců byl výborný.
rankinfitch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.10.2009
Bože, takhle průhlednej   film, kdy už po 5 minutách   vim o čem to je, jak to bude   probíhat a jak to   dopadne...no to už jako ne.   :-( Sice je ten film   natočenej "cool",   ale dějově se to jako fakt   nedá. Kluk se přestěhuje do   města, kde probíhají bitky   mezi klukama, zamiluje se do   holky do který je zamilovanej   už někdo jinej, shodou   okolností největší   bitkař, na kterýho ZATIM   nemá. Začne trénovat u   mistra (jediný   "světlý" bod filmu   DJIMON HOUNSOU), aby   dotyčnýho porazil a získal   on holku. A hádejte jak to   asi dopadne... No jasný,   všechny přemůže a odejde   ruku v ruce se svou vysněnou.   :-)) Trapárna. Fakt že jo.   Jediný co mě zaujalo, je   zvláštní kamera a střih,   ty JSOU cool.
lucymat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2012
Vypalovačka jak má být.   Film reprezentují herci a   herečky vystřihnutí z   reklamy na fitko i věčně   slunečné počasí, ale   hlavně, hlavně velmi   řízná akce, u které musí   radostí zaplesat i duše   naprostého analfabeta ve   světě bojových umění.   Vadu na kráse způsobují až   příliš moralistní poučky   Djimona Hounsou, ale na druhou   stranu v tvrdém světě   beatdownu borci potřebují   jakoukoliv záchrannou a   zároveň povzbudivou nitku.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2010
Jasně, je to jenom pohádka,   je předem jasný, jak to   vlastně dopadne. Ale je to   chvílema taky vážně hodně   drsná pohádka. Nevyhne se   sice určitejm klasickejm   klišé, ale já původně   čekal vyloženě teen film,   ale vono to má vážně něco   do sebe, dokonce sem si ani   nevšimnul žádnejch   vyloženě blbejch dialogů   nebo zbytečnejch scén.   Naopak, musim vyzdvihnout   jednotlivý souboje, který   ač neobyčejně drsný, sou   ohromně povedený a   zábavný, příjemnej je i   soundtrack a filmek je i   dobře obsazenej zajímavejma,   i když ne zrovna   profláklejma hercema (což je   taky určitě plus). Teda byl   sem vážně hoodně   příjemně překvapenej tim,   že sem se výborně bavil od   úplnýho začátku až do   závěrečnejch titulků,   přestože průběh je zcela   klasickej a happyend možná   až moc happy:-D
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.3.2011
Slušnej film o klukovi, co   přestupuje na novou školu a   musí se zapojit do místních   zápasů...
Dobrý   výkony, skvělý efekty a   hodně zajímavý bojový   styly...
sice nemam   rád americký závěry   "všichni se mějme   rádi", ale u tohodle   filmu to ani tolik nevadilo...
Roux
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.3.2011
Film, který naprosto   potvrzuje moje:"Když   člověk chce, dokáže   cokoliv." Sice bych z   něj nedělala pomalu   nejlepší film všech dob a   už vůbec ne tohoto žánru,   protože i toto téma bylo   již několikrát zfilmované,   ale spíše film, který nám   ukazuje jak se nemáme   vzdávat.
Na jedné   straně hodný, konfliktný   "téměř"   nevyhledávající Sean Faris   a na druhé straně   agresivní, konflikty až moc   vyhledávající Cam Gigandet.   Abych pravdu řekla, od   začátku bylo jasné kdo bude   na konci vítězem, přesto   jsem spíš fandila   Gigandetovi.
Warrior7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2010
Všechny komentáře přede   mnou tady skuhrají jak je ten   film dějově špatný a   nevyvážený a trapný a   bůhví co ještě. No jo, ale   ono hledat nějaký super   extra propracovaný příběh   v AKČNÍM BOJOVÉM snímku   ani nejde. Co by potom měl   říkat třeba takový Jackie   Chan že...Nad tímhle filmem   neuvažujte ani v něm   nehledejte bůhví jakou   logiku. Prostě si užívejte   skvělých bitek, kterých je   tam pěkná spousta -   zvláště ty v aréně jsou   opravdu povedené. Jsem rád,   že režie obsadila poměrně   mladé a neznámé herce, což   domu filmu dalo by se říct   dodalo šmrnc. Je to opravdu   skvělý BOJOVÝ snímek ;)
kopac
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.10.2008
Tak tenhle film mě naprosto   dostal. Až na vzhled Seana   Farise, který se zřejmě   snaží vypadat jako Christian   Bale. Jinak tenhle film má   příběh, má hodně akce a   má DJIMONA HOUNSOU. Podle   mně, je to kickboxer téhle   doby. 80's akce v novém   kabátě a myslím, že se   povedla. Jen mně překvapilo,   když Cam Gigandet vypadl v   semifinále Beatdownu. Čekal   jsem, že si to rozdají tam,   ale tohle zpracování bylo   lepší.
sarcofago
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.2.2009
mediálně...
Ten film má něco do sebe.   Kupodivu se, ale odvíjí   uplně jinak. Proto postrádá   jedinečnou inteligenci a   logiku. A také je mediálním   přežitkem, kdy každý (dle   trpělivosti) odchází a   tápe kde nastala chyba. Chyba   jsou tvůrci. Ty konce mohli   být dva. Uznávaný a   mediální. Vsazeno ovšem   bylo na mediální verzi,   čímž se osazenstvo   tříbí. Tedy kdo z koho?
lidri10
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.10.2010
Tento film mě absolutně   nadchl, jeho děj, herci a   hlavně soundtracky jsou   výborné, nemám tomuto filmu   ani to nejmenší co vytknout   a nebojím se říci, že je   to vůbec nejlepší film,   který jsem kdy viděl!   Řadím ho mezi špičku, jako   je Titanic, Tanec s Vlky,   Osobní stážce atd. jsou to   sice jiné žánry ale pro mě   má tento film mezi nimi sve   prvotní místo
Oakenshield
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.1.2013
Přišlo mi to jako blbej   vtip. 79%?? Ten film   vpodstatě neměl vůbec nic,   pokud vám není 15. Aspoň   že na ty souboje se dalo   koukat, ale ani to nebylo nic   co by mě donutilo si tenhle   film zapamatovat. 3* ale teda   s odřenejma ušima. No   lepší definici kýče   těžko hledat.
TheTigg
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2011
Nejlepší film a to bez debat!
Tento film mě nadchnul   natolik, že jsem jednu dobu   zkoušel žít jako Jake.   Trénoval jsem doma podle   filmu bitky, bouchání do   boxovacího pytle i zvedání   činek. Tomuto filmu taktéž   děkuji za to, že jsem se   díky němu začal zajímat   více o své tělo a začal   posilovat. Můžu tedy říct,   že mi tento film změnil   doslova život. Nikdy to   nevzdávej jsem viděl už   mnohokrát a stále se   nemůžu tohoto úžasného   filmu nabažit! Úžasné jsou   i soundtracky. Jedná se   celkově o nejlepší film   jaký jsem, kdy viděl!
Regal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.7.2010
I přes předem jasný   scénář je to velmi   příjemně připravený film.   Vrátil jsem se o 20 let zpět   do doby, kdy styl tohoto   žánru byl žádaný. A   nechápu, jak někdo může   napsat- nevyvážený děj.   Právě naopak! Bylo to prima.
sharp69
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.11.2008
Od tohodle filmu sem moc   nečekal ale ted jsem rád že   jsem se na něj podíval neni   to jen tupý mlácení lidí   ale film s pointou a ne   špatnou i když herci byli   pro mě neznámí tak podali   dobré výkony.doporučuji
ondry
Hodnocení:
Přidáno: 25.9.2010
tento filmek je fakt skvěly   ... chvilkama je to sice   klišé ... ale jinak je to   fakt skvěly film o bitkach a   má šmrnc .. díky tomuto   filmu jsme začal dělat box   .. akže ho jenom dopuručuju   ...
Hack032
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Myslim,že je to jeden z   nejlepších filmů poslední   doby.Má to   pointu,logiku,scény,nové   obsazení..doporučuji
lluukkee11
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2009
10 / 10
Tento film si nemuzu   vynachvalit.Mam podobny nazor   jako dva nazory ktere zde uz   zazneli nove obsazeni. Logiku   a pointu tento film take   nepostrada, jde o to ze clovek   pokud chce tak s odhodlaním a   zarputilosti dokaze temer   cokoliv. Na to tento film to   nazorne zobrazuje. Nemuzu nic   jineho tento film doporucit

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih113283minih113283Plačící dítě (1996) 
Crying Child n
minih38353minih38353Sbohem, pane Chips (1939) 
Goodbye Mr. Chips n
minih41575minih41575Hvězda první velikosti (1973) [TV inscenace] 
Hvězda první velikosti n
minih35887minih35887Klaním se, měsíci (1988) [TV inscenace] 
Klaním se, měsíci n
minih84495minih84495Den, kdy se zastavil čas (1980) 
The Day Time Ended n
minih69023minih69023Vánoční zásilka (2010) 
Christmas Mail n
minih6034minih6034Den sedmý, osmá noc (1969) 
n
minih107054minih107054Život Adèle (2013) 
La Vie d'Adèle – Chapitre 1 & 2 n
minih71055minih71055When Worlds Collide (1951) 
When Worlds Collide n
minih129680minih129680Legenda o Benu Hallovi (2015) 
The Legend of Ben Hall n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Nikdy to nevzdávej 3 (2016) [Video]

 Nikdy to nevzdávej 3 (2016) [Video]
Nikdy to nevzdávej 3 n
Never Back Down: No Surrender
Žánr: akční / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Jai White

(pokračování)

Nikdy to nevzdávej 2 (2011) [Video]

 Nikdy to nevzdávej 2 (2011) [Video]
Nikdy to nevzdávej 2 n
Never Back Down 2: The Beatdown
Žánr: akční / sportovní / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Jai White

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Útulek pro záchranu šimpanzů J...

18:20 - 19:10

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

35 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10