ohodnotit

Nikdo není dokonalý [TV pořad]

Další název:
Nikto nie je dokonalý (SK)
Žánr:
Rok:
1997
Délka:
45 minut
„Jiří Krampol v zábavném pořadu s více než desetiletou tradicí.“

Komentáře k filmu Nikdo není dokonalý

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 8
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Některý účinkující mají   fakt dost, jasně zastaví   vás na ulici a najednou se   ptaj na bůhví co, ale někdy   tam jsou fakt případi :-D   Jednou jsem je viděl u nás   ve městě jak zastavují lidi   a když jsem to pak sledoval v   TV nevěděl jsem skoro nic   :-D
ahistorie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2011
Docela zábavný je tenhle pořad.
Je dobré vědět, že   člověk není sám na světě   jediný pitomec, ale že i   ostatní lidi jsou většinou   také pěkní tupci a   zabedněnci. ( předchozí   věta byla napsána v žertu,   protože my jsme přeci   všichni moudří a chytří,   no asi jako lišajové, nebo   jako lišky?? Nebo ne? :-))))
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.12.2010
"Opravdu nikdo"
Titulek viz. chyby. Sonda do   hlubin neznalostí českého   národa, jak říká   moderátor, a má pravdu.   Kvalita dílů často závisí   na kvalitě (vtipnosti)   hostů; někteří excelují,   jiní ne. Nad těmi znalostmi   člověk někdy opravdu   žasne. Taky nevím všechno,   ale co někteří vypustí z   úst...
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2011
To se nám to směje blbosti   druhých...pěkně v   pohodlíčku a klidu svého   gauče. Ale zkuste si nahonem   vzpomenout na kloudnou   odpověď, když na vás   záludnou otázku vybafne   někdo s mikrofonem v ruce a   kamerou za zády. To budete   možná tvrdit, že bratr   Žižka pocházel ze   Žižkova. :-)))
Hortensie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2011
Po letech vysílání tohoto   pořadu jej dnes už tolik   neprožívám, i když   uznávám, že svou úroveň   má pořád slušnou, zejména   díky nestrannému a stále   vtipnému Jiřímu Krampolovi.   O něco slabší je to už   někdy u hostů, někteří se   snaží o vyloženě   křečovitou show, některé   výstupy (např. Dan   Nekonečný) jsou pak   vyloženě trapné.   Nevycházím však dodnes z   údivu nad odpověďmi   dotazovaných, co z nich padá   za "perly". Zejména   u mladé generace to vnímám   jako dost velké ulevení ve   výuce např. národních   dějin, protože jak je často   patrno z jejich odpovědí -   roky 1939, 1948, 1968,   1989...jim často splývají v   jedno a nějaká orientace v   národní historii je jim   cizí. To pak už ani není k   smíchu, ale spíš k pláči.   I přes určité dnes už   sklouzávání k nudě, stále   - i s ohledem na výdrž,   jakou pořad na obrazovkách   má - hodnotím 70 procent.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2012
Chytrost národa?...
Mám tento pořad rád,ale jak   zde bylo uvedeno,hodně   záleží na hostech a také   na otázkách pokládaných na   ulici.Jsou to někdy perly a   někteří lidé mě silně   pobavily:-))Ale sám se   přiznám,že řadu odpovědí   bych dohromady taky   nedal:-)Jiří Krampol se tam   hodí a je dobře,že to   uvádí jen on.
Krupe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.10.2011
Sonda do hlubin neznalostí   českého národa? Určitě   ne. Aby byl pořad zábavný,   je potřeba najít tu   "elitu", která tu   zábavu udělá. Ale někdy je   to docela prdel.
thefj
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.1.2012
Tak
to už mě vážně dostalo.   Na otázku: "Do čeho se   používá, nebo přidává,   libido?" Slečna   odpovídá: "No toe k   sexepílu, třeba   jahody." Kdyby někdo   věděl, co tato odpověď   znamená, prosím, dejte mi   vědět.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih40402minih40402Python (2000) [TV film] 
Python n
minih46484minih46484Silverův návrat na ostrov pokladů (1986) [TV minisérie] 
Return to Treasure Island n
minih19854minih19854Stůj, nebo maminka vystřelí! (1992) 
Stop! Or My Mom Will Shoot n
minih34001minih34001Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (2003) [TV seriál] 
Nemocnice na kraji města po dvaceti letech n
minih3041minih3041Andělské oči (1994) 
n
minih11225minih11225Lea (1996) 
n
minih65839minih65839Než se zvedne opona (1980) [TV pořad] 
Než se zvedne opona n
minih20908minih20908Zaříkávač koní (1998) 
The Horse Whisperer n
minih4539minih4539Božská relikvie 2 (1991) 
Fei ying gai wak n
minih45635minih45635Horton (2008) 
Horton Hears a Who! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 % (88)
7   - SvoKar
5   - curil
6   - jarda53
7   - green-tea
7   - veverka-zr
7   - Hortensie
7   - FLA
7   - jmenuji.se
7   - LiborF
7   - ajaajena
6   - Lienocka22
8   - Duri86
7   - 261972
7   - Serpentina
7   - Karius
8   - Robinson
7   - Mackaku
8   - New
9   - REKBRIT
6   - melakara

TV Program

ČT1 - Světáci

01:10 - 02:00

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Nenasytný národ

01:35 - 02:00

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Policejní akademie 2: Jejich p...

01:30 - 03:25

28 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

Prima - Muži, kteří nenávidí ženy (201...

00:45 - 04:05

73 minut již uběhlo
127 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 156551
Osobností: 645288
Fotografií: 598229
Plakátů: 286404
Obsahů a biografií: 143552

Poslední komentáře

Osvícení (1979)

Bez předlohy-ztraceno

Osvícení
Neznáte-li předlohu, je to o   ničem. Ačkoli kamera a   střih jsou skvělé, bez   původní knihy je to nesmysl   za nesmyslem. Jasně, JN je   více >

Autor: Worech | Hodnocení: 6 / 10

Hřbitov domácích zvířat (1989)

Dobré zpracování výborné předlohy

Hřbitov domácích zvířat
Dá se sledovat   vše-budování atmosféry,   příběh, atd. Herecké   výkony jsou věrohodné.   Samozřejmě-spousta situací   je předvídatelná, to   mrazení jaksi chybělo.

Autor: Worech | Hodnocení: 8 / 10

Smrtonosná past (1988)

Jeden z nejlepších akčních filmů vůbec

Smrtonosná past
"Devět milionů   teroristů a já zabil toho,   co má menší nohy než moje   sestra." Akční klasika   s legendárním Brucem   Willisem. více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 9 / 10

Norimberský proces (1961)

Norimberský proces
martin-mickey-stusak (16715   bodů)



Námět snímku   osazeného skutečnou   historickou událostí je   jednoduchý. Americký soud v   roce 1948 více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Objekt mé touhy (1998)

Objekt mé touhy
Odpočinkově atmosférický a   humorem přijatelný   romantický snímek s Jennifer   Aniston v roli ženy, která   otěhotní se svým   přítelem, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.102/0.069