reklama
 
ohodnotit

Neznámý

The Unknown

Další název:
Alonzo, muž bez rukou
Žánr:
Rok:
1927
Délka:
61 minut

Celkové hodnocení filmu Neznámý

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 92.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.10.2011
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.11.2007
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2015
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.12.2011
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.6.2011
Teya
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih77629minih77629Paní Zázračná (2009) [TV film] 
Mrs. Miracle n
minih39923minih39923Ro(c)k podvraťáků (2006) 
Ro(c)k podvraťáků n
minih35604minih35604Ženy za mřížemi (2002) 
Malefemmene n
minih69451minih69451The Ward (2010) 
The Ward n
minih44919minih44919Odpadlík (1992) [TV seriál] 
Renegade n
minih41688minih41688Let číslo 93 (2006) 
United 93 n
minih57143minih57143Sama doma (2000) [TV pořad] 
n
minih45705minih45705Poslední kanibalové (1977) 
Ultimo mondo cannibale n
minih51531minih51531Air Force 2 (2006) 
In Her Line of Fire n
minih60067minih60067Díra ve zdi (1983) [TV inscenace] 
Díra ve zdi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

92.9 %
8   - Zimmy871
10 - Kycky
10 - caligari
8   - kahi
9   - Extraktor
10 - fidelio
10 - Teya
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.268/0.234