reklama
 
ohodnotit

Něžná revoluce

Další název:
Podzim 89
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
70 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1990
„Události třiceti dramatických dnů, které otevřely Československu cestu k demokracii. Celovečerní dokument.“

Celkové hodnocení filmu Něžná revoluce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2009
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.7.2013
pleWich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2010
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih131794minih131794Deník puberťačky (2014) 
The Diary of a Teenage Girl n
minih60844minih60844Pekelná jízda / Rozbřesk (2000) 
Daybreak n
minih155296minih155296Dáma a Král (2017) [TV seriál] 
Dáma a Král n
minih30898minih30898Utrpení (1975) 
Jad n
minih62256minih62256Yesterday (2004) 
Yesterday n
minih47643minih47643Zapomeň na minulost (1999) [TV film] 
Don't Look Behind You n
minih70202minih70202Nikita (2010) [TV seriál] 
Nikita n
minih83464minih83464Noví centurioni (1972) 
The New Centurions n
minih27426minih27426Podezřelé chování (1998) 
Disturbing Behaviour n
minih14564minih14564Mikeš na pouti (1971) 
Mikeš na pouti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
8   - curil
3   - volam.sa.p
7   - pleWich
6   - rosta12
6   - POMAJZ
7   - antoninses
8   - tvo
3   - karesm
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149218
Osobností: 630255
Fotografií: 569286
Plakátů: 270318
Obsahů a biografií: 137137

Poslední komentáře

Marečku, podejte mi pero! (1976)

Marečku, podejte mi pero!
Lehká agitka českému   průmyslu, ale dá se to   překousnout. Hlavně tu je   spousta hlášek, které již   zlidověly.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 8 / 10

Trabantem Jižní Amerikou (2014) ...

Trabantem Jižní Amerikou
Od té doby, co má Pribáň   patent na rozum, tak mi tím i   jeho zážitky silně   znechutil. Asi by bylo dobré   ke všemu se "demokraticky"   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Godless (2017) [TV minisérie]

Godless
Počátek je fajn. Pokud   někomu nevadí, že místy   pokulhává střih a sem tam   se zapomnělo na hlídání   detailů a že někdy je to   poněkud více >

Autor: naineko | Hodnocení: 5 / 10

Štiky (2018) [TV pořad]

Další

Štiky
zcela zbytečná reality   show... Tentokrát nám   ukazuje v celé její   "kráse", rodinu Štikových i   s jejími odnožemi.
Tak jako   má více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 3 / 10

Inspektor Max (2018) [TV seriál]

Extra hloupost

Inspektor Max
Nedívejte se, nehledejte   souvislosti, neviděl jsem   strašnější slátaninu.   Dlouho jsem nepsal žádný   koment, ale toto mě urazilo a   více >

Autor: thefj | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.226/0.19