reklama
 
ohodnotit

Nezapomenutelné dětství

House of D

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
96 minut
„Opravdový muž je ten, který je vždy a všude sám sebou.“

Celkové hodnocení filmu Nezapomenutelné dětství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.6% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2012
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2011
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.8.2010
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.12.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2007
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.10.2013
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2010
Lasy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2012
Prorok_Mysterionu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.11.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.7.2009
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2012
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.1.2010
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2007
Wabasha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50531minih50531Konec rozkvětu (1972) 
Prime Cut n
minih3409minih3409Až se vrátíš (1947) 
n
minih151436minih151436Sindibád a bájné Fúrie (2016) 
Sinbad and the War of the Furies n
minih19749minih19749Hrbáč na univerzitě (1989) 
Big Man on Campus n
minih66914minih66914Nezvratný osud 5 (2011) 
Final Destination 5 n
minih17115minih17115Prostě úžasná (1995) 
Milk Money n
minih51618minih51618Daleký sever (1988) 
Far North n
minih45750minih45750V Bruggách (2008) 
In Bruges n
minih22709minih22709Volání divočiny - Nové dobrodružství (1996) 
Born Free - A New Adventure n
minih12581minih12581Místo na slunci (1951) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.6 %
8   - curil
7   - green-tea
6   - M.A.G.
7   - salte
5   - LenC2
8   - catamount
9   - Ondrej_pri
6   - Jarda.ftr
7   - Lasy
9   - Prorok_Mys
7   - rosta12
8   - MILAN19611
8   - sluníčko
5   - Pauleto
4   - skukum
7   - Topi
9   - Wabasha
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143586
Osobností: 612727
Fotografií: 536353
Plakátů: 256937
Obsahů a biografií: 131638

Poslední komentáře

Mámy na nože (2014)

Mámy na nože
Zase jedna americká pipulka   se bude vdávat a ženská   část rodiny se půl roku   dopředu může zvencnout.   Navíc se ukáže, že matky   jsou dvě více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Doktor Hollywood (1991)

Doktor Hollywood

Doktor Hollywood
Je pohodový film pro celou   rodinu se sympatickým   Michaelem J. Foxem v plné   formě, kterého mám rád, v   hlavní roli. Ukazuje, i když   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Eva Nová (2015)

Nenový příběh Evy Nové

Eva Nová
Tento film je zejména   úžasným hereckým koncertem   Emilie Vašáryové. Né zcela   veselý film o tom, že   zestárnout není snadné, pro   nikoho. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Mission: Impossible II (2000)

Mission: Impossible II
MI jsou prostě skvělé filmy   a i když dvojka je asi trochu   mimo hlavní proud, díky   neskutečně akčním scénám   (jak jinak od Johna Wo) je to více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 9 / 10

Hádej kdo? (2005)

Hádej kdo?
Před asi deseti lety jsem ten   film jednou viděl a teď jsem   se poslední dva roky snažil   vzpomenout si na to, ja se to   jmenuje. No a když jsem více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.45/0.408