reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nexus

Nexus 2.431

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
23.6.1994
„Píše se rok 12992, planeta Země zaniká, hrstka lidstva se zachrání na planetě Taron...“

Celkové hodnocení filmu Nexus

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.3% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.9.2015
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.7.2015
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.6.2008
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2015
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.2.2007
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.1.2015
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.9.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.8.2016
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2015
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.12.2012
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.1.2006
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.5.2015
SWAT0013
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.5.2012
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2015
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2015
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
Maresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20389minih20389Ta naše písnička česká (1967) 
Ta naše písnička česká n
minih28805minih28805Pokémon (1997) [TV seriál] 
Poketto monsutâ n
minih65025minih65025Pan Dokonalý (2009) 
The Good Guy n
minih20390minih20390Ta naše písnička česká II (1990) 
Ta naše písnička česká II n
minih55632minih55632Pan Vincent (1947) 
Monsieur Vincent n
minih141230minih141230Sniff a strašidelný hrad (2010) 
Snuf de hond en het spookslot n
minih28700minih28700Pod dohledem (1982) [TV film] 
In the Custody of Strangers n
minih88406minih88406Vyrovnání účtů (1971) 
Comptes à rebours n
minih18138minih18138Polibek smrti (1992) 
Traces Of Red n
minih14351minih14351Noc a město (1992) 
Night and the City n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.3 %
3   - curil
4   - hvezdyn
5   - Prasoid
6   - martin.stu
2   - catamount
3   - beneva
5   - R.RICKIE
2   - Petak69
6   - Scifista
3   - ASPHALT
1   - Bape
10 - Gremmie
1   - SWAT0013
10 - mary.charl
6   - Chroust-Sp
5   - blackpoint
5   - Maresi
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606600
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.494/0.471