reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Newton Boys

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2011
efCZa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.6.2007
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2005
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.2.2013
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2009
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2008
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2009
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18839minih18839Síla lásky (1984) 
The Buddy System n
minih50617minih50617Muž který měl zemřít (2008) 
The Man Who Came Back n
minih27252minih27252Velký táta (1999) 
Big Daddy n
minih31649minih31649Černí andělé (2001) [TV seriál] 
Černí andělé n
minih27593minih27593Když utichly trumpety (1998) [TV film] 
When Trumpets Fade n
minih12952minih12952Mravenci nesou smrt (1985) 
Mravenci nesou smrt n
minih13456minih13456Nahá pastýřka (1966) 
Nahá pastýřka n
minih61893minih61893Děkan Spanley (2008) 
Dean Spanley n
minih63296minih63296O třech bratřích (1976) [TV inscenace] 
O třech bratřích n
minih41963minih41963Princezna a námořník (2001) [TV film] 
The Princess & the Marine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 %
7   - Erkul
6   - efCZa
7   - Serpentina
4   - mat.ilda
6   - R.RICKIE
7   - satyr
7   - aegis
8   - luan66
7   - rosta12
8   - KURUAZIE
6   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602784
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129674

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.177/0.156