reklama
 
ohodnotit

Newtonovi chlapci

The Newton Boys

Další název:
Newton Boys; Vlak plný peňazí (SK)
Rok:
1998
Délka:
117 minut

Celkové hodnocení filmu Newtonovi chlapci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2011
efCZa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.6.2007
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2005
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.2.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2008
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2009
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2009
koszby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.8.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25072minih25072Bylo jednou jedno zelené údolí (1941) 
How Green Was My Valley n
minih48207minih48207Kancl (2005) [TV seriál] 
The Office n
minih10020minih10020Kašpárek (1980) 
Le Guignolo n
minih39258minih39258Fantozzi v ráji (1993) 
Fantozzi in paradiso n
minih5383minih5383Čapajev (1934) 
Čapajev n
minih4093minih4093Bílý parník (1976) 
Belyj parochod n
minih9323minih9323Jako led (1994) 
Ice n
minih9059minih9059Ideál septimy (1938) 
Ideál septimy n
minih64474minih64474Malý Velký Bojovník (2010) 
Ta ping siao ťiang n
minih44672minih44672Moje borůvkové noci (2007) 
My Blueberry Nights n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
7   - Erkul
6   - efCZa
7   - Serpentina
4   - mat.ilda
7   - satyr
6   - R.RICKIE
7   - aegis
8   - luan66
7   - rosta12
8   - KURUAZIE
6   - tvo
7   - koszby

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:50

43 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

ČT2 - Malířky vesnického života

02:55 - 03:25

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

02:55 - 03:15

3 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Zeptej se srdce (2010) [TV fil...

02:35 - 04:05

23 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.105/0.073