reklama
 
ohodnotit

Nevinný muž

An Innocent Man

Další název:
Hard Rain
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Nevinný muž

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.4% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2011
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.8.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.9.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2008
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.3.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2008
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.2.2008
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.3.2017
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8025minih8025Hadí vejce (1977) 
The Serpent's Egg n
minih94434minih94434Union Square (2011) 
Union Square n
minih75379minih75379Thor: Příběhy z Asgardu (2011) [Video] 
Thor: Tales of Asgard n
minih38733minih38733Carmen: Divoká vášeň (2003) 
Carmen n
minih112093minih112093Qissa: Příběh opuštěné duše (2013) 
QISSA – Der Geist ist ein einsamer Wanderer n
minih47625minih47625Tohle se stává jen druhým (1971) 
Ça n'arrive qu'aux autres n
minih12618minih12618Mladá čarodějnice (1988) 
Teen Witch n
minih112998minih112998Prodloužený víkend (2013) 
Labor Day n
minih14954minih14954Omen IV: Procitnutí / Přichází Satan - Procitnutí (1991) 
Omen IV: The Awakening n
minih69045minih69045Vodník a Karolínka (2010) [TV film] 
Vodník a Karolínka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.4 % (13)
8   - curil
5   - M.A.G.
7   - Charlie35
4   - Faye
7   - R.RICKIE
6   - dandysek
6   - zepo
10 - dederon
7   - oulisna
6   - rosta12
5   - extremek.c
9   - bolzanos
5   - Kloby

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

151 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzelná školka (1999) [TV poř...

08:30 - 09:00

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

08:25 - 08:40

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:55 - 08:50

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152458
Osobností: 636669
Fotografií: 579184
Plakátů: 275845
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.284/0.249