reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 22.2.2017 a svátek má Petr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nevinné tahy

Searching for Bobby Fisher

Rok:
1993
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Nevinné tahy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2008
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2005
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.10.2007
legenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.9.2011
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2013
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25028minih25028Muž se železnou maskou (1998) 
The Man in the Iron Mask n
minih33020minih33020Povstalecká história (1984) [TV seriál] 
Povstalecká história n
minih48804minih48804Banální prohlídka (2007) [Video] 
Sublime n
minih34010minih34010Jsem agent (2002) 
I Spy n
minih3832minih3832Beverly Hills 90210 (1990) [TV seriál] 
Beverly Hills 90210 n
minih4071minih4071Bílý autobus (1967) 
The White Bus n
minih27469minih27469Instinkt (1999) 
Instinct n
minih7148minih7148Dvě tváře lásky (1996) 
The Mirror Has Two Faces n
minih13062minih13062Můj táta hrdina (1994) 
My Father, the Hero n
minih4782minih4782Durhamští Býci (1988) 
Bull Durham n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.3 %
8   - Justik66
7   - Snura
8   - Faye
9   - legenda
8   - rockwoman
10 - michaela11

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:40 - 17:15

0 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Mendel - otec genetiky

16:35 - 17:30

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

16:00 - 16:57

40 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141452
Osobností: 606001
Fotografií: 526312
Plakátů: 253819
Obsahů a biografií: 130235

Poslední komentáře

Švindlíři (2003)

Švindlíři
Mám rád filmy ve stylu   Podraz. čekal jsem ale asi   něco jiného. Film je od   začátku do konce velmi, ale   opravdu velmi průhledný.   více >

Autor: GeorgeB | Hodnocení: 6 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Na mne je ten film moc temný   a moc podivný, ale mladší   generaci se asi bude líbit,   hlavně s tím množstvím   záhad a příšer, kterými   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Mechanoskopie (1991) [TV epizoda...

Mechanoskopie
Tenhle díl mám hodně rád,   zde se sešla skvělá   herecká parta a celej díl je   pojatej spíše odlechčeně,   takže nechybí laskavý   humor, dobré hlášky a   celkově je atmosféra   pohodová a příjemná.

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Vymítač ďábla (1973)

Vymítač ďábla
Nejdřív jsem nechápal, jak   mohl film udělat v době   premiéry takový rozruch, ale   po shlédnutí jsem to   pochopil. Filmové masky a   triky více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Lincoln (2012)

Lincoln
Tenhle film je vhodný pro   nějaké historiky nebo   fanoušky Lincolna, ale pro   mě byl docela nudný. Mám   taky rád historii, proto jsem   se více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.413/0.383