reklama
 
ohodnotit

Neviditelný symbol

An Invisible Sign

Další název:
Neviditelné znamení
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
96 minut
„Najde Mona životní rovnováhu a vyrovná se s tím, že se její zbožňovaný otec zbláznil?“

Celkové hodnocení filmu Neviditelný symbol

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.7% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2012
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2012
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.1.2016
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.1.2016
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.12.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.10.2012
kasol
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.7.2014
Vok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2015
Mischell.J.M
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2012
vitkin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2016
petr-bures
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2014
Moniika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.7.2013
Mari86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.7.2013
christiano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.7.2014
SabinaS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.7.2011
indigo16
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48021minih48021Komančové (1956) 
Comanche n
minih23099minih23099Vysoko v horách (1941) 
High Sierra n
minih141473minih141473V.I.P. vraždy (2016) [TV seriál] 
V.I.P. vraždy n
minih54426minih54426Velká rána (1984) [TV film] 
Velká rána n
minih96216minih96216Lemmy Forever (2010) 
Lemmy n
minih82231minih82231Ariella (1980) 
Ariella n
minih119545minih119545Hunger Games: Síla Vzdoru 1.část (2014) 
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 n
minih78150minih78150Un homme perdu (2007) 
Un homme perdu n
minih109974minih109974Až do nebe (2012) 
As High as the Sky n
minih10790minih10790Krvavá tvář velkoměsta (1991) 
Blood and Concrete n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.7 % (17)
6   - curil
6   - hledasenik
7   - beneva
5   - stanko
7   - kubik-duli
5   - MysteryIll
6   - rosta12
5   - kasol
5   - Vok
8   - Mischell.J
6   - vitkin
8   - petr-bures
8   - Moniika
3   - Mari86
10 - christiano
7   - SabinaS
8   - indigo16
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.269/0.228