reklama
 
ohodnotit

Neviditelný cíl

Nan er ben se

Další název:
Invisible Target; Naam yi boon sik
Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
128 minut

Celkové hodnocení filmu Neviditelný cíl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2014
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2012
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.9.2010
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2018
gorous
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2010
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.10.2010
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.2.2018
Jerzi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.4.2012
ela-chan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.2.2012
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2010
radka.vt59
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62114minih62114Dívka, která si hrála s ohněm (2009) 
Flickan som lekte med elden n
minih10315minih10315Kmotr (1972) 
The Godfather n
minih46753minih46753Sex je nanic (2002) 
Saekjeuk shigong n
minih28389minih28389Křupan (2000) 
Loser n
minih27245minih2724510 důvodů, proč tě nenávidím (1999) 
10 Things I Hate About You n
minih59848minih59848Torchwood (2006) [TV seriál] 
Torchwood n
minih5034minih5034Cesta do pravěku (1955) 
Cesta do pravěku n
minih96046minih96046Rivalové (2013) 
Rush n
minih3079minih3079Anglický pacient (1996) 
The English Patient n
minih2904minih2904Americký ninja (1985) 
American Ninja n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (13)
6   - SvoKar
8   - Langley
7   - RM
8   - satyr
6   - Scifista
10 - gorous
8   - rosta12
8   - dep
7   - mrakoslap
9   - Jerzi
9   - ela-chan
8   - miratskyl
10 - radka.vt59

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

11:05 - 12:00

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Neštěstí v...

11:00 - 11:45

20 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Tvoje tvář má známý hlas (2016...

08:45 - 11:25

155 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Partička (2011) [TV pořad]

10:30 - 11:35

50 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152392
Osobností: 636566
Fotografií: 578637
Plakátů: 275695
Obsahů a biografií: 139854

Poslední komentáře

Big Ben: Vídeňská krev (2007) [T...

Big Ben: Vídeňská krev
Z poslední 6. řady, tudíž   z dílů s Nadine je to asi   nejlepší díl. Konečně   pořádný a zajímavý   případ rafinované   chladnokrevné a   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Vražda bez oběti (2007)...

Big Ben: Vražda bez oběti
Tento díl mě vůbec nebavil,   strašná nuda při   vyšetřování a ani žádné   humorné dialogy. Už se tu   nešije do politiků ani do   církve jako více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Big Ben: Smrtící žárlivost (2006...

Big Ben: Smrtící žárlivost
Úvodní díl poslední 6.   řady Big Bena a bohužel i   nejhorší. Zvlášť proto,   že Sabrina byla odejita,   Nadine se jí ani zdaleka   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Big Ben: Vražda v klášteře (2005...

Big Ben: Vražda v klášteře
Tento díl je zajímavý   především netradičním   prostředím ženského   kláštera, kde jedna z   řádových sester záhadně   umírá na otravu. Závěr více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Vražda ve zpovědnici (2...

Big Ben: Vražda ve zpovědnici
Tak už i na státního   tajemníka von Glucka nakonec   došlo a ďábel (dle jeho   způsobu života kdo jiný) si   ho povolal k sobě na   věčnost. A více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.346/0.248