reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nevěra

Další název:
Bludná cesta
Žánr:
Rok:
1956
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
31.8.1956

Celkové hodnocení filmu Nevěra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.11.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2011
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.12.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2014
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2011
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25308minih25308Chodník cez Dunaj (1989) 
Chodník cez Dunaj n
minih72206minih72206Návrat do divočiny (2011) 
Born to Be Wild n
minih42798minih42798Nebožtík si nepřál květy (1985) [TV inscenace] 
Nebožtík si nepřál květy n
minih56186minih56186Příliš mnoho manželů (1940) 
Too Many Husbands n
minih25714minih25714Pád Itálie (1981) 
Pad Italije n
minih52424minih52424Práce na farmě (2005) 
Camping à la ferme n
minih27832minih27832Srdce k pronajmutí (1997) [TV film] 
Borrowed Hearts n
minih28883minih28883Velká vlaková loupež (1903) 
Great Train Robbery n
minih25794minih25794Papež Jan Pavel II. (2005) [TV film] 
Pope John Paul II n
minih119607minih119607Kamikaze (2014) 
Kamikaze n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.8 %
3   - curil
8   - clara.bow
6   - hvezdyn
7   - Serpentina
7   - melakara
9   - vo.truhlas
8   - tvo
6   - flogger
7   - Pavelpi

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

24 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

59 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602789
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.557/0.53