Duben
ohodnotit

Neuvěřitelný Hulk

The Incredible Hulk

Další název:
Neuveriteľný Hulk (SK); Der unglaubliche Hulk
Rok:
2008
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
17.7.2008
„Nenechte ho vzteky zezelenat“

Komentáře k filmu Neuvěřitelný Hulk

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 42
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2008
Edward Norton je pro mne   zárukou úspěchu a kupodivu   ani tentokrát nezklamal. Děj   má spád, jasnou linii   příběhu a žádné   zbytečné odbočky. Také   herci byli vybráni schopně a   dobře s poprali se svými   postavami. Efekty jsou   kvalitní, to je ale takřka   samozřejmé. Také konec mě   uspokjil - sice se jeden   příběh uzavřel, ale zcela   jasně dal najevo, že se s   Hulkem ještě setkáme - a   já doufám, že to bude v   podání skvělého Edwarda,   protože až jeho Hulk má   šťávu...
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.1.2015
Neuvěřitelný Hulk
Po velmi úspěšném Iron   Manovi, jenž si získal   přízeň nejen u diváků,   ale i u kritiků (a jenž si   vedl velmi dobře i po   finanční stránce),   přichází méně   úspěšný, kritiky méně   přijímaný a nakonec i   méně výdělečný   Neuvěřitelný Hulk.
Bruce Banner (Edward   Norton) je vědec, který se   po ozáření gamma paprsky   mění v neovladatelné   monstrum Hulka. Prchá tak do   jižní Ameriky, aby se skryl   před vojáky, jenž ho   chtějí použít jako super   ničivou zbraň. Při svém   útěku opouští i svou   přítelkyni Betty Rossovou   (Liv Tyler) a doufá, že bude   mít v Brazílii dostatek   času najít nějaký   protilék. Netuší však, že   se proti němu chystá   speciálně vycvičený voják   Emil Blonsky (Tim Roth), jenž   se nezastaví před   ničím.
Hulk je   prostě komiksová klasika,   která slibuje divákovi akci   od začátku do konce. Ale   pouze slibuje, skutek utek.   Už adaptace z roku 2003,   jenž režíroval Ang Lee a   hlavního hrdinu si zahrál   Eric Bana, nám ukázala jak   se dá promarnit šance na   divácký úspěch.
Scénáristé by si měli   uvědomit, že toto zelené   monstrum nám nemůže   nabídnout nic víc, než jen   pořádnou akci. A na tu se   měl režisér Louis Leterrier   pořádně zaměřit. Místo   toho nám servíruje   unaveného vědce na útěku,   který se někde schová,   armáda ho najde, on se   schová znovu, jenže vojáci   jsou mu stále v patách. A   takhle to jde pořád a   pořád. Co je však ještě   horší, chvíle kdy se   neutíká zbývají pro vztah   mezi mileneckým párem a nám   tak nezbývá než přetrpět   nekonečné pohledy Liv Tyler   nebo čekat, kdy už se to   konečně Edward Norton   rozpláče. Humor, na který   si jeden lehce zvykl v Iron   Manovi, chybí úplně.   Podívanou pak ještě kazí   jedno filmové klišé za   druhým.
Edward Norton   jako fanoušek   Neuvěřitelného Hulku se   podílel i na scénáři. To   je možná ten kámen úrazu.   Protože ve chvílích, kdy se   konečně příběh přesune   na druhou kolej a začíná   nějaká z akcí, vše funguje   tak jak má.
Za mě   tedy 55 %. Zelená příšera   se objeví ještě v   Avangersech, tam však roli   zmutovaného vědce převezme   Mark Ruffalo, jemuž tu obludu   budete prostě věřit víc.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2020
Druhý pokus o filmové   zpracování komiksového   zeleného monstra Hulka, podle   současných měřítek, už   vyšel o něco lépe a to je   zapříčiněno asi hlavně   závěrečným dlouhým   soubojem, který se stal již   očekávanou filmově   komiksovou atrakcí. Edward   Norton vystřídal Erica Bana,   avšak nesnaží se roli   zahrát zase až tak nějak   moc odlišně, což se dá   považovat za určité   zklamání. V takovém   případě totiž k výměně   herce nemuselo docházet. Hned   na začátku je krátce   připomenuta událost, na   jehož základě Hulk vznikl.   A s tímto aspektem se pracuje   dál. Bruce Banner se snaží   najít lék a jak se mu daří   a nedaří právě vypráví   tento příběh. Snímek má   příznivější tempo a   patřičnou akčnost, ale   přeci jen stále jako by tomu   něco chybělo. Příběh se   sice nese v lepší   uchopitelnosti jednoduché   dějové prezentace, ale   zájem být lepší než   počin Anga Leeho je přeci   jen až moc okatý. Bohužel,   nejvíc s vadou na kráse   vyčnívá právě zmíněný   závěrečný dlouhý souboj,   který sice je patřičně   dramatický a akčně   ukázalý, ale svou přemírou   efektové vizuálnosti spíše   vytváří chaos a nezmar,   jaké nechtěně vzniklo už u   snímku 'Spider-Man 3' (2007).   Ale dejme tomu, za pokus to   stálo. Není od věci také   upozornit na potitulkovou   scénu, ve které se objeví   Tony Stark s tváří Roberta   Downeye Jr. Tato scéna má   hodně společné s   potitulkovou scénu ve snímku   'Iron Man' (2008), a vlastně   vyznívá jako její   pokračování. Tony Stark   zajde za Brusem Bannerem a   zmíní se o existenci   superhrdinského týmu pod   názvem Avengers. Kdo přišel   s tím samým za Tony Starkem   už víme. Snímek 'Avengers'   vzešel do kin čtyři roky   poté, tedy až v roce 2012.   Stejně jako u Iron Mana se i   tady jedná o povedený   komerční tah v rámci   marvelovského   superhrdinského vesmíru.   Komiksoví fanoušci se měli   v tuto chvíli rozhodně na co   těšit. Snímek   'Neuvěřitelný Hulk' tedy   udělal filmovému komiksu   další zářez a nám   divákům nezbývá zase jen   čekat, co bude dál.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.1.2012
Moc jsem nepochopil, proč   vyměnili herce ( nic proti   Edwardu Nortonovi ) a taky to,   že s jedničkou toho mnoho   společného nemá.
Co   se ovšem týče efektů a   triků, tak to opět nemá   chybu.Příběh mi už tak moc   neseděl, takže dávám za 6.
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Druhý díl nepřekvapil ale   ani nezklamal ,stejně dobrý   jako jednička.Skvělá   akce,skvělé vizuální   efekty.Akorát mi tam chyběl   Eric Bana místo Nortona víc   mi tam seděl.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.6.2010
Hulk 2 vás určitě nemůže   zklamati je to skvěle   udělané mnl jsem obavu jak   to dopadne,ale výměna herců   na tom nic nezměnila.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.8.2008
Leterrierova verze snímku mne   upoutala do křesla.Už v   úvodních titulcích   režisér neztrácí čas a   servíruje nám rozklepané   obrazy v laboratoři během   neúspěšného   experimentu.Bruce Banner žije   celkem poklidně v Brazílii,   snaží se ovládat svůj   vztek a nebýt jedné nehody   by tak mohl žít   napořád.Ovšem generál Ross   a speciální komando pod   velením Emila Blonskeho mu   vykoupnou dveře a začíná   napínává honička přes   střechy a budovy, a kde si   hlavní hrdina hlídá svůj   puls aby nedošlo k nějaké   "nehodě".Nepopírá   m, že se mi tenhle snímek   líbil více než od Anga   Lee.Edward Norton hraje   skvěle a uvěřil jsem mu,   že své problémy opravdu   prožívá.Tim Roth v roli   vojáka a později monstra   Abomominationa má šťávu a   finální bitka ve městě je   dost destruktivní.Zkrátka   režisér akci   ovládá.Ještě mne navíc   potěšilo když ke konci   filmu vkročila na scénu   další comicsová postava s   větou na jazyku,"Já   raději dávám přednost   železu" mi vyvolala na   tváři úsměv.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.1.2012
Viděl jsem verzi Ang Leeho a   i tohoto neuvěřitelného   hulka. Nicméně musím   napsat, že Ang Leeho verze v   hlavní roli s Ericem Banou se   mi vůbec nelíbyl, jak po   trikové stránce tak po   dějové a pojďme k tomuto   filmu.
Triky obsažené   v tomhle filmu jsem ještě   neviděl. Naprosto geniálně   vymodelovaný Hulk a další   bytosti. Děj je   propracovaný, napínavý a   zajímavý. Jsem rád, že se   vyměnili herci, protože   tohle je úplně jinej film,   než verze z roku 2003.   Skládám poklonu opravdu   hlavně těm efektům!
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Tak se nám ten rozzuřený   zelený obr vrátil ale ne   jako pokračování trháku   Anga Lee ale jako samostatný   nový film. Tentokrát   zapomeňte na veškeré   filozofování, kterým nás   minulý Hulk bombardoval ale   připravte se na jednodušší   akčnější podívanou. Film   se nezdržuje zdlouhavým   vysvětlováním a první   "změnu" hlavního   hrdiny uvidíme už úvodních   titulcích. Poté sledujeme   jak Bruce Banner alias Hulk   utíká a snaží se najít   protilátku na svou   "nemoc". Musím   uznat, že jsem čekal   větší akční jízdu než   jaké se mi dostalo. Když na   akci dojde je vskutku   výborná ale když to vezmu   kolem a kolem jsou tu dvě   větší akční scény z toho   jedna je v půlce a druhá na   konci filmu. Přišlo mi, že   mezi tím se nic zajímavého   neděje a sledujeme buď   hlavního hrdinu na útěku   nebo při sbližování se   svou bývalou láskou. Edward   Norton se hodně snaží ale   nevím jestli byl jeho výběr   dobrou volbou a co se týká   zbylého osazenstva příbehu   není zde nikdo kdo by nějak   výrazně vyčníval. Liv   Tyler hraje tak jak by měla a   rozhodně se nejedná o roli,   kterou by měla mít ve své   filmografii tučně   zvýrazněnou. Wlliam Hurt je   se svým generálem také   figurkou, která ničím   nepřekvapí a Tim Roth je   prostě voják, který žije   svou profesí proto nikoho   nepřekvapí, že se z něj   staně Hulkův úhlavní   nepřítel. Podtrženo   sečteno jedná se o další   "jednohubku", která   na pohled nevypadá špatně a   občas i zachutná ale až jí   sníte nebudete vědět jak   chutnala a znovu už si jí   nedáte.
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.3.2013
Určitě slabší   pokračování, ale pořád   docela slušný. Liv Tyler   bych ještě zkousnul, ale   Edward Norton se na roli Hulka   hodil asi tak, jako kdyby měl   Spidermana hrát Arnold   Schwarzenegger. To byla   opravdu špatná volba. Edward   Norton je určitě kvalitní   herec a velkej sympaťák, ale   tohle nebylo to pravý   ořechový. Pohublý s   postavou školáka a   maximálně 60ti kily. To i   Mark Ruffalo v Avengers se v   roli Hulka dal líp vstřebat.   Nějak nechápu proč ve své   roli nepokračoval Eric Bana,   který se na tuhle roli hodil   náramně. Tomu bych dal asi   největší mínus, jinak akce   v pohodě a režie   zvládnutá. Scénář možná   i lepší, jak v prvním   díle, ale výběr hlavního   protagonisty a zpestření v   podobě zmutovaného vojáka,   moje hodnocení ovlivnily na   60%
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2012
Příběh a zvraty mi   příliš neseděli. Ovšem   obsazení a efekty zase na   hodně vysoké úrovni.   Celkově se mi film líbil,   ale podruhé bych ho úplně   brzo vidět nemusel...ale   doporučuji
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $150miliónov║Tržby USA   $134,806,913║Tržby   Celosvetovo $263,427,551▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $3,890,068 //počet predaných   kusov 214,425║ Tržby za   predaj DVD v USA $67,282,384   //počet predaných kusov   3,533,342║ „Návrat Hulka,   druhý pokus?“ -tak by sa   dalo v krátkosti označiť   jednoducho počínanie   tvorcov. Je dosť prekvapivé,   že po piatych rokoch od   prvého pokusu previesť na   plátna kín prerostlého   zeleného Hulka (2003) od   režiséra Anga Lee, si   producenti nedali pokoj a   nepoučili sa. Nedá sa   povedať že by tento film   nebol dobrý, problém je že   je len dobrý a nijak moc   okúzľujúci, ako celok   nevychádza z radu   priemernosti a pri   comicsovkách ako Spider-man   či X-Men vypadá moc   neprepracovane či pokusne v   rámci vizuálu. Prvý Hulk   ostal už skoro zabudnutý v   dave ostatných výborných   comicsoviek a nový pokus o   zrodenie dopadol na   prekvapenie absolútne   totožne. Všetka tá   nesúrodosť je práve aj v   novom počine od Francúzskeho   režiséra Luisa Leterriera,   ten sa preslávil akčnými   peckami ako Kuriér či   Utrhnutý z reťaze a treba   uznať že mu to išlo ale čo   robí na projekte, kde by bolo   treba vystavať aj silnejšiu   psychológiu postáv, je pre   mňa záhadou. Kde bol prvý   Hulk slabý je tento ešte   viac, okrem miestami až   katastrofálnej počítačovej   animácie a priamočiareho   príbehu, bol dosť zlý aj   výber hercov. Neviem čo si   chceli tvorcovia dokázať   výberom Edwarda Nortona do   úlohy Hulka ale asi aj nič   nové u herca jeho formátu,   lebo práve on v poslednej   dobe beztak berie jednu   horšiu úlohu za druhou. A   zlým obsadeným úloh by sa   dalo pokračovať ďalej,   jedine Liv Tyler obstojí a   aspoň spríjemní svojou   krásou pohľad nášmu oku. A   popri tom film nezačal zle   prvých 20minút je celkom   fajn, nijak výnimočných ale   zatiaľ nič nekazili, prvý   vážny kopanec príde až   vtedy, keď Hulk vyskočí z   prítmia a ukáže nám svoju   digitálnu tvár, kde nie je   ani len štipka zlepšenia   oproti staršiemu   predchodcovi. Akcia je   ďalší bod, čo nemá šancu   ohromiť a len ponúka   prevarenú vodu, toho čo sme   mali možnosť vidieť už v   omnoho lepších   spracovaniach, záverečný   súboj dvoch zmutovaných   obrov tiež za moc nestojí a   tak pri celkovom zhodnotení   je len ťažko nájsť niečo,   nejakú aspoň len momentku,   čo by stála za to aby sa   dalo k filmu ešte raz z   chuťou vrátiť. /videl v   kine: 55%/ __Poznámka: pre   porovnanie Hulk(2003) stál   $137milionovUSD, v USA zarobil   $132,177,234, Celosvetovo   $245,360,480!? a dokonca mal   rovnakých producentov(Avi   Arad, Gale Ann Hurd) ako v   tomto novom počine z roku   2008, takže potom o čom tu   je reč, škoda že na projekt   nedali aj rovnakého   režiséra
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2008
8/10
Byl jsem poměrně mile   překvapen od filmu jsem moc   nečekal ale má švih tempo   výborné triky.Je to taková   popcornová zábava se vším   všudy a E.Norton film   rozhodně svojí   přítomností pozdvihl.
rankinfitch
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.11.2008
Teda, na rovinu řeknu, že s   původním filmovým pokusem   Anga Leeho tohle nemůžu ani   srovnávat, protože jakože   tamto byla sračka jako hrom,   tohle je zas pecka jako hrom.   Původní Hulk s Ericem Banou   byl solidní řekněme   prvních zhruba 30 minut   filmu, to bylo fajn, ale co   pak mistři speciálních   efektů zplodili za   neuvěřitelnej humus Eric   Bana/Nick Nolte, to byl fakt   humáč. Co filmaři zkurvili   na Hulkovi prvním, zcela   originálně a nápaditě   vylepšili na Hulkovi druhém.   Edwarda Nortona mám jako   herce fakz moc rád. 25.hodina   byl úžasnej film,   Iluzionista jakbysmet, mohl   bych ale vyjmenovávat další   a další... Neuvěřitelný   Hulk je rozhodně role, ve   které byl výbornej a která   mu pasovala. Liv Tyler taky   příjemná, Tim Roth jako   vždy frajer a William Hurt   jako generál, kterej je   odhodlanej ke všemu, jen aby   zničil zlo, ten byl taky   fajn. Prostě tenhle druhej   Hulk je z comicsových   adaptací poslední doby fakt   nezanedbatelnej a   nepřehlídnutelnej. A ta   třešnička v podobě   propojení s Iron Manem - no   konec, kterej mě dostal! :-)
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.12.2008
Skoda nevyuziteho potencialu
Pre mna osobne jedno zo   sklamani roku.Mizerny scenar s   minimom akcnych scen,ktore   boli bud neprehladne,alebo sa   opakovali,matne vykony   hercov/hlavne Liv Tyler bola   takmer neviditelna/ ,mnohe   situacie zostali   nevysvetlene.Ti divaci,ktori   nevedia o Hulkovi nic sa   museli vo filme stracat.Davam   7 len preto,ze som fanusik   komiksov.Doporucujem len pre   fanusikov komiksu.Kto chce   vidiet spicku zanru nech sa   radsej pozrie na Hellboya II.
Cash89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.9.2008
Je dobře že se neopakovala   stejná chyba jako před lety,   žádné dlouhé hledání   zrodu Hulka, to co Lee   vytvářel skoro půl filmu,   jsem tu viděli během   několika málo   minut…Hlubší psychologie   tentokrát ustoupila stranou a   do popředí se dostalo to   hlavní, co jsme všichni od   téhle zelené bestie   očekávali, a to akce…Té   je opravdu více než v   Leeově komornější verzi a   je opravdu povedená…Ale   musím uznat, že jsem čekal   větší akční jízdu než   jaké se mi dostalo… Když   na akci dojde je vskutku   výborná ale když to vezmu   kolem a kolem jsou tu dvě   větší akční scény z toho   jedna je v půlce a druhá na   konci filmu…Přišlo mi, že   mezi tím se nic zajímavého   neděje a sledujeme buď   hlavního hrdinu na útěku   nebo při sbližování se   svou bývalou   láskou…Nortona mám rád, a   vždy mě přesvědčí že ke   své roli přistupuje   profesionálně ale zde to   prostě nebylo ono, i když se   snažil podobné role prostě   nejsou pro něj…Docela je   vychválená hudba,   přiznávám se že teď si   prostě nedokážu vybavit ani   jednu notu, a už vůbec ne   celý soundtrack…Snad   nejpovedenější scéna z   celého filmu se zrodila na   konci, kdy do hospody vstoupil   Tony Stark, to mělo styl, a   R.D.J. neuvěřitelný   charisma, jsem zvědav co z   toho bude až to Iron man s   Hulkem dají do hromady…Ale   u Neuvěřitelného Hulka jsem   docela zklamán!!!
Tom_Hardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.7.2008
Je to rozhodně jiné, než   minulý Hulk. Přesto to na   něj vlastně slušně   navazuje a i když mám   Nortona rád, nezbavil jsem se   pocitu, že mi tam ten Eric   Bana chybí. To mi nicméně   nezabránilo v tom, abych si   užil vynikající akční   scény a především pak   lahůdkového Tima Rotha -   toho člověka je škoda pro   každou roli, která nemá v   popisu práce šílené   chování.
kali.4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.9.2008
Na jedné straně jako by se   chtěl Neuvěřitelný Hulk od   svého předchůdce lišit, na   druhé jako by se mu snažil   přiblížit. Rozhodně se   liší akčními scénami,   které jsou masivnější,   destruktivnější a opravdu   přehledné. Akce v jedničce   nebyla špatná, místy byla   dokonce velmi zajímavá, ale   byla upozaděna ve prospěch   vynikající vztahové a   psychologické roviny. Zde je   akce tím nejlepším, co nám   nový zelenáč nabízí, od   honičky brazilskými ulicemi   přes bitvu v univerzitním   parku až po měření sil   obou monster. V tomto ohledu   pokračování vítězí.   Fakt, že je Hulk stále   pekelně zuřivý a   nelítostný, stejně jako sem   tam hodný soucitu, je   příjemný. Ale spoustu času   bohužel zabírají i scény,   v nichž se vlastně „nic   neděje“. Role Bruceho   Bannera je jako stvořená pro   Erica Banu, role Betty Ross   zase pro Jennifer Connelly.   Bruce s tváří Erica Bany   byl skutečnou dramatickou   figurkou, ten Nortonův je   pouhým vyklepaným   „hubeňourem na útěku“,   plochým jak žehlicí prkno,   čímž degraduje svoji   postavu o stupeň níž. A ať   už je sebelepším hercem, na   tuto roli se nehodí. Podobné   je to s nevýraznou Liv Tyler   (ani zoufalým křikem nedodá   své postavě další   rozměr), která se sotva   může měřit s   charismatickou Jennifer   Connelly. Společné scény   Edwarda a Liv připomínají   marné pokusy o sblížení   dvou zcela zoufalých   uprchlíků, u nichž lze   sotva pochopit, že jsou   vzhledem k okolnostem ještě   vůbec naživu. Buďto měli   tvůrci obsadit minulou   dvojici, nebo přidat jednou   tolik akčních scén.   Nicméně zbylí herci byli do   důležitých rolí vybráni   skvěle, William Hurt i Tim   Roth dodávají svým   postavám slušnou porci   charismatu. Já osobně   dávám přednost prvnímu   Hulkovi.
terka69
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Na tenhle film jsem se moc   netěšila, ale po zkouknutí   sem byla nadšená. 100x   lepší než 1. hulk, který   nestál za moc, ale tenhle je   jiný má o hodně lepší   efekty.
Clockwork
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.7.2008
Abych pravdu rekl tak sem byl   docela zklamanej a to sem se   na to tesil jak malej Jarda. V   kazdym pripade si myslim ze   kdyby to sesmolil nekdo jinej   nez Leterrier tak by to bylo   lepsi.Leterrier sazel na vice   akce, ktere je srovnatelne i v   prvnim Hulkovi.Jedine co bych   mu pricetl k + je zaporak   kterej v prvnim dille   nebyl,ale to je tak   vsechno.Naprosto srovnatelne s   prvnim dilem co se hodnoceni   tyce.
ValaMalDoran
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.9.2008
Jelikož tu už bylo řečeno   hodně, tak budu stručná.   Film nebyl zklamáním ani   překvapením. Nejvíc mě   pobavil konec s narážkou na   Iron mana.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Poctivý akční blockbuster ,   který trochu ztroskotává na   slabším scénáři , ale   hodně divákovi vynahrazuje   nápaditou akcí , velmi   dobrými triky a excelentním   zvukem. Další povedený   Marvelácký comics , u   kterého jsem se nutno říci   velmi dobře pobavil ;-)
Llewelyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.4.2009
První díl Hulka se mi líbil   svou originalitou, ten druhý   se mi líbil víc svou   neoriginalitou. Pokračování   založené na předchozím   dílu, nic nevysvětlováno,   nic co by nemohlo být   pochopeno. Jasný příběh   plný zvratů. Ed byl   samozřejmě dobrej, hezká   Liv dala filmu také něco,   ale největší překvapení   byl pro mě Tim Roth, zahrál   dobře svoji roli a navíc byl   i docela sympatickej jako   obluda:-)a ten jejich boj na   konci stál za to...
Snape
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.7.2008
Docela povedeny, i kdyz jesem   po skvelem Ironmanovi cekal   trochu vic. Druha polovina je   hodne nudna, ale tolik bodu   davam kvuli Nortonovi a   Tylerove, ktera sice hraje   desne, ale je proste fakt   pekna... Jo a uplny konec je s   tim Ironmanem hodne vtipne   propojeny :)
ZuzikD
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Bylo to dobré stejně jako   jednička. Herci Norton, Roth   hráli dobře, jen Liv Tyler   mi připadalo....proč stále   jako by šeptala?!
Brikca
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Po shlédnutí Hulka sem se   bála tenhle film pustit, ale   nadchl mě. Edward Norton je v   této roli mnohem   přesvědčivější než Eric   Bana.
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2019
Film Neuvěřitelný Hulk u   diváků moc nezabodoval.   Vlastně ani nevím proč.   Edward Norton mi nevadí o nic   víc než Mark Ruffalo. Film   měl spád, možná trochu   zvláštní začátek. Já   bych ten film možná začala   tím samotným pokusem a   následným objevováním   Hulka. Tohle byl trochu skok.   Ale nejvíc se mi líbil ten   konec, Ironman mě přinutí   usmívat se a stačí mu 2   minuty....:-)
Petr406
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2012
Mně se film zatraceně líbil   ;). Po vizuální stránce je   Hulk i Abomination perfektně   propracován. Děj je hodně   akční, odlišný od filmu z   roku 2003. Líbí se mi i   herecké obsazení, i to, že   se na konci filmu objeví Iron   Man. A Avengers je opravdu   vynikající film, tyhle dva   filmy bych dokázal sledovat   několikrát deně :D
anetaaneta
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.8.2010
Neuvěřitelný Hulk je   opravdu skvělý film. A   vůbec Edwarda Nortona miluju   na všechny způsoby - jako   zelenou obludu, v historickým   kostýmu i jako psychopata.   Prostě super herec v super   filmu.
Nikotyna
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.10.2012
Neuvěřitelný Hulk mě ze   všech filmů, co souvisejí s   Avangers nejvíce zklamal,   podle mě nejhorší film z   celé té řady snímků. Děj   se dá velice rychle vytušit,   myslím, že stačí vidět   pouze jednou.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Unikátne herecké obsadenie   versus primitívna   charakterizácia postáv na   úrovni dvojrozmernej PC hry.   Veľkofilmová ambicióznosť   versus béčkovitá   klišoidnosť. Vážne sa   tváriaca gýčová obrazová   štylizácia a fetišisticky   priamočiara a samoúčelná   militaristická akcia. Proste   „completely new level of   weird“, aneb zábavné   guilty pleasure hodné Zlatej   maliny za najhorší film   roku. Leterrier je lepší   Emmerich.
sokeres777
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.5.2019
Podprůměrné
Druhý díl MCU ságy, který   má sotva něco společného s   jejím dějem (dokonce i Hulka   hraje někdo jiný).   Nejslabší a nejméně   poutavý díl celé série,   nedoporučuji shlédnout,   naprosto zbytečné.
BiTch_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.3.2009
Myslim že povedený film.Z   námetu se dalo vyždímat   víc to je pravda ale to se   dá vždy.Krom Edwarda Nortona   a Tima Rotha byli postavy   nevýrazné ale tohle všechno   vyvážili akční scény   které byli velmi   podařené.Zvlášt souboj   Hulka a Abominationa.Myslim   že kdo není náročný   fanoušek ,bude vcelku   spokojen.
mimac13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.7.2008
Budu stručnej, slusnej   pribeh, slusny dialogy a   skvely triky. Jo a abych   nezapomel, je to lepsi nez   jednicka.
papamidnight
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.12.2011
tohohle hulka nebudu nazivat   hulkem 2 protoze z hulkem od   engla lee ma malo spolecnyho a   to je dobre zatim co predchozi   hulk uspaval ja vazne   usnul.tenhle bavy od zacatku   do konce.hulk vypada dobre   realisticky efekty sou paradni   pribeh plyne rychle herci se   dobre doplnuji a tim roth je   skvelej tuhle roli si asi   opravdu uzival.konecny souboj   v new yorku je adrenalinovy   zazitek proste parada
Ancient
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Předchozí verze Hulka se mi   zdála nejen rozpačitá ale   také místy nudná, takže   jsem byl na Leterrierovu verzi   velmi zvědavý. A vizuální   bouře, kterou rozpoutal, mi   umožnila odejít z kina   spokojeně, téměř   nadšeně. Díky shrnutí   vzniku Hulka v úvodu nás   následně vrhl přímo do   děje, který považuji za   jednoduchý, ale také   přesně takový, jaký by   měl komiksový film mít.   Samotné herecké obsazení   nahrává filmu do karet. Liv   Tyler možná není   kdovíjaká herečka,   nicméně v ,,duetu" s   Edwardem Nortonem jim to podle   mě výborně klape. Samotný   Hulk vypadá samozřejmě k   světu, dovolím si absolutně   nesouhlasit s kritizováním   speciálních efektů....jeho   podoba je velmi věrná   komiksu, to samé platí o   výborném zpracování   Abominationa. V závěru   ještě mírně okopíruji   zmínku z Langleyho   komentáře, protože i mě   velmi potěšila Iron Manova   (leč krátká) přítomnost.
Lionhearth
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2011
rozhodně lepší než   jednička i ten Hulk vypadá   víc sympaticky, celkem dobrej   výběr herců a finální   souboj stojí za to
Dave_7
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2009
Tento Hulk nebyl vesměs   špatný. Měl více akce jak   první díl.
Akorát mi   v roli B. Bannera více seděl   Eric Bana i přesto, že   Edvard Norton je vynikající   herec.
Jersey
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Nesrovnatelně lepší, než   první díl. Tohle byl   prvotřídní nářez!   Výborné akční scény se   skvělým ozvučením a   naprosto fantastickými   vizuálními efekty. Ty   nepatří mezi   nejrealističtější, ale   krásně se na ně kouká.   Demolování aut i helikoptér   vypadá maximálně efektně.   Moc se mi líbí vysoká   účast US-army a jistě   potěší i fanoušky   divokých akčních štvanic.   Opravdu výtečný snímek!!!   The Avengers budou asi fakt   hustá řežba.
J3ared
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2009
Rozhodne lepsi dil jak stary   Hulk, ovsem k dokonalosti mi   chybelo neco, ackoliv nevim   co. Nejvice me prekvapil   konec, to bude neco.. Uz aby   to bylo.
bruccee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2009
od filmu som cakal   viac.Skvcele zacina ale dalej   nic moc.No pacila sa mi dvojka   Norton-tylerova.Ale celkovo   sklamany ako z jednotky
ENTERING
Hodnocení:
Přidáno: 2.7.2008
Neuvěřitelný
Tenhle film jsem už viděl a   musím říct že je   neuvěřitelný moc se mi   líbil !!!!!!!!! Doporučuju   ho zkouknout

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih131413minih131413Šibenice (2015) 
The Gallows n
minih52742minih52742Foxy Brownová (1974) 
Foxy Brown n
minih154444minih154444Falešný příběh (2017) 
It Happened One Valentine's n
minih115368minih115368EXODUS: Bohové a králové (2014) [2k digital] 
Exodus: Gods and Kings n
minih71293minih71293Mstitel Cape (2011) [TV seriál] 
The Cape n
minih100501minih100501Bílá pomsta (2011) 
Hong men yan n
minih23085minih23085Výslech (1982) 
Przesluchanie n
minih117373minih117373Boj sněžného pluhu s mafií (2014) 
Kraftidioten n
minih30981minih30981Kameňák (2003) 
Kameňák n
minih54617minih54617Ctihodný občan (2009) 
Law Abiding Citizen n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(spin-off)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190542
Osobností: 697825
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178269

Poslední komentáře

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Dračí princ (2015)

70%? To jako vážně? :-D

Dračí princ
Po dlouhé době bude mé   hodnocení úplně jinde, než   u zbytku uživatelů. Cca 70%,   tedy nadprůměr, je opravdu   velký přestřel. Ruská   verze více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10