reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nesmrtelný život a smrt Mikiho Volka - Rokenrolového krále [TV film]

Rok:
1997
Délka:
120 minut
„Hudební dokument Igora Chauna. Strhující osudy legendy českého rokenrolu.“

Celkové hodnocení filmu Nesmrtelný život a smrt Mikiho Volka - Rokenrolového krále

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 93.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.6.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2010
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.5.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.12.2010
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.1.2014
soukupp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.9.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43127minih43127Prehistorický park (2006) [TV seriál] 
Prehistoric Park n
minih24538minih24538Půlnoční kolona (1972) 
Půlnoční kolona n
minih66437minih66437Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (2006) [TV film] 
Jeanne Poisson, Marquise de Pompadour n
minih5753minih5753Ďábelská svůdkyně (1994) 
The Last Seduction n
minih94639minih94639Let (2012) 
Flight n
minih19162minih19162Smrt v přímém přenosu (1980) 
La Mort en direct n
minih39306minih39306Etiketa (2004) [TV seriál] 
Etiketa n
minih45384minih45384Samurajové útočí (1950) 
Halls of Montezuma n
minih8479minih8479Honičky králíčka Bugse (1981) 
Looney Looney Looney Bugs Bunny Movie n
minih39742minih39742Saw: Hra o přežití (2004) 
Saw n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

93.3 %
10 - curil
8   - Bara.40
9   - Rene1
10 - satyr
9   - flogger
10 - soukupp
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141728
Osobností: 607017
Fotografií: 527233
Plakátů: 254135
Obsahů a biografií: 130416

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.472/0.449