reklama
 
ohodnotit

Neslyším zlo

Hear No Evil

Další název:
Nebezpečné znamení; Danger Sign
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
3.9.1993

Celkové hodnocení filmu Neslyším zlo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2009
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2009
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2011
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.10.2012
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2009
goranchorvat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2010
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.7.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2007
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2008
saimon.1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih72259minih72259The Graves (2009) 
The Graves n
minih30776minih30776Dračí srdce 2 (2000) [Video] 
Dragonheart: A New Beginning n
minih148524minih148524Jako horký brambor (2012) 
The Hot Potato n
minih9387minih9387Jarčin profesor (1937) 
n
minih3664minih3664Air Force-BAT 21 (1988) 
BAT 21 n
minih133146minih133146Střepy lásky (2015) 
Nessuno si salva da solo n
minih40559minih40559Přineste mi hlavu Alfreda Garcii (1974) 
Bring Me the Head of Alfredo Garcia n
minih145209minih145209Smrtící bouře (2015) [TV film] 
Stormageddon n
minih61370minih61370Videokracie (2009) 
Videocracy n
minih110359minih110359Den nezávislosti: Nový útok (2016) 
Independence Day: Resurgence n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
6   - curil
8   - Angelika28
7   - vojtam
6   - Omnibus
6   - Charlie35
7   - R.RICKIE
6   - goranchorv
6   - MaKy92z
7   - rockwoman
6   - rosta12
7   - Rendys
6   - jakuza29
5   - saimon.1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144370
Osobností: 615250
Fotografií: 539404
Plakátů: 258150
Obsahů a biografií: 132188

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.457/0.415