reklama
 
ohodnotit

Nepřítel

L'adversaire

Další název:
Protivník
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
129 minut

Celkové hodnocení filmu Nepřítel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2012
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2008
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2012
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2011
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.5.2013
Dworkin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2017
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27591minih27591Alenka v říši divů (1999) [TV film] 
Alice in Wonderland n
minih47812minih47812Archanděl (2005) [TV film] 
Archangel n
minih32476minih32476Deník sexuálních obětí (2001) [Video] 
Diary Of a Sex Addict n
minih36779minih36779Team America: Světovej policajt (2004) 
Team America: World Police n
minih37203minih37203Talár a ptačí zob (2003) [TV inscenace] 
n
minih67751minih67751Obrněné operace 4 – Mobilní palebná síla: Operace středních tanků (2010) [DVD] 
Armoured Missions – The Medium Tank Mission: Mobile Firepower n
minih17371minih17371Příběh z Bronxu (1993) 
A Bronx Tale n
minih69388minih69388Příběh Bennyho Goodmana (1956) 
The Benny Goodman Story n
minih74152minih74152Tady to musí být (2011) 
This Must Be the Place n
minih41191minih41191Šéfe, to je věc! (1982) [TV film] 
Šéfe, to je věc! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.1 % (11)
8   - cicis
6   - mat.ilda
8   - Faye
7   - R.RICKIE
6   - Andrejevna
8   - olgab
8   - peter22
6   - rosta12
7   - JoeLimo
7   - Dworkin
5   - eso
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150698
Osobností: 634060
Fotografií: 574688
Plakátů: 273054
Obsahů a biografií: 138421

Poslední komentáře

Vrať se mi (2000)

Vrať se mi
Krásný, jednoduchý a velice   půvabný romantický snímek,   kde není nouze ani o city a   slzy. Takřka dvouhodinová   stopáž sice budí rozpaky, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Volání (2014)

Volání
Detektivní příběh o   sériových vraždách   opírající se o určitý   druh manipulace spojené s   biblí. Scénář by se hodil   i na obyčejný více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Šílená matka (2015)

A Nihilo Nihil

Šílená matka
Tento film nie je akože zlý,   je prázdny. Je priam až   neuveriteľné, ako sa dá   natočiť tak nezmyselný a   hlavne prázdny film. Fakt   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 2 / 10

Red Dog (2011)

Red Dog
TAKTO sa majú rozprávať   príbehy kámo!
..........................   ..............................   ......

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Kupé (1994) [TV pořad]

Pohoda a legrace

Kupé
Přestože cestování vlakem   ČD leckdy nebývá legrace,   zpodění výluky atd. Tenhle   vlak byl plný pohody a   smíchu, prostě realax   podívaná a poslýchaná. :-)

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.168/0.134