ohodnotit

Neobyčejná třída

Žánr:
Rok:
1964
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
30.4.1965
„Veselé i vážné příhody ze středoškolského prostředí podle literární prvotiny Danielle Duškové“

Celkové hodnocení filmu Neobyčejná třída

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.12.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2011
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.9.2008
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.2.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.2.2013
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.9.2008
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.5.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.10.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.8.2009
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
collectallaustralia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.4.2015
bkppn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.9.2007
monca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53178minih53178Panenka (1980/1) [TV inscenace] 
Panenka n
minih12763minih12763Modrý led (1993) 
Blue Ice n
minih9325minih9325Jako nepoddajný plevel (1987) 
Ironweed n
minih26580minih26580Sametová extáze (1998) 
Velvet Goldmine n
minih10450minih10450Komisař Navarro - Aféra s rukojmí Dianou L. (1990) 
n
minih24630minih24630Přicházejí z tmy (1953) 
Přicházejí z tmy n
minih30901minih30901Velké ticho (1968) 
Il grande silenzio n
minih20535minih20535Také velké bankovky mohou být falešné (1965) 
Monnaie de singe n
minih26342minih26342Úctyhodní lidé (1975) 
Gente di Rospetto n
minih9000minih9000Chorus Line (1985) 
A Chorus Line n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 % (20)
7   - argenson
7   - Erkul
7   - jarda53
7   - veverka-zr
2   - Hortensie
5   - hvezdyn
6   - Frolíček
7   - Edward52
7   - Serpentina
6   - Charlie35
6   - melakara
6   - Faye
4   - oulisna
9   - miroslav22
7   - rosta12
7   - vo.truhlas
8   - tvo
10 - collectall
8   - bkppn
9   - monca

TV Program

ČT1 - GEN (1993) [TV cyklus]

20:05 - 20:25

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Heroin (1970)

20:00 - 21:25

12 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154111
Osobností: 639075
Fotografií: 586164
Plakátů: 278207
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.16/0.125