reklama
 
ohodnotit

Neobvyklé dobrodružství

An Awfully Big Adventure

Rok:
1995
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
10.8.1995
„Každý člověk má nějaký sen...“

Celkové hodnocení filmu Neobvyklé dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2012
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.11.2007
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.3.2008
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.2.2010
Mirdule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51415minih51415Velkofilm (2007) [TV film] 
Velkofilm n
minih11261minih11261Legenda o lásce (1956) 
n
minih114696minih114696Láska navzdory osudu (1995) [TV film] 
Dazzle n
minih56483minih56483Všechno nebo nic (2007) 
If I Didn't Care n
minih68651minih68651Blue Valentine (2010) 
Blue Valentine n
minih20140minih20140Šéf je mrtvý (1973) 
The Don Is Dead n
minih43875minih43875Královská hra (2004) 
Kongekabale n
minih41728minih41728M.A.S.H. (1972) [TV seriál] 
M*A*S*H n
minih2385minih238542. ulice (1933) 
42nd Street n
minih147049minih147049Hvězdná párty (2016) [TV pořad] 
Hvězdná párty n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
7   - curil
6   - M.A.G.
7   - Kycky
1   - michaela11
4   - Tominko
10 - volam
5   - Mirdule
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142345
Osobností: 609432
Fotografií: 531385
Plakátů: 255474
Obsahů a biografií: 130944

Poslední komentáře

Rapl (2016) [TV seriál]

Rapl
Tento seriál patří k těm   lepším počinům televize,   všechen děj je takový   přirozený a když jsem si   přečetl, že režisér   herce, kteří více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Vetřelec: Vzkříšení (1997)

Vetřelec: Vzkříšení
Začátek vypadal docela   slibně, ale pak se to nějak   zvrtlo a byla z toho parodie.   Komicky animovaní vetřelci a   jako zlatý hřeb ten klon   Ripleyové a vetřelce. Spíš   sranda, než horror.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

San Andreas: 3D (2015)

San Andreas: 3D
Jediné, co se mi na tomto   filmu líbilo, byly efekty.   Jenže takové efekty jsou   dnes vidět v každém druhém   katastrofickém filmu. Co mi   více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 3 / 10

Philadelphia (1993)

Philadelphia
Vynikající film. Herecký   výkony úžasný, Hanks je   prostě klasa. Jediné co mi   chybělo bylo nějaké   dramatičtější rozuzlení.   Prostě se soudilo, soudilo   až se vysoudilo, bez   nějakého zvratu.

Autor: Duri86 | Hodnocení: 9 / 10

Pokrevní bratři (1999/1)

Pokrevní bratři
Kdyby to bylo krvavější,   nevěřil bych že to netočil   Tarantino. Je to sice ujetý,   ale furt to dává smysl.   Postava Willema Defoe byla   více >

Autor: Duri86 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.7/0.642