reklama
 
ohodnotit

Neobvyklé dobrodružství

An Awfully Big Adventure

Rok:
1995
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
10.8.1995
„Každý člověk má nějaký sen...“

Celkové hodnocení filmu Neobvyklé dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2012
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.11.2007
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.3.2008
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.2.2010
Mirdule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36893minih36893Muž bez kůže (1998) 
The Naked Man n
minih119801minih119801V kruhu koruny (2012) [TV minisérie] 
The Hollow Crown n
minih60469minih60469Já, mé druhé já a zase já (2007) [TV film] 
More of Me n
minih112330minih112330Milovat smrt (2013) 
Love Eternal n
minih84384minih84384Král Škorpion - Bitva osudu (2011) [Video] 
The Scorpion King 3 – The Battle for Redemption n
minih80117minih80117Oddělen (2011) 
Detachment n
minih60506minih60506Neodvolatelná mise (2000) [TV film] 
Fail Safe n
minih58981minih58981Petr Veliký (1937) 
Pjotr pervyj n
minih84143minih84143Mortal Instruments: Město z kostí (2013) [2k digital] 
The Mortal Instruments: City of Bones n
minih105050minih105050Touha létat (1991) 
Volere volere n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
7   - curil
6   - M.A.G.
7   - Kycky
1   - michaela11
4   - Tominko
10 - volam
5   - Mirdule

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2012) [TV cyklus...

05:10 - 06:00

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon (2004) [TV cyklus]

05:05 - 05:30

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:50

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Příště budeme chytřejší, staro...

03:45 - 06:20

101 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147141
Osobností: 623875
Fotografií: 556659
Plakátů: 264366
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

Pověste je vysoko (1968)

Pěkná práce

Pověste je vysoko
Tak co dodat? Perfektní a   poněkud zvláštní western.   Clint velmi dobrý, ostatní   osazenstvo rozhodně   nezaostává. Begley, Hingle,   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin (2015)

Assassin
Tak úplně nevím. Obrazově   vynikající a velmi velmi   osvežující. Boření   hranic/klišé perfektní.   Trochu drhly titulky, tak si   nejsem více >

Autor: naineko | Hodnocení: 8 / 10

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home
Bohužel, ale nezaujalo. 3   lidé, jeden dům a jedna   kočka, jeden je ujetý   Bastard a dva jsou manželé   na které útočí a s touhou   zavraždit, ale je to prostě   nuda.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.583/0.54