reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nemám strach

Io non ho paura

Další název:
I'm Not Scared/No tengo miedo/Jáma
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
110 minut
„Tajemství, zrada, vražda“

Celkové hodnocení filmu Nemám strach

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.8% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.9.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.3.2016
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.7.2007
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2012
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2005
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.6.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.7.2014
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2008
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2012
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.7.2014
sylwikk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2009
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2009
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.7.2015
Lukeronka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.1.2010
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2009
caspe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2008
monikom
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2014
Nadika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.8.2008
jirca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43512minih43512Air Bud - Fotbalista (2000) [Video] 
Air Bud: World Pup n
minih32016minih32016Joe Cocker - Across from Midnight Tour (1997) [DVD] 
Joe Cocker - Across from Midnight Tour n
minih17240minih17240Předměstí (1996) 
subUrbia n
minih126227minih126227Policajt ze sámošky 2 (2015) [DCP] 
Paul Blart: Mall Cop 2 n
minih44679minih44679Servírka (2007) 
Waitress n
minih50970minih50970Poslední dostih (1979) 
Poslednja trka n
minih46489minih46489Žít v nebezpečí (1997) 
Living in Peril n
minih46421minih46421Hraniční čára (1999) [TV film] 
Border Line n
minih46494minih46494Špioni, hlavouni a drzouni (1988) [TV film] 
Spies, Lies & Naked Thighs n
minih53551minih53551Šťastný Jim (1969) [TV inscenace] 
Šťastný Jim n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.8 %
8   - curil
5   - Edward52
10 - martin.stu
9   - Mlapiska
8   - payo1555
6   - Snura
6   - Faye
8   - Kycky
10 - Faustka
8   - Obivan
4   - oulisna
6   - kahi
10 - sylwikk
4   - Antonin_Ve
1   - Abika
9   - Lukeronka
8   - Andy789
8   - caspe
8   - volam
10 - monikom

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602794
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Sebevražedný oddíl (2016)

nej

Sebevražedný oddíl
nejlepší super mega husty   film je to muj   nejoblíbenější film zkuste   hlavně 12-15 let ale je i pro   starší film jsem si moc   užil a více >

Autor: mark1423 | Hodnocení: 10 / 10

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.537/0.501