NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Někdo to rád horror [TV divadelní představení]

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
65 minut
„Záznam představení B. Hybnera a skupiny němé grotesky GAG.“

Celkové hodnocení filmu Někdo to rád horror

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2014
klasifikátor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.9.2020
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2007
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2011
hlavsa5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.8.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2011
filmog
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28323minih283236. den (2000) 
The 6th Day n
minih5130minih5130Císař a tambor (1998) 
Císař a tambor n
minih127037minih127037Schmitke (2014) 
Schmitke n
minih34141minih34141Manželka pro kněze (1971) 
La moglie del prete n
minih37102minih37102Tajemství nesmrtelných (2002) 
Tuck Everlasting n
minih5073minih5073Cesta spásy (1965) 
The Hallelujah Trail n
minih37618minih37618Houpačka (1984) 
Houpačka n
minih47266minih47266Akta X: Chci uvěřit (2008) 
The X-Files: I Want to Believe n
minih157997minih157997Paterno (2018) [TV film] 
Paterno n
minih24491minih24491Zaostřit, prosím! (1956) 
Zaostřit, prosím! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (10)
10 - curil
8   - jarda53
6   - Pitryx
9   - klasifikát
8   - hvezdyn
8   - M.A.G.
8   - jmenuji.se
9   - hlavsa5
6   - miroslav22
8   - filmog
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 176943
Osobností: 676512
Fotografií: 706667
Plakátů: 336393
Obsahů a biografií: 161711

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

Kingsman: Zlatý kruh
Důstojný pokračovaní i   když u mě tolik neujalo, ale   i tak mi to přišlo jako   bezva zabava. Juliana Moore je   tu tu ultradobrá.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Hora mezi námi (2017)

Hora mezi námi
Nojo psát tu, že nic není   černobílé, když hlavní   hrdinové je běloška a   černoch je nekorektní. No   kdo kdy říkal, že jsem   korektní. Teď vážně, je   to docela hezký survival.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Úniková hra: Turnaj šampiónů (20...

PROCESOR!

Úniková hra: Turnaj šampiónů
Protože to je pokračování,   tak jsem čekal, že to bude o   něco vymazlenější.   Místnosti a pasti, bohužel   se tak nestalo. Spíše se   řešily více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Údolí včel (1967)

Údolí včel
Krásný historický film   velmistra Františka   Vláčila. Kdo hledá akci a   povrchní vzruchy asi by měl   tyhle filmy vynechat. Pan   Vláčil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Asylum (1972)

Asylum
Čtyři hororové příběhy z   prostředí ústavu pro   duševně choré vzájemně   propojené postavou mladého   doktora. Vícekrát použitý   formát více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení