NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Někdo to rád horror [TV divadelní představení]

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
65 minut
„Záznam představení B. Hybnera a skupiny němé grotesky GAG.“

Celkové hodnocení filmu Někdo to rád horror

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2014
klasifikátor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.9.2020
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2007
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2011
hlavsa5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.8.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2011
filmog
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17053minih17053Strašidelné líbánky (1986) 
Haunted Honeymoon n
minih59952minih59952Za zády peklo (1987) 
Debajo del mundo n
minih3966minih3966Biblické příběhy: Abrahám (1994) [TV film] 
Abraham n
minih5353minih5353Cukrová bouda (1980) 
Cukrová bouda n
minih45193minih45193Deset minut do půlnoci (1983) 
10 to Midnight n
minih53277minih53277Hledá se Erik (2009) 
Looking for Eric n
minih79913minih79913Najväčšie kriminálne prípady Slovenska (2006) [TV seriál] 
n
minih39525minih39525Lustr (1979) [TV inscenace] 
Lustr n
minih2647minih2647Ach, milý Harry! (1981) 
Ach du lieber Harry n
minih156725minih156725Síla naděje (2014) 
1000 to 1: The Cory Weissman Story n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (10)
10 - curil
8   - jarda53
6   - Pitryx
9   - klasifikát
8   - hvezdyn
8   - M.A.G.
8   - jmenuji.se
9   - hlavsa5
6   - miroslav22
8   - filmog
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177661
Osobností: 678041
Fotografií: 710769
Plakátů: 338004
Obsahů a biografií: 162290

Poslední komentáře

Vlákna (1984) [TV film]

Vlákna
Šokující, naprosto reálný   a ve svém jádru hodně   varující snímek, tentokrát   od britských tvůrců   televize BBC. Tentokrát   proto, že více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Noční lovec (2018)

PROCESOR!

Noční lovec
Tvářilo se to, jako solidní   kriminálka a musím přiznat,   že ten závěrečný zvrat   jsem nečekal, ale na   vysvětlení mnoha věcí mi   to nestačilo. Každopádně   jsem se nenudil a nadprůměr   určitě.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Duna (2021)

Nějakej oskar by to dostat mohlo

Duna
Je to opravdu dobrý film,   který je tedy úvodem do   příběhu a i když je dobré   ho vidět v kině, pro kino   byl natočen, tak   naneštěstí více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení