reklama
 
ohodnotit

Někde je možná hezky

Slepé koleje

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
1.12.1991
„O přátelství s Beatles a Johnem Lennonem.“

Celkové hodnocení filmu Někde je možná hezky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.11.2016
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.8.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.11.2016
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.9.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2010
jaja77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2007
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih118606minih118606Air Force One: Poslední let (2012) [Video] 
Air Collision n
minih32748minih32748Sbal prachy a vypadni 2 (2000) [TV minisérie] 
Lock, Stock... n
minih56086minih56086Apollo 11 (1996) [TV film] 
Apollo 11 n
minih38541minih38541Narušitel (2002/1) [TV film] 
Interceptor Force 2 n
minih31907minih31907Star Trek II: Khanův hněv (1982) 
Star Trek II: The Wrath of Khan n
minih24286minih24286Želví nindžové (1990) 
Teenage Mutant Ninja Turtles n
minih139516minih139516Sopka: Místo přistání (2014) 
Airplane vs Volcano n
minih41216minih41216Sněhový dort (2006) 
Snow Cake n
minih70774minih70774Finanční krize (2010) 
Inside Job n
minih4099minih4099Bílý princ (1965) 
De-aş fi Harap Alb n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 % (7)
1   - Pitryx
4   - nick4
5   - Kycky
6   - jager
6   - rosta12
8   - jaja77
6   - HANSIE242

TV Program

ČT1 - Sváteční slovo místopředsedy R...

02:20 - 02:25

4 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Posedlá generace

02:20 - 02:45

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

01:45 - 02:25

39 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

01:40 - 02:40

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150680
Osobností: 633984
Fotografií: 574558
Plakátů: 272998
Obsahů a biografií: 138376

Poslední komentáře

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Hrůzná minulost (2012)

PROCESOR!

Hrůzná minulost
Tak to byl horůrek přesně   podle mého gusta. Sem fanda   duchařin a tady si je   užijeme do sytosti. A když k   tomu přidáme jednu velkou   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Wonder (2017)

Wonder
║Rozpočet   $20miliónov║Tržby USA   $132,422,809║Tržby   Celosvetovo $298,714,696▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v více >

Autor: T2 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.213/0.176