reklama
 
ohodnotit

Někde je možná hezky

Slepé koleje

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
1.12.1991
„O přátelství s Beatles a Johnem Lennonem.“

Celkové hodnocení filmu Někde je možná hezky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.11.2016
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.8.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.11.2016
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.9.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2010
jaja77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2007
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58728minih58728Christiina pomsta (2007) [TV film] 
Christie's Revenge n
minih123831minih123831Inteligence (2014) [TV seriál] 
Intelligence n
minih142399minih142399Zlo nikdy nespí (2016) 
Before I Wake n
minih69944minih69944Tisíc a jedna noc (2006) [TV seriál] 
1001 gece n
minih87875minih87875Helena (2012) [TV seriál] 
Helena n
minih4987minih4987Cela (1996) 
The Chamber n
minih28214minih28214Loganova válka - Čest zavazuje (1998) [TV film] 
Logan's War: Bound by Honor n
minih62109minih62109The Beast from 20,000 Fathoms (1953) 
The Beast from 20,000 Fathoms n
minih34836minih34836Alegría (1998) 
Alegría n
minih12679minih12679Mlhy na Blatech (1943) 
Mlhy na Blatech n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 % (7)
1   - Pitryx
4   - nick4
5   - Kycky
6   - jager
6   - rosta12
8   - jaja77
6   - HANSIE242

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - 1944: Osvobození Paříže

17:20 - 18:15

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:55

22 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152442
Osobností: 636633
Fotografií: 579108
Plakátů: 275785
Obsahů a biografií: 139903

Poslední komentáře

Krvežíznivé opice (2007) [Video]

Krvežíznivé opice
Nebetyčná a hrozná hovadina   a kravina, kterou nezachraní   ani učinkovaní Fahrid Murray   Abraham a dalších hvězd a   hvězdiček made in hollywood.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Vždyť zalhat dítěti je tak snadn...

povídka "Svatba"

Vždyť zalhat dítěti je tak snadné
Další z nezábavných   povídek z bakalářského   cyklu. Hartl se stylizuje do   role zapšklého   postpuberťáka, který   zřejmě zaostal někde ve více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Tomb Raider (2018)

Tomb Raider
Křehká charakterní herečka   Alicia, která mi na roli   připadala nevhodná (chtěl   jsem v ní vidět spíše   některou z rychlých a   zběsilých více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 6 / 10

Lara Croft Tomb Raider: Kolébka ...

Lara Croft Tomb Raider: Kolébka života
De Bont mal v rukách trochu   pestrejší scenár s   exotickejšími lokáciami a   efektnejším vyvrcholením,   ale réžiu odflákol rovnako   ako více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 4 / 10

Tropická bouře (2008)

Tropická bouře
Komediálny potenciál Jacka   Blacka absolútne nevyužitý,   jeho postavu mohol hrať   kdejaký neznámy dement a   film by tým neutrpel. Ben   více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.198/0.156