reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Největší námořní bitvy 2. světové války

Great Sea Battles of World War II

Další název:
Velké námořní bitvy 2. světové války
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
60 minut

Celkové hodnocení filmu Největší námořní bitvy 2. světové války

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.4% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Mackaku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.1.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.10.2009
lion71
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.5.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.10.2012
reby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2013
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2010
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2012
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.7.2011
kockyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.3.2013
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.8.2012
thomas300
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.12.2012
MarketaStara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.12.2012
smudilinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14007minih14007Není úniku (1993) 
Nowhere To Run n
minih67631minih67631Titanic II (2010) [Video] 
Titanic II n
minih31952minih31952Srdce v Atlantidě (2001) 
Heart's in Atlantis n
minih39630minih39630Dítě z Marsu (2007) 
The Martial Child n
minih32253minih32253Callas Maria - La Divina (1987) [TV film] 
Maria Callas: La Divina - A Portrait n
minih37185minih37185Ztraceno v překladu (2003) 
Lost in Translation n
minih13463minih13463Náhlá smrt (1995) 
Sudden Death n
minih24207minih24207Zvoník od Matky boží (1982) [TV film] 
The Hunchback of Notre Dame n
minih59913minih59913Bittersweet (2008) 
Bittersweet n
minih46498minih46498Baron a ostrý Bill (1984) [TV film] 
The Baron and the Kid n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.4 %
10 - Mackaku
10 - satyr
10 - lion71
8   - Kycky
8   - reby
6   - MaKy92z
9   - Blanche21
10 - Roman333
10 - kockyn
9   - Pauleto
1   - thomas300
10 - MarketaSta
10 - smudilinka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253746
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.327/0.3