ohodnotit

Nejtajnější agent [TV film]

Get Smart, Again!

Další název:
Agent znovu v akci
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Nejtajnější agent

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.2.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.5.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
jamaky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2014
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
ctvrta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45665minih45665Vlastní pravidla (2007) 
Georgia Rule n
minih16915minih16915Predátor (1987) 
Predator n
minih9067minih9067Ikarie XB 1 (1963) 
Ikarie XB 1 n
minih6485minih6485Dnes naposled (1958) 
Dnes naposled n
minih85718minih85718Země 2 (1994) [TV seriál] 
Earth 2 n
minih10088minih10088Kdo je Harry Crumb? (1989) 
Who´s Harry Crumb n
minih10961minih10961Křtiny (1981) 
Křtiny n
minih105266minih105266Horoskopičiny (1995) [TV pořad] 
Horoskopičiny n
minih19426minih19426Sousedé (1981) 
Neighbors n
minih24207minih24207Zvoník od Matky boží (1982) [TV film] 
The Hunchback of Notre Dame n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 % (9)
4   - catamount
10 - Gremmie
4   - T800
7   - jamaky
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - tvo
5   - pepa123
8   - ctvrta

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

82 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Pompeje: Tajemství zkamenělých...

13:45 - 14:35

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:55 - 14:10

57 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

13:35 - 14:35

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154567
Osobností: 640017
Fotografií: 588861
Plakátů: 279932
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Pocta pro Juggery (1989)

Pocta pro Juggery
Film má celkem vysoké   hodnocení a já přemýšlím   proč. Je to   postapokalyptický béčko o   podivném sportu v aréně. Je   to drsný, je to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Plivu na váš hrob (2010)

Plivu na váš hrob
Hned ze začátku bych chtěl   pochválit skvělou kameru a   stejně tak skvěle barvy,   které filmu dodávají   šťávu a nejen to. Docela se   více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Pomsta (2017)

Pomsta
Tenhle výborný film, který   doprovází stejně tak   výborná kamera je o   holčině která se chce   prostě pomstít za   znásilnění, jak to už více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Kohout plaší smrt (1961)

2019

Kohout plaší smrt
Film viděn začátkem r.2019   a z tohoto zorného úhlu   musím říct, že se mi   zpracování líbilo.   Samosebou nahrává   komunistům, ale i tak... více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou (...

Texaský masakr motorovou pilou
Snad se nenajde člověk, nebo   minimálně fanoušek hororů,   který neslyšel o tomto   snímku. Film, který   odstartoval subžánr Slasher   horor, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.145/0.108