reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Nejsme žádní andělé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.11.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.2.2014
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2008
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.8.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2012
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Seducinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8973minih8973Chlapec ze zátoky (1984) 
The Bay Boy n
minih59626minih59626Zozo (2005) 
Zozo n
minih114090minih114090Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks (1976) 
Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks n
minih69570minih69570Když je v Praze abnormální hic (1976) [TV pořad] 
Když je v Praze abnormální hic n
minih46037minih46037Zabiják bez tváře (2006) 
Reptilicant n
minih39875minih39875Ctihodný Stanislav (1963) 
L´honorable Stanislas, agent secret n
minih19635minih19635Statek (1961) 
La Viaccia n
minih40562minih40562Killer (1989) 
The Killer / Die xue shuang xiong n
minih60435minih60435Zvrácená láska (2006) [TV film] 
Maid of Honor n
minih6484minih6484Dnes já, zítra ty (1968) 
Oggi a me... domani a te! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 %
4   - SvoKar
8   - curil
2   - Pitryx
6   - M.A.G.
5   - LenC2
8   - FrankieOnd
6   - catamount
4   - Faye
7   - R.RICKIE
8   - oulisna
6   - rosta12
7   - marresi
6   - blackpoint
6   - Bimbaša
9   - Seducinka

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - akutní leuké...

19:20 - 19:40

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615095
Fotografií: 539216
Plakátů: 258043
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.619/0.581