Nejlepší šance (2014)

Nejlepší šance (Beste Chance)
55 %
 
 

Beste Chance

    Žánr: komedie
    Země: Spolková republika Německo
    Délka: 102 min.
Kati zjistí, že se Jo ocitla v nesnázích a zmizela v Indii. Protože nemůže nechat svou nejlepší kamarádku na holičkách, vypraví se za ní. Nevezme ale v potaz jejich otce, kteří si o dívky dělají starosti a vydají se v Katiiných stopách...

Nejlepší přítelkyně Jo a Kati nebyly od střední školy, kterou absolvovaly před pěti lety, ve vzájemném kontaktu. Zatímco Jo cestovala po světě a skončila kdesi v Indii, Kati zápasila se studentským životem a závěrečnými zkouškami. Když ale Kati dostane od Jo znepokojivou hlasovou zprávu, okamžitě všeho nechá a vrátí se do svého rodného městečka na bavorském venkově, aby se pokusila shromáždit staré kamarády a s jejich pomocí zorganizovala výpravu na záchranu Jo. Běh času se však podepsal i na nich. Rocky a Toni jsou lapeni ve svých manželstvích a rodinných životech, takže na Katiin nápad nereagují zrovna s nadšením. Rozhořčená a zklamaná Kati je ale stále přesvědčená, že dělá správnou věc, a na vlastní pěst se vydává do indického ašramu, zatímco Jo se vrací zpátky domů.

HBO Europe

režie:
Marcus H. Rosenmüller
 
 
hraje:
Anna Maria Sturm (Kati), Rosalie Thomass (Jo), Volker Bruch (Toni), Ferdinand Schmidt-Modrow (Rocky), Florian Brückner (Mike), Heinz Josef Braun (Walter, otec Jo), Bettina Redlich (Regina, matka Jo), Andreas Giebel (Hubert, otec Kati), Johanna Bittenbinder (Marlene, matka Kati), Martin Schick (Ruben), Anna Drexler (Claudia)
 
 
scénář:
Karin Michalke, Marcus H. Rosenmüller
 
 
hudba:
Gerd Baumann
 
 
kostýmy:
Walter Schwarzmeier
 
 
střih:
Georg Söring
 
 
zvuk:
Michael Vetter
 
 
masky:
Sylvia Niehues
 
 
asistent režie:
Jacqueline Winkel
 
 
producent:
Eva Tonkel, Tom Blieninger, Marcus H. Rosenmüller, Robert Marciniak
 
 
kaskadér:
Swaantje Ruetten
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.